Şimdi Ara

ODTÜ HAVACILIK VE UZAY vs. İTÜ UÇAK-UZAY MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bölümlerde okuyan ya da bölümler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Bölümün ve üniversitenin eksi ve artı yönleri nelerdir ? Ders öğretmenlerinden ve ders işleyişinden memnun musunuz ? Yurt dışı imkanları nasıl ? ÇAP programları vs. hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sınava bu sene gireceğim. 2 bölüm ve 2 üniversite arasında gidip geliyorum. Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29229928E -- 13 Mayıs 2020; 0:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 1 Temmuz 2020; 23:56:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ODTÜ'den mezun hem yurt dışında hem de Türkiye'de çalımış bi elemanın videosu var Opus.02 youtube kanalında bi bak istersen yardımcı olur diye düşünüyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=6X78yPRpcm0&t=133s
  • Hocam istanbul'a yakınsan İTÜ'yü Ankara'ya yakınsan ODTÜ'yü tercih et derim.Eğitim kaliteleri arasında pek bir fark yok,Odtü'lüler genelde savunma sanayi'de itü'lüler sivil havacılıkta çalışır.Gerçi korona sonrası itü'lüler de savunma sanayi'ye doğru kayabilir bir süre.Odtü'nün avantajı olarak eğitim dilinin ingilizce olması,üniversite ortamının daha güzel olması ve savunma sanayi'ye yakın olmasını sayabilirim.İtü'nün avantajı olarak da özellikle havacılık alanında daha fazla araştırma imkanına sahip olması (itü arc),istanbul'da olması ve istanbul'da bir sürü şirketle anlaşmalı olması sayılabilir.Zaten global üniversite sıralamalarında falan da iki üniversitenin havacılık alanında sıralama bakımından pek farkı bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 25 Haziran 2020; 18:27:52 >
  • İtü'yü yazma dostum kafayı yersin bu yönetimle ,şu 2 ayda çektirdiklerini corona olsam çekmezdim...
  • Uçak-Uzay Mühendisliği konusunda İTÜ 1 numaradır. Savunma sanayi düşünüyorsan ODTÜ Makine daha iyi bir tercih olabilir.
  • Ben de iki bölüm arasında kalmıştım geçen sene. Uçak mühendisliği konusunda İTÜ önde özellikle labları ve akademisyen kadrosuyla. Tabii ODTÜ'nün ingilizce avantajı var. Bence ikisini de seçsen pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.