Bu ünileri donanımlı şekilde bitiren Bi bilgisayar mühendisi ne kadar maaşla işe başlar tahminen? 7-8 bin çok mu uçuk olur? Ve 5 yıl çalıştıktan sonra maaş ne kadar çıkar?Bir de bilgisayar mühendisliği için bu ünilerden hangisini önerirsiniz?Eğitimi en sağlam olan hangisidir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boün itü ODTÜ bilkent bilgisayar mühendisliği
-
-
7-8 bin neden uçuk olsun, min 7-8 olması lazım zaten odtü bilkent diyosun
itü diğerlerinin yanında sönük kalıyor. sıralamayı bilkent-odtü-boün-itü şeklinde yaparım.
-
Dpü bitiren 5k maas aliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EE için konuşursam 3-4 yıl sonra bu paralar az bile gelebilir ama şu an için 6-7 yle başlamak sıradışı değil. Bilgisayarla yakın oluyor zaten benim gördüğüm.
-
Haklısınız olması lazım ama oluyor mu bilmiyorum. Nette 5 civarı başlandığını gördüm 7-8le başlıyorlarsa iyi gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecrübe-maaş artışı konusunda Bi bilginiz var mı hocam? Şu kadar yıllık Bi bilgisayar mühendisi ortalama şu kadar alır gibi?
Şuan 7-8 bin alıyorlar gerçek bilgi.
Hatta savunma sanayine giren odtülüler 10kya yakın alıyor.
En sağlamı bilkent->odtü->itü.
İtü baya güçsüz kalır bu ikisinin yanında.
Savunma sanayi istiyorsan odtü
yurtdışı istiyorsan bilkent.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Ağustos 2021; 19:25:41 > -
Yurt dışı istiyorum.Bazıları yurt dışına çıkma oranı en yüksek Boğaziçi diyor.Bazıları da bilkent'teki eğitimin parayla gelenler sebebiyle düştüğünü söylüyor.En iyi eğitim nerede kararsız kaldım
Boğaziçi tutuyorsa ve gitmiyorsan yazık edersin.
Yurt dışında kariyerini sürdürmek istiyorsan Bilkent derim. Diğer üniversitelere göre yurt dışında daha çok biliniyor.
-
Bi hocam Boğaziçiye gitmezsen yazık edersin diyor Bi hocam bilkent yurt dışı için daha iyi diyor.Sınavda buraları kazanacağım kesin değil ama kazanabilirsem yanlış tercih yapacağım diye korkuyorum
Daha üniversiteye başlamamışsın bile. Sen mezun olana kadar dolar euro kuru ne olur sektörde ne olur kimse bilemez. Bu saydığın üniversitelerde okuyup okul hayatını boş geçirmemiş adam paraya bakmaz zaten okul bitince.
bu soruyu soran biri bu üniversiteleri kazanamaz.
-
Ailenin durumu iyiyse sana sıkıntı çekmeden 2000-3000 lira verebilecekse Boğaziçi ama maddi durumunuz normal ya da kısıtlı ise direkt Bilkent.
-
Ne alaka.Buralarda eğitim alan varsa eğitim alan arkadaşları varsa okullardan memnunlar mı eğitimleri güzel mi onu soruyoruz.Niye kazanamasın
quote:
Orijinalden alıntı: osmancan712bu soruyu soran biri bu üniversiteleri kazanamaz.
Aynen herkes bilim aşkıyla yanıp tutuşuyor kimsenin geçim derdi yok
Tam tersi değil mi hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent burs veriyor Boğaziçi vermiyor.Hocam onu anlatmak istemiş galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X