Şimdi Ara

OCZ REAPER 4GB (2*2) GB 1600MHZ CL7 - GSKILL 8GB (2*4GB) RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1,5V DÜŞÜK VOLTAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OCZ Reaper 4GB (2*2) GB DDR3 1600MHz. CL 7-7-7-24 RAM'i değiştiremeyi düşünüyorum. Ram ile ilgili hiçbir sıkıntım yok sogutma performansı büyüleyici zaten, fakat G Skill'in 8 GB Ram ini gördüm geçenlerde şuan vatanbilgisayarda satılmakta.

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9d-8gbrl-8gb-(2*4gb)-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9--1,5v-dusuk-voltaj-dual-ram/productdetails.aspx?I_ID=44013

Şuan Kullandıgım OCZ Ram den Ona geçiş yaptıgımda Performans artışı görür müyüm ?

Biri 4 GB
    Diğeri 8 GB

Fakat OCZ CL 7
    G Skill CL 9

Ram değişikliğinin artısımı olur eksisi mi olur.

Tam Olarak Sistem ne gibi değişiklikler gösterir.

AMD Phenom x4 955 3.2GHz@3.8GHz. Kullanıyorum Şuan.
    GTS250 1GB Ekran kartımı da Radeon HD6850 - RADEON 6870 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

İyi Forumlar Yorumlarınızı Bekliyorum.

• hayatında yaptıgın en sacma ıs olur
  • CL9 Olucak fakat Ram 2 katına artıcak.
    Ters olan nedir :)

Onu soruyorum işte.
  • Ayni markanin yani ocz nin 2x2 sini daha alip 8gb ram yapabilirsiniz sistemi komple 8gb gskill almaniza gerek yok.
  • ne gerek var dostum 4gb ramden 8gb rame gecınce
    1-oyun performansın artmıycak
    2-pc daha hızlı calısmıycak
    3-boşu bosuna para harcamıs olucaksın

istiyorsan gıt al
  • 64bit isletim sistemi kullaniyorsaniz 8gb in faydasini fazlasiyla gorursunuz , ama 32bit isletim sistemi icin 4gb fazlasiyla yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

64bit isletim sistemi kullaniyorsaniz 8gb in faydasini fazlasiyla gorursunuz , ama 32bit isletim sistemi icin 4gb fazlasiyla yeterlidir.

hayırdırda neye dayanarak bunu dediniz.4gb ı full kullanan oyun bile yok sen kalkmış faydasını görürsün diyorsun.şimdi arkadaş ben photoshop falan programlar için düşünüyorum diyorsa tabiki alsın.onun dışında boşuna masraf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Ayni markanin yani ocz nin 2x2 sini daha alip 8gb ram yapabilirsiniz sistemi komple 8gb gskill almaniza gerek yok.

İşlemci sogutucum 2 slotu kapatıyor o yuzden 2x4 şeklinde kullanmak istedim.
    Sıvı sogutmaya geçene kadar 2 slotla kullanmam gerekicek,
    64bit kullanıyrm.

@ 8gb ram gereksiz diyorsunuz yanı.
    Oraya harcıyacagım para yerıne sıvı sogutma sistemi mi kursam o zmn.?

Photoshop u uzun surelı kullanmıyrm arada bir dönem dönem.

CL 7 ile CL9 arasında çok fark olaak mıdır?

Onun harıcınde

1,5 voltta cl9 1600mhz calısıyormus ram .
    voltaj versek timing değerleri ile oynasak daha asagı dusurme sansımız olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkrt_07 -- 7 Aralık 2010; 1:11:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.