Şimdi Ara

OCZ Vector Serisi SSD Kullanıcıları (Vertex 4'ün Veliahtı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
21.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar degerler nasıl ilk defa ssd aldım daha iyi sonuclar alınabilimi

OCZ Vector Serisi SSD Kullanıcıları (Vertex 4'ün Veliahtı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 5 Ocak 2014; 0:38:24 >
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • Cave Johnson kullanıcısına yanıt
    Bugün itibariyle benim Vector de öldü hocam.
    Vatan şimdi bunu servise mi gönderecek?
    Prosedür nasıl işliyor?
  • Merhabâlar AliOsman2323,

Bir de şu testleri yapma imkânınız var mıdır ?

ATTO

http://www.ssdlabs.net/gerecler/atto-benchmark-v2-47/

Crystal Disk Mark

http://www.ssdlabs.net/gerecler/crystal-disk-mark-v-3-0-2-benchmark-x64/

@Quattro

Geçmiş olsun hocam,

SSD'yi Vatan'a ulaştırıp size bir garanti kaydı açmalarını taleb etmeniz lâzımdır.

Onlarda diskinizi müvezzîye gönderip gerçekten bozulup bozulmadığını te'yit ettireceklerdir. Sıkıntı tesbit edildiğinde de yenisi ile değiştirme işlemleri başlar

• Aynen öyle oldu hocam. 3 ayı doldurmadan gitti. @alperen_69

@Solid State Disk
    Şimdi en yakın Vatan Bilgisayar'a gidiyorum hocam. Çok sağ olun.

Orijinalden alıntı: Quattro

Prosedür nasıl işliyor?

Herseyini toplayip vatana veriyorsunuz hocam bu kadar. Islem bitince mesaj geliyor telefonunuza. Gidiyorsunuz karsiligi kadar indirim ceki gibi bir sey veriyorlar. 7 gun civari surdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    When life gives you lemons, don't make lemonade. Make life take the lemons back! Get mad! I don't want your damn lemons, what the hell am I supposed to do with these? Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons! I'm gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
  • teker teker ocz ler ölüyor yahu ne halse.. bu kadarda beklemiyordum.. iyi de kanıp vector almadım haa iyi pazarlama yapıyor herifler

hocam imzanıza baktığımda samsung pro ssd görüyorum. şu an bende de aynısından var. kısa bir süre de ocz vector kullandım. ama vector daha hızlıydı.

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

@X-FI

hocam imzanıza baktığımda samsung pro ssd görüyorum. şu an bende de aynısından var. kısa bir süre de ocz vector kullandım. ama vector daha hızlıydı.

hızlı olması değil , hızlı iken stabil olması önemli

ben sadece tespit yaptım. hızlı olması daha önemli gibi bir ifade kullanmadan...

çok gereksiz bir mesaj oldu sizinki.

Orijinalden alıntı: Cave Johnson

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Prosedür nasıl işliyor?

Herseyini toplayip vatana veriyorsunuz hocam bu kadar. Islem bitince mesaj geliyor telefonunuza. Gidiyorsunuz karsiligi kadar indirim ceki gibi bir sey veriyorlar. 7 gun civari surdu.

Teşekkür ederim hocam. Verdim Vatan'a. Şimdi dolar da uçtu. İnş. işe yarar bir ssd alabilme şansı olur. (285 tl gibi bir fiyata gelmişti bana)
    Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana)
  • benim ssd 13 eylül günü elektrik kesilmesi sonucu ikinci kez mefta oldu. dün askerliğim bitti ve şu an kargo kutusunu hazırlıyorum muhtemel değişim için. direkt para iadesi isteyebilirim. zira bunlardaki bu sorun kronik hale gelmiş artık. konuyu okuyup almayı düşünenlere kesinlikle almalarını tavsiye etmiyorum bu diski. illa alacam diyorsanız bir tane de ups siparişi geçin yanında :D
    Logitech G900 - Logitech G303
    Steelseries Apex 7 - Arctis Pro Wireless - Logitech G29+Shifter
    Galaxy Note 10 Plus - Galaxy Tab S7 Plus
    PS4 Pro - XBOX One X - Nintendo Switch(2019)
  • Bende OCZ Vector alıcaktım 128 GB'ı 289 lira diyorlar. Bu saatten sonra alınmaz mı?

