Bildirim
OCZ FATAL1TY 550W Destek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence kaldırır sitede kulanalar var 6950 ekran kartı ile _____________________________ 
İntel i7 13700K// Asus Rog Z790-E Gamıng // Gskıll 32GB (2x16GB) Trıdent Z5 Siyah DDR5 6400MHz CL32 1.4V Rgb // Asus Rog Ruyjın II 360mm Sıvı Soğutucu // Asus Rog RTX 3080 // Samsung 1TB 990 Pro // Corsair AX1000 80+ Titanium Güç Kaynağı // Lian Li O11 Dynamic Evo Black -
GTX570 ile sorunsuz kullanıyordum.
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Öncedende sordunuz söyledim, o sistem ile rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat hem ekran kartını hemde işlemciyi voltajlı overclock yaparak kullanma durumunda tamamen risk altındasınız, daha öte bir cevapta yok. _____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
kullanabilirsiniz tabi standart ayarlarda lakin kafam rahat olsun diyosanız min 650W psu kullanabilirsiniz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Öncedende sordunuz söyledim, o sistem ile rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat hem ekran kartını hemde işlemciyi voltajlı overclock yaparak kullanma durumunda tamamen risk altındasınız, daha öte bir cevapta yok.
Hocam konuda yazıldığı gibi GTX570le kullananlar var o zaman 6950yi ve işlemcimi overclocklu kaldırır mı acaba diye düşünüp konu açtım .. Sırf overclock yapacağım diye psu değiştirmek istemiyorum sonuçta :)_____________________________ -
gecenlerde anandtech te fink atarken herifin imzasinda nehalem i7 serisi bi islemci 4. kusurlu ocli ve ve shaderlari acik 6950 yani 6970 olmus halde ve ocli bi sekilde poweri corsair 520w duz 80+ yada gold olsun farketmez biz gercekten abartiyoruz power isini bunu anladim ben.forumdan bi arkadas gtx 480+2500k yarim saat boyunca ikisine yuklenmis testlerde, olcumlerinde en fazla toplam sistemin 390w gibi bir elektrik cektigini gormus hersey ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 10 Ocak 2012; 19:47:27 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_q
gecenlerde anandtech te fink atarken herifin imzasinda nehalem i7 serisi bi islemci 4. kusurlu ocli ve ve shaderlari acik 6950 yani 6970 olmus halde ve ocli bi sekilde poweri corsair 520w duz 80+ yada gold olsun farketmez biz gercekten abartiyoruz power isini bunu anladim ben.forumdan bi arkadas gtx 480+2500k yarim saat boyunca ikisine yuklenmis testlerde, olcumlerinde en fazla toplam sistemin 390w gibi bir elektrik cektigini gormus hersey ortada
Hocam sende imzanda 550w kullanıyormuşsun zaten şuana kadar bir problemle karşılaştın mı ?_____________________________ -
hayir hic bir problem yok bu powerla daha once asus 5870 v2 yi hem islemci hem e.karti ocli halde kullandim.dedigim gibi biz abartiyoruz power olayini yukarida yazdigim 2 ornek en iyi kaniti bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_q
hayir hic bir problem yok bu powerla daha once asus 5870 v2 yi hem islemci hem e.karti ocli halde kullandim.dedigim gibi biz abartiyoruz power olayini yukarida yazdigim 2 ornek en iyi kaniti bunun
Aynen dediğin gibi biz abartıyoruz
İmzadaki sistemle altta 7-8 uygulama açık fanlar full devir bf3 nfs run gıbı oyunlarda full hd ultra ayarlarda gordugum en max deger 350-375 Watt arası oluyor :)
750-850 Watt üstü psu'lar SLI CF işin içine girdiğinde yada profesyonel O.C. işlerinde lazım olur ancak
_____________________________ Corsair Obsidian 800D-Asus Sabertooth P67-İntel I7 2600K @ 5GHz-Corsair Hydro Serisi H100-Corsair Vengeance 2x4 8Gb 1758 Mhz CL9-Corsair Air Flow Pro-Asus ENGTX560 Ti DCII-Corsair Force 60 GB x 2 (RAID O)-Corsair Force 3 120 GB-WD 1 TB Cavier Green-WD 1 TB Caviar Black-Samsung 1 TB-Enermax 85+ Revolution 80+ Silver 850 Watt Modüler-Creative Fatality Titanium Pro-Logitech Gaming Serisi G9 - G510 - G25-Logitech F710 Wireless-Logitech Z5500 - Creative T7900-Zalman MFC3-Samsung 23' Led Full HD
-
O psu ile Overlock'ta yapabilirsin, 6950 yada GTX 560ti de alabilirsin. İçin rahat olsun, hiçbir sıkıntı çıkmaz. _____________________________ Carpe Diem -
Fatality550W ile; 2500K 4 ghz oc lu, GTX570 900/4200 oc lu kullandım hiç sorun yaşamadan. Başka söze gerek yok. Abartmış olmayım ama o psu ile hd6950cf bile yapılabilir. _____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”
-
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için .. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler