Bildirim
Odeabank 50 TL Hediye (Kişiye özel olabilir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bana gelen bir şey yok sitesinde de mevcut değil müşteriye özeldir nedense bana hiç gelmedi bu zamana kadar. -
Şubeyi arayın derim belki bir tanımlama yaparlar, güzel fırsat bedava 50 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cesur29876
Şubeyi arayın derim belki bir tanımlama yaparlar, güzel fırsat bedava 50 TL
Sizi banka şubesinden mi yoksa mh temsilcisi mi aradı?Çok güzel kampanya.Kartı aktif kullanıyor musunuz? -
Şubeden aramadılar, merkezden aradılar. Kartıda belki 2 aydır 1 kez kullanmadım
oneo -
quote:
Şubeden aramadılar, merkezden aradılar. Kartıda belki 2 aydır 1 kez kullanmadım
Kullanmadığınız dan yapmışlardır.Bende zaten kampanya olmazsa kullanmıyorum pek işe yarayan bir kartta değil zaten. -
Belkide 1 yıl oldu kart geleli. Çekmecede duruyordu. 1000 tlye 100tl indirimden dolayı kullanmaya başladım bu ay. Internet şubesinde 3 ay ücretsiz taksit olayını gördüm. Yavaş yavaş kullanmaya başlayacağız gibi bu kartı.
Kişiye özel bence. Aramadılar bizide
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende kampanya yok diye kullanmadım fakat yavaştan başlıyorlarmı acaba bir atağa Hemen Yaptım bugün alışverişi bakalım 15-16 Aralık'ta görücez durumu
Kampanya olmazsa kullanmayı düşünmüyorum. -
quote:
Bugün Odeabanktan aradılar. 15 Aralığa kadar 50 TL ve üstü alışverişin hediye edileceği, ilk hesap kesiminde 50 TL düşeceği söylendi. Sitesinde birşey görmedim kişiye özel olabilir.
Kişiye özeldir, ama ya sms ya da "..****" miydi neydi ordan bi linkle sms atıyorlar. Bana da her 100'e 10 sms'i geldi.
Bana ne SMS geldi ne de şu numaraya mesaj atın gibi birşey geldi. Direk aradılar söylediler. Karta tanımlanmış. Devamını bekliyoruz
kart ücreti vardı bunun zannedersem, geri alınamayan
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
kart ücreti vardı bunun zannedersem, geri alınamayan
Axess ile ilişkili kartları alıyor ama diğerlerinden almıyorKart ücreti vermiyorum
Odeabank nasıl acaba? Memnun musunuz? -
Kartı kullanmak suç mu ya. O kadar kullanıyorum ne her 100 tl ye 10 lira ekstre indirimi ne bu kampanya gelen giden yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: feumarte
Odeabank nasıl acaba? Memnun musunuz?
Diğer bankalar kadar kampanya şu an in gözükmesede memnunum, diğer bankalar gibi günde ulaşana kadar 3-4 kez , haftada 6-7 kez aramıyorlar. Ilk kez aradılar bir bilgilendirme yapmak isteriz dediler.O da bu 50 tl indirimi söylemek için. Hakkını verdiler bakalım diğer armalarını da bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X