Şimdi Ara

ODTU havacılık ve uzay vs. Hacettepe otomotiv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puan olarak birbirine yakın bölümler, otomotiv daha çok ilgimi çekiyor ama almanca hazırlığı atlayamam o düşündürüyor biraz, siz hangisini önerirdiniz bu iki bölümden avantajları dezavantajları neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtd3 -- 19 Temmuz 2009; 1:49:21 >

• otomotiv bencede heleki formula markalarının her yıl seçmeleri olur ve otomotiv müh. başvurabilir bunlara
  • bence de otomotiv ama 2 yıl hazırlık var onda söleyim alm ve ing yani yanlış bilmiyorsam.
  • ingilizce hazırlığı büyük ihtimalle atlarım onun için yazmadım ama almanca'yı atlayabileceğimi sanmıyorum.. çoğu öğrenci gibi benim de asıl merak ettiğim iş imkanları maaş aralığı gibi konular.. otomotivden mezun olan da yok daha sanırım ama okuyan birileri varsa bu konuda bilgilendirebilirse çok sevinirim
  • Benim bildiğim şu hacettepe otomotiv mercedesin katkılarıyla açılmış bir bölüm.Stajlarda mercedesin kamyon ve otobüs fabrikalarında yapılıyor.Almanca hazırlığın sebebide mercedes.
    Türkiye gibi otomotiv sektörü gelişmiş bir ülkede iş bulamama gibi bir sorunun olmaz.
    Bursa da master programı açıldı otomotivin.Geleceği havacılığa göre daha açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.