Şimdi Ara

ODTÜ'de, İTÜ'de falan İndirme Hızları Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız testlerinde skorları hep atıyorlar indirme hızları ne oluyor?

• Odtüye gelmeyin, kantindeyim suan lab1 önünde indirme hizi 56kbps çevirmeli ağ resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

Odtüye gelmeyin, kantindeyim suan lab1 önünde indirme hizi 56kbps çevirmeli ağ resmen

Aynen.Boğaziçindede durum öyle tuvaletteyim.Pttcell hızı bile daha iyi.
  • İTÜ de tuttuğumuzu indiriyoruz. Yaklaşık 5 ile 10 saniye sürüyor cüsseye göre indirmemiz.
  • odtüyü bilmemde bilkent iyi diyolla
  •  ODTÜ'de, İTÜ'de falan İndirme Hızları Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radzinsky -- 30 Mayıs 2014; 23:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

Ping çok yüksek benim 0 Her neyse. Torrentte, steamda, originde falan indirme hız<ı kaç oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtü yurtlar 100 mbps

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

Ping çok yüksek benim 0 Her neyse. Torrentte, steamda, originde falan indirme hız<ı kaç oluyor?

torrent falan kullanmıyorum. açıkçası internetten dosya indirirken pek dikkat etmedim daha önce ama yanlış hatırlamıyosam 10 mb/s civarıydı.

• İki bilgisayar arası veri aktarımı daha da yüksek ona bakarsanız. Gigabit ethernet.

Yani üniversitenin sunucuları üzerinden hız ve ping testi atmak bir şeye yaramaz ki.

Trrnt indirirken seederlara mahkumsun yine. Evimde 20 mbps fiber var ama seeder olmadıktan sonra sürünüyor yeri geldiğinde.

Caka satmayı bırakın derim.
  • kocaeli üniversitesi 80-90mb ile indiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnönü Üniversitesi - Malatya'da ise i-net diye bir ağı bir üninin. Gün içinde bir kez giriş yaparsanız kablosuz ağa yaptınız, olur da hata verirse bir an bile girişi onaylamazsa o gün daha nah girersiniz . Binbir cendereyi atlatıp bağlansanız bile 1 megabit etmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

İki bilgisayar arası veri aktarımı daha da yüksek ona bakarsanız. Gigabit ethernet.

Yani üniversitenin sunucuları üzerinden hız ve ping testi atmak bir şeye yaramaz ki.

Trrnt indirirken seederlara mahkumsun yine. Evimde 20 mbps fiber var ama seeder olmadıktan sonra sürünüyor yeri geldiğinde.

private tracker bulacan aslanım o zaman, dandik publiclerde takılmayacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

İki bilgisayar arası veri aktarımı daha da yüksek ona bakarsanız. Gigabit ethernet.

Önce üslubunu düzelt dostum.

Türkçe içerik her sağlayıcıda var mı? Kapağı bırakıyorum kapının önüne...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Önce üslubunu düzelt dostum.

Türkçe içerik her sağlayıcıda var mı? Kapağı bırakıyorum kapının önüne...

önce şunu sormak lazım, türkçe sunum yapacak kadar türkçe içerik var mı?
    yani zaten türkçe kaynak yok ki torrenti olsun anlatabiliyor muyum? Yine de arena-tr, leechturk gibi yerlerde bulabilirsin türkçe. Olmadı http bakarsın...

•  ODTÜ'de, İTÜ'de falan İndirme Hızları Nasıl?
  • bu da yenisi

• bizim unide 500 down 500 up (almanya)

• quote:

istediğim videoyu en yüksek kalitede izleyebiliyor muyum? evet.

internette hızlıca dolaşabiliyor muyum? evet.

yüksek boyutlu dosyaları çok kısa sürede indirebiliyor muyum? evet.

online oyunlarda herkes ttnet yüzünden lag sorunu yaşayıp disconnect olurken ben oyuna hiç lag olmadan devam edebiliyor muyum? evet.

herkes torrent kullanmak zorunda değil, sen kendini düşün boşver bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radzinsky -- 31 Mayıs 2014; 0:51:25 >

• Boğaziçinde güney kampüsteki hız iyi ancak kuzeyde çoğu yerden çekmiyor bile doğru düzgün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.