Şimdi Ara

ODTÜ EEE + BİLKENT + KOÇ, Soru cevaplanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14'te sınava girmiştim buradan baya faydalanmıştım ben de. O zamanlar üniye başladıktan sonra dönüp soru/cevap yapan reyisler vardı ben de özeniyordum. Şuan odtü eee'deyim. aynı zamanda bilkent ve koç'ta da okudum-araştırmacı oldum bi ara.

Makine-fizik bölümü-EE
    bahsettiğim 3 okul
    Mat-geo-fiz(lys-ygs)
    ya da genel olarak sorularınız varsa sorabilirsiniz.
    Özellikçe mfci arkadaşları beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 27 Aralık 2016; 12:17:31 >

• Ödtü ee nasıl hocam önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolution1907

Ödtü ee nasıl hocam önerir misiniz?

hocam baya iyi bence ama sen nasıl bir şey hayal ediyosun.
  • Mesela ingilizcem çok iyi değil ortamı hocalar imkanlar nasıl niraz açar mısın

• quote:

Mesela ingilizcem çok iyi değil ortamı hocalar imkanlar nasıl niraz açar mısın

Şimdi hocalar acaip bilgili ve öğretimi de iyi yapan mühendisler.
    https://eee2.metu.edu.tr/tr/ogretim-uyeleri
    cvlerine buradan da ulaşabilirsin hepsinin.

Ortam herkes en az senin kadar zeki ve hırslı. Bu yüzden bence çok güzel, herkes çok kalifiye çünkü.

İngilizce için ise: bu 3ünde en rahatı odtüdür. Öğrenirsin illaki kazanırsan.

• Eyvallah hocam nette falan çok fazla araştırmadım ama genelde mesela sizin bölümde mezunlar nerelerde nasıl çalışıyorlar biliyor musunuz?

• quote:

Eyvallah hocam nette falan çok fazla araştırmadım ama genelde mesela sizin bölümde mezunlar nerelerde nasıl çalışıyorlar biliyor musunuz?

Hocam aslında bunlar nette cevap bulunabilcek şeyler. araştırsan daha iyi şeyler bulursun benim diceklerimden.
    ancak, yurtdışına çıkan var, baya yerlerde hoca olanlar var, aselsandakilerin de çoğu bizim mezun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç Üniversitesi Soru-Cevap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler inşallah gelirim hocam

• quote:

Teşekkürler inşallah gelirim hocam

Gönlündeki gibi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BourneUltimatom

14 girişli olduğuna göre okul hala bitmedi o zaman.Hedef ne hocam okul bitince ne yapmayı düşünüyorsun?Proje felan mı kascan yoksa düz memur mu?

hocam aslında okurken bu fikirler sürekli değişiyor. bi gün yeter giderim mühendis olup çalışırım diyen adam diğer yıl akademisyen olcam diyor. Bu yüzden kesin konuşmamakla beraber, üniversiteleri evim gibi görüyorum, buralarda olmaya çalışacağım diyeyim .
  • Arkadaşlar DM yerine buradan sorarsanız hem soruları hem de cevapları herkes daha iyi görür. Teşekkürler, hem 3 kişi aynı şeyi soruyor genelde :D
  • Updullah
  • ee bölümü tercih edecek olsam neye bu okulların hangisini hangi sebeple tercih ederdim?
  • Yurt dışı imkanı en iyi olan bilgisayar Mühendisliği bölümü hangi üniversitede sizce? Ama benim söylediğim öyle kısa süreli erasmus tarzı bir şey değil. Yurtdışında yaşamak istiyorum tamamen. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Hangi üniversite bu konuda daha iyi?
  • Bahçeşehirin yurtdışı imkanları iyi. Silikon Vadi'sinde kampüsü var.
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    Kampüsü olması bana göre yeterli değil. Sonuçta üniversiteyi Türkiye'de okuyacaksam, en iyi eğitimi veren yerlerde okumak isterim. Bahçeşehir Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bakımından diğer 3 üniversitenin arasına girebilecek bir akademik kadroya ve yeterli koşullara sahip bir üniversite değildir.
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Lol sanki diğer 3'ü çok iyi ya. Git bir dünya sıralamalarına bak istersen.
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    Ona ayıracak vaktim yok fakat elinde bir belge varsa bana yollarsan incelemek isterim. Sadece yurtdışında kampüsünün olması o üniversiteyi seçmek için yeterli bir sebep değil. Önemli olan yetenekli, kendini yenileyen, kalifiye mühendisler yetiştirebilmektir. Gerek eğitimine, gerek sosyal yaşamına, gerek mezunların durumlarına, gerekse akademik yeterliliğine bakarsan ODTÜ, İTÜ, Bilkent, KOÇ, Boğaziçi gibi bilindik üniversiteler Bahçeşehir Üniversitesinden daha önde gelir.
  • bro geometride mesela daireye kadar bitirdim 1 sb den elimde geçen seneden kalma sb var.şimdi bazen unutabiliyorum özellikle ilk konulardaki özellikleri.sence o sbyide çözeyimmi yoksa deneme çözüp nereden eksiğim geliyorsa o konunun testlerinimi çözeyim 2.sbden?

aynı şey fizik içinde geçerli ygs ayağı bitmek üzere lysye başlayacağım deneme + eksik cıkarttıgım konuların testlerinimi çözeyim yoksa direk 2.sbdeki soruları çözmeye başlayaımmı ?
  • chefarcher C kullanıcısına yanıt
    Daha rankinglere bakmaya üşenip bu üniversite bundan iyidir demek çok mantıklıymış. Bu arada Bahçeşehir kadar öğrencileri projeleri için desktekleyen bir okul bulamazsın. Bu sektörde önemli olan insanın kendini geliştirmesi, sen istersen Boğaziçi ve Odtüyü aynı anda bitir işi bilmiyorsan kimse sana iş vermez. Uluslar arası iş sahasında zaten bir kaç üniversite(Stanford, MIT..vs) dışında kimsenin senin nereden mezun olduğun umrunda değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.