Şimdi Ara

ODTÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    hocam odtuye merkezi gecis icin mi basvurdunuz?neden reddedildi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hayır CGPA ile kurum içi. 1. sınıfta 3.5 CGPA ile geçemedim 2. sınıfta geçmek istediğim bilgisayar bölümüyle tamamen alakasız makine 2. sınıf dersinin birinden kaldığım, yani kendi müfredatımda başarısız olduğum için başvurum değerlendirilmeden reddedildi. Saçmalıktı sanki keyfimden geçiyordum. Nefret ettiğim bölümün 1 dersinden kalmışım zaten beceremediğimden değiştirmek istiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    hocam itu,hacettepe,yildiz vs bir okula merkezi gecis yapabilirsin bilgisayar icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ÖSYM puanının süre sınırı yok mu? Aslında 4 sene ardından kurum değiştirmek istemiyorum. ÖSYM ile kurum içi olsa diyeceğim ama son sınıfa geçenleri reddediyorlarmış sanırım öyle yazıyordu. 3. sınıfım şu an.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    3.siniftan 4e gectigin sene yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü çok kötü bir okul, bunu herhangi bir odtülü öğrenci kabul eder zaten ultra inek tipler hariç. onlar ders dışı konuları düşünmüyorlar pek zaten. ama twitter'da ya da instagram'da herhangi bir odtülüyle konuşursanız odtü'nün nasıl bir yer olduğunu anlarsınız
  • Odtüye sosyal bilimlerde iyi değilmiş.:D kanka zaten odtü teknik bir üniversite bak bakalım qs timerh... gibi sıralamalara elektrikelektronik müh mak müh inşaat müh vs gibi temel mühendisliklerde odtü ya türkiyede 1.cidir ya da itü 1. Olur odtü 2. Olur odtüyü çekememezlik niye anlamıyorum eğitim kurumu burası siz siyasi olarak bakarsanız orda bir kaç yüz öğrenci var zaten o işle uğraşan diğerleri des çalışır türkiyenin savunma sanayisinin bel kemiği bu üniversite.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odtü psikoloji istiyordum hayattan soğudum bu post sağolsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shunsuii kullanıcısına yanıt
    Aynen ya. Okudukça bütün inandığım şeyler allak bullak oldu valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ öğrencilerinin %90 apolitik okuldaki olaylardan habersiz kendi halinde yaşayan insanlardan olusuyor.Okula polis girmiş olaylar olmuş çoğunun haberi de olmaz ilgisini de çekmez. Hele mühendislik söz konusu ise bu elemanların ruhu duymaz. Onlar 4 sene sonra gireceği şirketin hayaliyle yaşıyorlar zaten. Mühendislik temel bilim düşünenler direkt yazsin çekinmesin projeniz ödevinizle ilgilenir çıkıncada iyi bir konumda olursunuz. Sosyal Bilim düşünenler ise yobaz değilseniz bu ortam velinimet olabilir yine iyidir. Ama okul teknik üni ve sosyal bilime yatirimi da giderek azalıyor onu da belirtmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ODTÜ öğrencisi olarak kesinlikle katılmıyorum bu duruma , tabi bölümden bölüme değişiklik gösterir ama ODTÜ hocaları öğrencisine karşı en samimi ve ilgili yaklaşan okullardan biridir. Başka doğru düzgün hiçbir okulda MIT'de master ve doktora yapmış hocanın odasına girip o hocaya anlamadığın konuyu anlattıramazsın ya da karşılıklı sohbet edemezsin. Bu yazdığın şeye katılmıyorum, evet yaşlı hocalar var ama ilgisiz hoca nerdeyse yok denecek kadar az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ki hocam herkesin beklentisine gore degisiyor olabilir veya bolumden bolume de degisiyor olabilir.cok kisisel seyler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • owoselammicsuedcheck O kullanıcısına yanıt
    Sen niye bu kadar kudurdun, savunma sanayiide çalışanların çoğu ODTÜlü olduğu için mi? Yoksa devlet kurumu ODTÜlü almaz dediğin o kurumların çalışanlarına bakınca çoğunun ODTÜlü olduğunu gördüğün için mi? Ya da mezunlarının %30'undan fazlasının Avrupa ya da ABD'de yaşadığını gördüğün için mi? Belki de Türkiye'de Washington tarafından verilen ABET diplomasına sahip 3 okuldan biri olduğu içindir ki ABET diplomasi aldığınız mühendislik eğitiminin ABD ve Avrupa dahil dünyanın çoğu ülkesinde geçerli olmasını sağlar herhangi bir denklik almadan , bu yüzden yurtdışında kolayca iş bulunabilir. Bu arada odtülü almaz dediğin devlete yakın kurumlara bak yüzde kaçı odtülü, özel sektordeki kaliteli şirketler zaten ise alımlarda siyasi kaygı gütmezler merak etme, öyle olsaydı ODTÜ havacılıkta okuyan adamlar 3-4. Sınıfta savunma sanayii şirketlerinden iş teklifleri almazlardı. ODTÜ bu ülkenin en eski ve en prestijli okullarından biridir, hem akademik hem de sosyal anlamda imkanları çok yüksektir, çok geniş bir mezunlar derneği vardır,https://mezun.metu.edu.tr/mezun-dernekleri-yurtdisi/ bu sadece yurtdisinda bulunan ODTÜ mezun dernekleri ve sen bu ülkelerden birinde iş ararken o ülkeye kayıtlı mezunlar sana iş başta olmak üzere her konuda yardım eder.Okulda 200'ü aşkın aktif topluluk sayesinde her gün etkinlikler olur, onlarca kariyer topluluğu hem yurtiçinden hem yurtdışından yüzlerce şirket getirir bu okula.Daha ODTÜ ile ilgili anlatacak çok şey var, 3-5 siyasi olay gördünüz diye olayı bütün okula mâl ederseniz , savunma sanayiinin ortaya çıkardığı yeni teknolojileri de övmeye hakkınız kalmaz çünkü onlar da odtululerin elinden çıkıyor.Bu okulun tek kötü yanı bazı zamanlar kalabalık olmasıdır ama duyduğum kadariyla birçok okul bundan farklı değilmiş.Arkadaşlar size son olarak demek istediğim şu , kendi araştırmanızı kendiniz yapın bu tarz forumlardaki liselilerin dayanaksız ve gereksizce benimsedigi düşünceleri sorgulamadan benimsemeyin. Kendi araştırmanızı yapıp kendi fikrinizi üretin ve bunu yaparken anonim platformlar yerine konuştuğunuz insanın kim olduğunu bildiğiniz platformları kullanırsanız o zaman daha doğru bilgi almış olacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet hocam oyle olması lazım ve ODTÜ'de de öyle ama böyle olmayan çok okul var arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla. Odasında gidince odasından kovan , suratına bile bakmayan, 2 laf edemeyeceğiniz hoca sayısı başka okullarda hiç de az değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogustantmci D kullanıcısına yanıt
    Zaten 2-3k yapmaya çalışıyoruz canımız çıktı burda bir de kötü şeyler okumak üzücü
  • evet ağlıyorum odtü çok iyi
  • hocam sosyal bilimlerde nasil bir ortam var :/

    seneye odtu diye basladik git gide soguyorum boun ut'ye kayiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.