Şimdi Ara

Odtü EE mi Bilkent %50 Burslu EE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden

• Hocam parası gerçekten sıkıntı olmayacaksa bilkent yoksa odtü
  • Tamamen maddi durumuna bağlı bir cevabı var bu sorunun
  • Maddi açıdan bir problem yok ama 989. olup bilkent bursluyu az farkla kaçırarak okula para vermek biraz canımı sıkıyor açıkçası. İki üniversite arasındaki farklar hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 27 Temmuz 2020; 22:34:33 >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Öyle çok da büyük farklar yok ikisi arasında ama bilkent akademik kadro açısından türkiye'nin en iyi eesine sahip olduğundan akademik açıdan bir tık daha ilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent daha iyi de aga o parayı vermeye değecek fark kesinlikle yok.Biriktir onu yurtdışında ezersin,ya da master'a falan gittiğinde kullanırsın.
    Ayrıca bilkent ee'nin düşme ihtimali var ebnce enseyi karartmayın hemen
  • Ben odtü ee'nin Bilkent'ten geri kalacağını sanmıyorum pek. Hiç bilmediğim alanlar gerçi, sen yine araştır ama Bilkent'e vereceğin parayı gelecekte daha iyi değerlendirebilirsin ODTÜ'ye giderek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtü ee yi pek bilmiyorum lakin Bilkent ee nin en iyisi olduğunu pek çok akademisyenden duymuştum. Bana kalırsa çokta üzülme, Odtü gibi bir okulun Bilkentten çok farkı olacağını sanmıyorum.
  • Bence verdiğin paraya değmez her sene tatil yaparsın onla daha sağl mentalin olur Bilkent'e gitmiş kadar olursun

• Teşekkürler herkese. Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odtü bence hocam. Bilkent'e ödeyeceğiniz para ile yurt dışında yüksek lisans falan yaparsınız.
  • Para verecek bir fark göremiyorum. Ama YKS Türkiye birincisi olsam Bilkent EE yazardım onu da belirteyim.
  • Arkadaşlar koç hakkında düşünceleriniz neler? Tam burslu kontenjanında 6 kişilik artışa gitmiş bu yıl. Burslu oranını da arttırmış. Belki tam burslu gelir bana düşük bir ihtimal de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 27 Temmuz 2020; 23:55:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence Koç gelmez ama Koçun kontenjanı artacağı için Bilkent tam burslu gelebilir. Bana kalırsa yüzde 50 okumaya hiç değmez, siz kurslara gidip yüksek lisans yapıp o parayla aradaki farkı kapatırsınız zaten bence aileniz de benimle aynı düşünecektir
  • İkisi de EE anlamında ayrı bir ekol ya. Ama belirtmeden de geçemeyeceğim, şuan için top üniversiteler arasında ee puanı ceng puanından yüksek olan tek üniversite bildiğim kadarıyla bilkent. Bu ne anlama gelir veya bu sene değişir mi bilmem
  • Odtü tutarken Bilkent'te paralı okumaya değmez. Arada o kadar büyük fark yok.
  • bilkent ee
  • Yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi sorunun cevabı aslında senin ve ailenin maddi durumu.
    Aralarındaki en temel fark Bilkent laboratuvarlara daha çok para harcıyor ve biraz daha az öğrenci alıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.