Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.086
Cevap
176
Favori
415.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
Giriş

Cosa V5 alabilirsiniz, bu model röleden de wifi ye bağlanabiliyor, böylece termostatı sadece pille kullanabiliyorsunuz. T3R ise gerçekten güzel termostat, alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum, ancak wifi yok tabi ki

T6r çıkmış bütçe sorunu yoksa bakılabilir ama gereksiz pahalı evde çocuk varsa dereceyle çokta oynama yapmayacağınız için t3r bence yeterli olur sabit derecede evi çok güzel istediğin derecede tutar. 2 gün için macera aramaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 21 Ocak 2026; 12:14:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • T3R de modülasyon var mı? T3R de genellikle programlanabilir yazıyor modülasyon ifadesini pek göremedim. T4R de bazı sitelerde modülasyonlu yazıyor ama tam emin olamadım.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • T3R aç/kapa T4R modülasyonlu termostat.

• Şu anda app ile de kullanabileceğim, sorunsuz, bağlantısı stabil ve de termostatı pilli olacak, bir termostat var mı? Honeywell kullanıyorum çok memnun olarak yıllardır, ne yazık ki rölesine su girdi ve yandı. Yeni birşey bakıyorum. (On off hermetik kombi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 27 Ocak 2026; 3:8:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.youtube.com/watch?v=yhrTniZ-sW8

Bende Netatmo var çok memnunum ama bundan haberim olsaydı bunu tercih ederdim, evim yerden ısıtma ve ben telefondan manuel kullanıyorum termostatı, 3 saat çalış yeterli diyorum, ev soğuduğunda tekrar bi üç saat. Sürekli çalışmıyor, üşüdüğümüzde çalıştırıyoruz. Netatmo yerine bu sonoff’u tercih ederdim.

Mesela az önce çalıştırdım, 11:20’de duracak.
    ***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.