Şimdi Ara

Odamı Hamam Böcekleri İşgal Ediyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey yaklaşık 1-1.5 ay önce başladı belki daha öncedir bir tane gördüm öldüremedim kaçtı sonra yine bi tane gördüm öldürdüm falan bayadır görmüyordum 1 haftadır evde değildim memlekete dönmüştüm gittim geldim bu sabah kahvaltı hazırlarken kağıt havludan bir parça koparacakken bir baktım kağıt havlunun içinde hemen ışık hızında kaçtı ulan neyse dedik kahvaltı yaptım okula gittim geldim bu bişeyler kesmek için olan tahta şeyi yıkayam dedim hamam böceği tezgahı işgal ettiği için bi kaldırdım ordanda 2 dene çıktı birini geberttim diğeri kaçtı neyse yine bu sefer sinirlendim artık resmen tezgahı ele geçirmişler tezgah mutfak dolabı falanda tahtadan yapmışlar delik deşik saçma sapan bişey yinede diyordum en azından sadece tezgahtalar bide ne olsun kıyafetlerimi katlayıp kaldırırken yatağın yanında kanepedende çıkmaz mı çıldırdım bunuda geberttim attım leşini çöpe.

Birde benim patlıcan soğan falan vardı tezgahta ulan bugun öylesine elma yiyem dedim aynı şeyin içindeler poşeti bi elledim patlıcan bildiğin su olmuş leş gibide kokmuş yanımdaki cocuğa sordum onun odada sıkıntı yokmuş benim odada ben böyle 5 tane gördüysem bi yerlerde baya aşiret olmuşlardır işin sıkıntısı bunlar %90 benim kıyafetlerede girmiştir ben direk kanepeye fırlatıyodum baya yığınak vardı o yığınağo geri dolaba tıkıştırdım benim kıyafetlerde böceklidir şimdi

Hamam böceği alman olanlardan sarı bişey uzun büyükte namussuzlar şimdi sizce evden çıkıp başka yer mi tutayım 1150tl para ödüyorum bu odaya.
    Ha tek başına insan sıkılıyor ama çıkacağım arkadaş yok tanımadık insanlarlada çıkmak istemiyorum yeni bi yer buldum 1+0 850tl eşyalı kirası var konumu kaldığım yere göre daha kötü odada kaldığım odadan küçük ama sıfır ve daha yeni. kirasının 850 olmasına bakmayın zaten bi internet en az 75-80tl elektrik su toplam 100 desen doğalgazda tek odaya herhalde en baba 150 gelir yine 1150tl yapıyor. + bu dediğim yerde tramvaya binmem gerek okula gitmek için aylık bi 90-100 de ona gider tabi hava iyiken arada yürürümde.

Birde bizim okulun yarı özel yurdu var 2 kişilik küçücük odası var mülteci kampı gibi ama okulun içinde kütüphane yanında yemek yeri yanında 3 öğün okuldan yiyebilirim maddi açıdan baya uygun dönemlik 2750tl interneti çöp diyorlar alırım telefona bi paket hallederim oraya geçsem daha iyi gibi sanki yarın şu dediğim evin 1+1 ine 1150 yazmışlar gider 1.000 tl veririm derim kabul ederlerse onu tutarım vermezlerse okulun yurdunda mülteci odası gibi harabe odada kalırım ama aylık giderim çok düşer bi kere yemeğede para harcamıyorsun orda 2.75x3 desen günlük 10 liraya 3 öğün yemek mis
    + dışarısı kız kaynıyor 5 tane kız yurduda var yan yana hepsi

dediğim evde bu
    sahibinden.com
    Emlak Ofisinden Stüdyo (1+0), m2 Kiralık Daire 850 TL'ye sahibinden.com'da - 751976892
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-tramvay-hatti-uzerinde-1-plus0-1-plus1-2-plus1-sifir-esyali-guvenlikli-site-751976892/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CockroachHunteR -- 19 Kasım 2019; 0:37:1 >

• Sen de onların hamamını işgal et. Misilleme yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayer MaxForce Hamamböceği Jeli al. Şırınga şeklinde satılıyor. Küçük miktarlarda hamam böceklerinin çıktıkları, dolaştıkları yerlere sık. Hepsinin kökünü kurutuyor.
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    WBKAJDKAKDKW

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi alışmak bence.

