Şimdi Ara

ODTÜ Bilgisayar-Endüstri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A25F8C250 -- 13 Şubat 2022; 2:9:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsi düşüncem bilgisayar gelir. Gündemde ki olaylardan etkilenip aile baskısı yüzünden Ankarayı yazamıcak çok insan olucağını düşünüyorum +5 kontenjanda var bence gelicektir.
  • Bilgisayar gelmese bile ikisi de birbirinden güzel bölümler. ODTÜ de çok iyi bir üniversite sadece endüstri mühendisliğini biraz araştır çok farklı bilgisayara göre ama dediğim gibi hiç takmana bile gerek yok çok fazla bilgisayar istiyorsan da yatay geçiş düşünebilirsin üniversitede tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 19 Temmuz 2016; 2:52:56 >
  • Umarım gelir. Teşekkür ederim :)

• upower U kullanıcısına yanıt
    Ben bir B planı düşünmemiştim. İtü olabilir diyordum. Onu da bugün ailem veto etti. Sıralaması bana uygun görününce ve son zamanlarda sıkça duymaya başlayınca millete sorayım dedim. Araştıracağım tabii ki.

Yani açıkçası, ortada kaldım gibi oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kapı tokmağı

Ben bir B planı düşünmemiştim. İtü olabilir diyordum. Onu da bugün ailem veto etti. Sıralaması bana uygun görününce ve son zamanlarda sıkça duymaya başlayınca millete sorayım dedim. Araştıracağım tabii ki.

Yani açıkçası, ortada kaldım gibi oldu :)

Ailen iyi ki veto etmiş ODTÜ çok daha doğru bir tercih olur. Ankara çok dandik bir şehir bana göre ama ODTÜ de İTÜ'den daha iyi bir üniversite
    Bir de ablam bugün bilkent bilgisayara %50 burslu git dedi. Ben aileme para ödetmek istemediğim için direk reddettim ama bilkent ile odtü kendi arasında nasıldır acaba?

İtü den kastım sadece bilgisayar bölümü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Endüstri yazacaksan düşünmeden itü gerçi bilgisayarda da kafa kafayalar bence direk itü yaz hoca kadrosu katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapı tokmağı

Bir de ablam bugün bilkent bilgisayara %50 burslu git dedi. Ben aileme para ödetmek istemediğim için direk reddettim ama bilkent ile odtü kendi arasında nasıldır acaba?

İtü den kastım sadece bilgisayar bölümü.

İtü'nün hoca kadrosu katlamaz öncelikle üstteki yoruma istinaden.

Bilkentle karşılaştıracak olursak ikisi de çok iyi üniversiteler ama senelik 15 bin fark ödemeye gerek yok bence sen bilirsin. Tabi Bilkent tam burslu gelse muhtemelen Bilkent 1 tık daha üstte tutulabilir ama dediğim gibi ikisinden de aynı yere gelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 19 Temmuz 2016; 3:16:10 >
    Anladım, teşekkür ederim. 1. Tercihim odtü bilgisayar olacak ama inşallah tutar.

• Benim 5200 geldi . 1. Tercihim odtü bilgisayar 2. İtü ing bilgisayardı 3 . Koç/ boğaziçi fizik . 3e gideceğim sanırım . Senin tutar bence . 2014 sıralaması 4 bine yakındı sanırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jruapic

Şahsi düşüncem bilgisayar gelir. Gündemde ki olaylardan etkilenip aile baskısı yüzünden Ankarayı yazamıcak çok insan olucağını düşünüyorum +5 kontenjanda var bence gelicektir.

Kaça çıkar sence odtü bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrum

Benim 5200 geldi . 1. Tercihim odtü bilgisayar 2. İtü ing bilgisayardı 3 . Koç/ boğaziçi fizik . 3e gideceğim sanırım . Senin tutar bence . 2014 sıralaması 4 bine yakındı sanırım .

Hocam merak ettim neden fizik yazmayı düşünüyorsunuz? Araştırmışsınızdır elbette, merak ettim sebebini.
  • Fizik seviyorum çünkü . Fizik konuları ilgimi çekiyor . Akademik kariyerle devam etmek istiyorum . Biraz risk almış olacağım çıktıktan sonrası için ama bakalım . 2 ağustosa kadar araştırmalara devam edeceğim .

• Hocam benim de sıralamalar konusunda kafam karışık 3199 geldi odtü bilgisayar olur mu diye şüphelerim var çünkü bu bölümün puanları hep yükselmiş. Ha gerçi daha bölüm konusundada kafam karışık itü ile kıyası nasıldır onu da merak ediyorum.
  • Chill Man kullanıcısına yanıt
    Hocam okadar tahmin zor ama yinede fazla oynucagını düşünmüyorum. 3.8-4.4 arasına düşer bence
  • Yalnız hocam diğer arkadaşın dediği gibi bölümün puanı her sene yükselmiş.

• Bunlar şahsi fikrimdir. Bu okulun 2k civarlarına gelmesi de mümkündür, 5k civarlarına düşmeside. Bu duruma öğrenci karar veriyor ve gündemde böyle bir sorun varken ve hala devam etmekteyken Ankara ideal bir seçim olucağını düşünmüyorum.
  • Bu sebepden tahminimce geriler. Sonuçta daha geçen seneye kadar 4.5k ile alan bir okul neden bu senede almasın?
  • Hocam endüstri ya da makinaya girip 1. sene dişinizi sıkıp yatay geçiş yapabilirsiniz. 3/4 ortalama yeterli gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.