Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.108
Cevap
179
Favori
422.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...203...403404405406
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eca 176 on off bir termostat calisir, hatta bu konuda yanlis hatirlamiyorsam you tube videosu var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba kullanmakta olduğum kombi Vaillant ecotec plus vuw tr 376/3-5 r3 anakart resmini ekledin ben E-relax oda termostati kullanmak istiyorum kombim biraz eski model ancak anakart üzerinde bus bağlantı noktası var termostat brosurunde tüm Eco tech kombiler ile çalışır diyor. Bı servise sorduğumda senin kombin 15 senelik o teknoloji daha yeni çalışmaz diyor. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba. Anakart resmini ekledin şuanda 240F model oda termostati kullanıyorum ancak kombiye bağlanan verici sürekli tık tık tık diye durmadan yüksek ses çıkartıyor. Bilmiyorum bu tamir olabilirmi
    ***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU]
    ***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyzzevs -- 24 Mart 2026; 11:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyzzevs O kullanıcısına yanıt

Vaillant için bu konu altında destek sağlıyorum.

Ayrıca E-relax kombiniz ile uyumludur. Çalışmasında hiç bir sorun olmaz. Bağlantı yeri 7 8 9 kılemenslerinin sol tarafındaki - ve + dır. Bu bağlantıyı yaptıktan sonra elektrik kapalı olarak sağ taraftaki 3 4 5 kılemensini söküp herhangi bir kablo ile 3 ve 4 e köprü atınız.

3 4 5 bölümü 220 volt akım geçer dikkat edin.

Bağlantı tamamlandıktan sonra kalorifer düğmesini sonuna kadar açıp mobil uygulama üzerinden ısı eğrisini bölgenize göre düzenlemeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaillantServis -- 24 Mart 2026; 21:23:9 >

• Eca termostatlarda kimisi 100volt kimisi 400 bu ne ise yariyor

Bu iyimidir

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

E.C.A . Poly 100W Kablosuz Oda Termostatı gibi bir yazımdan bahsediyorsanız 100 model numarası W da muhtemelen wireless olmasını kastediyordur, voltaj ile alakası yok.

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

ECA termostatlar General üretimi, iyi bir termostat istiyorsan Honeywell T3R alabilirsin ama pahalıdır, ECA yerine direk general marka alırsan aynı özellikleri daha ucuza alırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.