Şimdi Ara

Odama Duvar kağıdı yaptıracağım ama !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odamın duvarına manzara resmi yaptırmak istiyorum fakat yüksek çözünürlüklü resim sitesi bulamadım bildiğiniz indirebileceğim site varmı acaba çoğu sitedeki linkler ölmüş

Ölçüler 425 cm 200 cm şeklinde

şu resmi beğendim ama resim ölcüleri kücücük

http://www.123rf.com/photo_10973359_palms-and-beach.html?fromid=SnArM3hHb0hkV0FPb3R0QUF1MFEydz09

• Hd kalitede yazıcılar var resmi 12 ye bölersin kaça bölersen artık yazdır yanyana yapıştır al sana, benimde aklıma yatmadı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Hd kalitede yazıcılar var resmi 12 ye bölersin kaça bölersen artık yazdır yanyana yapıştır al sana, benimde aklıma yatmadı değil

gfxtra gibi site varmidir acaba ya bakıyorum çoğu site ya ücretli linkler yada çalışmıyor
  • bluecaplan B kullanıcısına yanıt
    Wallpaperswide'a bak. Orada istediğin boyutta bulursun muhtemelen. 4k falan da var

• bluecaplan B kullanıcısına yanıt
    Torrente düşmüş olabileceğüni düşünüyorum ama nerde gördüysem hep ücretli makuldür fiyatlar birçok site var isimlerini unuttum

• Unsplash sitesine bakın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan donmez

Wallpaperswide'a bak. Orada istediğin boyutta bulursun muhtemelen. 4k falan da var

evet ama ordaki resimler benim istediğim gibi boyutlara geldiğinde dijital baskı makinasında bozulmalar oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.