alınmaz hocam. vector serisi çok çabuk sorun çıkarıyor.
    placebo diyebilirim sizinkine.. testlerde pro zaten önde orası ayrı da belki pro ve vector kullanıyorken olan yazlımlar driverlar arkaplandaki uyuglamalr farklıydı yani değişkenler vardı ondan birisi hızlı gelmiş olabilir. yani hızlı da neye göre, nerede..
    ayrıca samsunglar en stabil ssdlerdir.. hata oranı neredeyse yok.. OCZ lerin çoğu RMA ya gidiyor 2de1 bozulup duruyorlar.. samsungda öyle olay yok, belkide tüm parçaların chip lerin samsung mühendisleri tarafından yapıldığındandır..

128 gb ssd de alınmaz.. niye çünkü hemen dolacak, ömrü kısa, performansı en az olan ssd lerdir..

en az 250 gb öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 10 Şubat 2014; 17:54:23 >

Orijinalden alıntı: X-FI

placebo diyebilirim sizinkine.. testlerde pro zaten önde orası ayrı da belki pro ve vector kullanıyorken olan yazlımlar driverlar arkaplandaki uyuglamalr farklıydı yani değişkenler vardı ondan birisi hızlı gelmiş olabilir. yani hızlı da neye göre, nerede..
    ayrıca samsunglar en stabil ssdlerdir.. hata oranı neredeyse yok.. OCZ lerin çoğu RMA ya gidiyor 2de1 bozulup duruyorlar.. samsungda öyle olay yok, belkide tüm parçaların chip lerin samsung mühendisleri tarafından yapıldığındandır..

128 gb ssd de alınmaz.. niye çünkü hemen dolacak, ömrü kısa, performansı en az olan ssd lerdir..

en az 250 gb öneririm.

placebo olacağını sanmıyorum çünkü windowsta kullandığım programlar hep aynıdır. en fazla 1-2 oyun yüklerim. hatta oczde daha fazla oyun vardı. ona rağmen hem boot süresinde hem de program açılışında ocz daha hızlıydı.

ancak şu da var. sorun potansiyeli çok yüksek bir ssd. bir gün durup dururken uçtu gitti. samsung pro gerçekten iyi bir ssd. en önemlisi sorunsuz.

• son anda iyiki bu başlığı okumuşum. Az kalsın bu modeli alıyordum, özellikleri bakımından şu anda en iyisi bu gibi görünüyor fakat bugün bir teknoloji marketine girip bu modeli sordum "önceden vardı ama artık satmıyoruz" dedi. Sebebini sordum. "Talep edilmiyor ve sorun çıkartığı için geri dönüşleri oldu" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

benim ssd 13 eylül günü elektrik kesilmesi sonucu ikinci kez mefta oldu. dün askerliğim bitti ve şu an kargo kutusunu hazırlıyorum muhtemel değişim için. direkt para iadesi isteyebilirim. zira bunlardaki bu sorun kronik hale gelmiş artık. konuyu okuyup almayı düşünenlere kesinlikle almalarını tavsiye etmiyorum bu diski. illa alacam diyorsanız bir tane de ups siparişi geçin yanında :D

Benimkinin de bozulma sebebi birkaç kere güç düğmesinden kapatmamdı muhtemelen.
    Ani güç kesilme durumunda vector ne yapacağını şaşırıyor.

Bu arada Vatan ürünümü iade aldı.
    Henüz yeni bir ssd almadım.
    Muhtemelen Sandisk tercih edeceğim bir sonraki ssd için.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.