• Sana şimdi müthiş etkili ve kolay çözümünü sunacağım. Bir tane bant aç böceklerin gezdiği yerlere koy. 1 gün sonra hepsi o bantta olacak ister yakarsın istersen gider çöpe felan atarsın orası sana kalmış, çok etkili bir yöntemdir herkese tavsiye edrim, yalnız bantın yapışkanlığı iyi olsun ve bant geniş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun artık kurtulamazsın deli gibi ürerler onlar imkanı yok kurtulmanın.Eğer kurtulmak istiyorsan yeni taşındığın yere eski oturduğun daireden hiçbir eşya kıyafet vs götürmemen lazım yoksa gittiğin yerede taşırsın.1 tane gelirse 1000 tane olurlar üç beş ayda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F81E1A7E5

Geçmiş olsun artık kurtulamazsın deli gibi ürerler onlar imkanı yok kurtulmanın.Eğer kurtulmak istiyorsan yeni taşındığın yere eski oturduğun daireden hiçbir eşya kıyafet vs götürmemen lazım yoksa gittiğin yerede taşırsın.1 tane gelirse 1000 tane olurlar üç beş ayda.
    ya iste kiyafetler koltugum ve halım falan var bunları iyice ayırıp gotururum simdi çöpede atılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Sana şimdi müthiş etkili ve kolay çözümünü sunacağım. Bir tane bant aç böceklerin gezdiği yerlere koy. 1 gün sonra hepsi o bantta olacak ister yakarsın istersen gider çöpe felan atarsın orası sana kalmış, çok etkili bir yöntemdir herkese tavsiye edrim, yalnız bantın yapışkanlığı iyi olsun ve bant geniş olsun.
    bu yeter mi ?
    bu bahsettigim yeni daireye bakmaya gidiyom bi bakayim begenmezsem senin yontemi yapariz tezgahta dolanip duruyorlar yapisir hepsi

• Ben şuan başka yerde kalıyorum ve ilk geldiğimde bu yöntemi uyguladım, ranzanın ayaklarına çift taraflı bant yapıştırdım, ranzanın tek bir ayağında 20 tane felan yapışmıştı bunlardan sonra hepsini öldürdüm. Bir daha da görmedim daha sonra.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    şimdi ilaçlayacaklarda ilaçlama sonrası senin bant yönteminide denerim heryere koyarım bantlardan toplarız herhalde çıkan hepsini
  • Okumayın konya.

• İlaçlamaya boşa para verme

• quote:

İlaçlamaya boşa para verme
    para vermiyorum ki zaten bedava yapacaklar
  • Zaman kaybı da yaşarsın, ilaç pek etkili değil.

• quote:

Zaman kaybı da yaşarsın, ilaç pek etkili değil.
    neyse kral yapsınlar ne zararı var ben ilaçlamıyorum zaten
  • İple as ve %99.9'unu idam et. %0,1 kalanı da gidip diğerlerine anlatsın. Sabun misali... Odamı Hamam Böcekleri İşgal Ediyor Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 19 Kasım 2019; 14:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

İple as ve %99.9'unu idam et. %0,1 kalanı da gidip diğerlerine anlatsın. Sabun misali...
    Aslında reislerle anlasmadaydik onlar tezgahtan cikmiyodu beni gorduklerindede evlerine donuyorlardi ama ben 3 kelle aldım dün onlarda bana gozdagi olsun diye yatagimin yanindaki kanepeye asker yollamislar onuda gorunce feci sekilde yok ettim simdilik tezgahtada yoklar ya yenilgiyi kabul edip gittiler yada buyuk operasyon icin plan hazirliyorlar ama bende bos durmadim bugun ilaclanacak bende bant koyacam ve soylarini kurutacam

• quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

Aslında reislerle anlasmadaydik onlar tezgahtan cikmiyodu beni gorduklerindede evlerine donuyorlardi ama ben 3 kelle aldım dün onlarda bana gozdagi olsun diye yatagimin yanindaki kanepeye asker yollamislar onuda gorunce feci sekilde yok ettim simdilik tezgahtada yoklar ya yenilgiyi kabul edip gittiler yada buyuk operasyon icin plan hazirliyorlar ama bende bos durmadim bugun ilaclanacak bende bant koyacam ve soylarini kurutacam

Alıntıları Göster
    Hana gidip kiralık kılıç toplamalısınız. Ve kergit krallığından kargıcı alın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.