Şimdi Ara

Aydınlatmayı nasıl güçlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracım 2022 megane 4 mercekli far mevcut aydınlatması vasat bu sebeple önce led far düşündüm ama araştırdığımda çeşitli sorunlar gördüm özellikle makyajlı versiyonda kesme ve tirreme gibi sorunlar varmış. Vr pro diye bir marka için kesmez dediler ama çokta güvenemedim.

Kaliteli bir halojenle durumu kurtarırmıyız? Night breaker veya xtreme vision onlarında fiyatı bin tl civarına gelmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi ürünü alacaksın bilemem ama face gruplarında sponsor takılan kişiler kampanya adı altında 6 taksit alacağın ürüne havale ile aynı fiyatı çekiyorlar. Bir de şimdiye kadar kimse led ampul için kesme yapmaz diyemedi, diyen varsa ilk ondan kaçın uzaklaşın. Ben kendim philips ile photon mini lerden almıştım megane için ama uzun süre kullanmadan aracı sattım. Led e ışık rengi nedeniyle alışamamıştım bu süreçte, karanlık olsun sarı olsun kafasındayım. Alacağınız ürün için en güzeli trendyol u açıp yorumlara bakmak, en gerçeğe yakın yorumlar oralarda oluyor. watt konusunda 55 i geçmemeye çalışın, lümen konusu zaten hikaye. Eski halojenlerde sürekli araçta bulunsun. Sorun halinde anında değiştirirsiniz.

• Xtreme vision ile bir şansımı deneyeyim diyorum. Bu performans halojenleri de 55w olduğundan standart bir ampülden daha fazla ısınmaz diyebiliriz değil mi?

Uzatılmış garanti de var. Geçenlerde servisteyken bir araç elektriksel bir sorun için gelmişti bayağı uğraştırdılar led far takılmış dediler buna vs vs garanti dışına çıkmak için sonra kabul ettiler gerçi ama bunlarla da uğraşmak istemiyorum açıkçası...

• elegance883 E kullanıcısına yanıt

Hocam daha fazla ısınırlar, ömürleri de 5 de bire kadar düşüyor bu yüzden. Garanti mevzusuna girersek servise gitmeden halojenleri takarsınız olur biter. Üzerinden çıkanlar bende standart alman malı/üretimi osram idi. Philips in yeni modelleri TR de yok diye biliyorum,xtreme vision alacağıma aynı fiyata o zaman photon mini led+philips led almıştım(en çok kesme titreme yapan üründü sorun yaşamadım 2 aylık süreçte, philips i de uzunlara taktım fanlı olduğu için ses vs yapar diye kısalarda) internette illa da halojen diyenler için ultra bright ürünler mevcut. Ama 30eu sınırı nedeniyle bize uzak ürünler :)

Aydınlatmayı nasıl güçlendirebilirim?ARC Garageyoutube
    In this video you can see the comparison between conventional halogen H7, LEDs and ultra bright halogen H7
    https://www.youtube.com/watch?v=ow2xEOPbg-M

Ben iki ay araştırdım, az bir süre kullanıp aracı değiştirdim. O yüzden halojen/led tavsiyesinde şunu alın demem yanlış olur.

• osram nightbreaker 200 h7 kullanıyorum combo ve vivaroda. gayet iyi.

• Yüksek lümen li LED lerden taktırabilirsiniz, tercihen 4300 k seçerseniz yağışlı havada da görüş daha iyi olur. 6500k ( beyaz ) şık görünür, kuru havada güzeldir ama yağışlı havada performans düşer.

Ancak hangi markayı takarsanız takın arıza yaşanabiliyor. Ucuz da olmadığı için bunu göze alın ve bagajda yedek ampülünüz olsun.

• Uygun fiyatlı bu ürün de değerlendirilebilir.

Aydınlatmayı nasıl güçlendirebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mercek varsa kaliteli bir led ampul durumu kurtarır.

Önce aracın kendi orjinal halojen ampulünü boydan boya ölç, alacağın led ampulünde aynı uzunlukta olmasına dikkat et.

Ben seneler önce aliexpressten getirtmiştim aynı uzunlukta türkiyede bulamamıştım far kapağı kapanmıyordu uzun kalıyordu ampul.

Yurtdışı sitelerini biraz araştırırsan bulabilirsin.

• Aynı araç bendede var aliexpresden iki takım h7 led alıyorsun Aynı 1 e 1 ölçüde aparatsiz takılıyor hiçbir sorun yok
    Maxgtrs markası aydınlatma iyi

• aman kardeşim Allahını seven farını lede çevirmesin. çok dertli olan nightbraker vb. halojen alsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.