Aşağıdaki linkteki ürün aldım ancak bir kaç mm büyük geldi uymadı. Ev sahibi çivi çakmasını önermiyor çakmak istiyorsan depozitodan karşılanır diyor. Tavsiyeleriniz nedir?
Altı üstü küçücük bir delik açacan ev sahibi ne cins adammiş
Matkapla delip dübel ve vida tak.
Tekzen de çift taraflı bant var ama duvara zor tutunuyor. Hafif bir saat olabilir. Ben saati TV ünitesine koydum, duvara tablo astım bantla.
Takvim de artık gereksiz değil mi akıllı telefon falan derken.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba
Dostum ev sahibi istemiyormuş adamda fikir istemiş bizde fikir verdik nerenle okuyorsun konuyu
Düzgün konuş bak kötü olur.
Hocam uhu patafix diye bir şey vardı sakız yapıştırıcı diye o işini görebilir gibime geliyor ama hiç kullanmadım bilemeyeceğim. Çift taraflı bant kesinlikle sıkıntı çıkarır gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi
Alıntıları Göster
Olum en fazla napabilirsin ki la ahduajdkaudjaf
Hamur yapıstiricilar var. Onlardan al yapıştır. Çok işime yarıyor benim valla. Kesin çözüm bende astım öyle bir şeyler duvara
Çift taraflı bantlar uzun ömürlü olmaz.
Ev sahibin sana parkelere basmak yasak, duvarlara dokunmak yasak diyerek evi kiralamadı sanırım? Ev sahibini dinlemenize gerek yok, istediğiniz gibi çiviyi çakın. Evden ayrılacağınız zaman ufacık bir alçı ile duvarı hiç delmemiş gibi dümdüz yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal
Olum en fazla napabilirsin ki la ahduajdkaudjaf
Alıntıları Göster
Bizde yapabilirim değil yaparım var adam ol sıkıntı çıkmasın evlat.
ev sahıbını degıstır cıvı cakılmazmı ıstemıyorsa söker sıva boya yapar onane..hem yapıstırsan zaten boyayı söküyor
Sıcak silikon çok ciddiyim patafixle çif taraflı bantla falan uğraşma git milyoncuya 1 tane çubuk silikon al silikon tabancası için olan çakmakla ucunu ısıt hafif eriyik hale gelince saatin arkasına skalın bir tabaka olacak şekilde lokal olarak sür sonra duvara yapıştır saati silikon soğuyana kadar 1-2 dk bekle işlem tamam. Duvar dokulene kadar ne saat ne takvim oradan düşmez. O ev sahibinin de ayrıca defterini dureyim ne pis herifmiş. Sanki evi delik deşik edecen.
quote:
Alıntıları Göster
bu ne lan zıp zıp çekirge
quote:
Bizde yapabilirim değil yaparım var adam ol sıkıntı çıkmasın evlat.