Şimdi Ara

Oculus Rift 'crescent bay' Ölmeden önce mutlaka deneyin! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut abi amma hevesli anlatmışsın ha bizi de heyecanlandırdın şimdi. Oculus rift kesinlikle alacağım bir cihaz olacak inşallah kısa sürede satışa sunulur. Tabi vergilerden alabilirsek
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • milletin anası ağlamiş gidipte saçmaliklara parami yatıracak mesut...sinema sektoru komple degişecek artik bence diyorsun...bende sana ..yav he he diyorum..

• Abi para ... gibi de biz mi denemedik.

• Mesut bey bakıyorum kafalar dumanlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • bunu verecen hapishanedeki adama yatacak hiç yerinden kalkmayacak hep yerden tasarruf edecen hemen verecen adama serumu yaşayın orda

• experienced kullanıcısına yanıt
    FPS oyunlar icin buyuk ihtimal yon ve cursor ayrilir. Cunku dediginiz gibi kafa hareketiyle aim iskence olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: itsberkelium
  • 350$ iyi gibi, piyasasını bilmiyorum ama açıkcası daha pahalı beklerdim.

• Fantastik fantastik konuşma diyeceksiniz bana ama, hakikaten bu illuminati olayı gürül gürül insanların hayatına müdahale etmeye başlıyor (başladı, gelişiyor diyeyim). Önce internetin böyle yaygınlaşması, sonra telefonların, facebook, twitter nanelerinin insanların hayatının dibine girmesi, herkesin özel hayatını bu platformlarda ifşa etmesi. Bütün insanların ihtiyacı olmayan, ama çok çekici görünen (ama bir yandan da robotlaştıran) bu şeyleri almak, bu mecralara katılıp kendilerini toplum içinde kabul ettirmek için yıllarca borç harç içine girip, zamanlarını bu büyük firmalara ipotek ettirmeleri... Ve bunu tamamen robotlaşmak için yapmaları (kafelerde otururken herkesin telefona gömülmesi en basit örnek).

Yani adamlar o kadar can alıcı yerlerden vuruyorlar ki, hem çok güzel, hem de bildiğin köleleşiyoruz. Yapacak bir şey var mı? Hayır yok. Seve seve köle olmaya devam edeceğiz. Bunu görüyoruz, ama bir şey yapamıyoruz. İnsanoğlu basitleşiyor. Kusura bakmayın aptallaşıyoruz da. Yine de bir şey yapamıyoruz çünkü çok eğlenceli şeyler getiriyorlar. İnsanların zaaflarını çok iyi kullanıyorlar. Biliyorlar onlar da, seve seve bunlar için köleliği göze alacağımızı.

Şunun şurasında 13 milyar yıllık bu dünyada hepi topu 80 yılcık yaşayıp çekip gideceğiz. Ama bu dönemi bile hiçbir şeyi sorgulamadan, borçlarımıza itaat ederek geçireceğiz. Şöyle geriden bakınca o kadar komik ki şu olanlar. Ama işte, yapacak bir şey yok.

"Sen sanki böyle değil misin?" diye sorsanız cevap veremem. En basitinden son 1 haftadır şu Destiny denen pisliğe bulaştım. 1 haftadır sosyal hayat bitik bende. Bir an önce kurtulmam lazım mesela. Ama öyle bir yapmışlar ki namussuz oyun bir saniye ayrılamıyorsun başından.

Hani farklı şeyler ama, anlatmak istediğim bu. Şimdilik zorlasan kurtarırsın kendini, ama ileride artık kurtulamayacağımız şeylerin de geliyor olduğu çok ortada bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2015; 5:12:20 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• 1 heyecan, yüzde garip gülümseme, Oculus Rift Mesut Hoca'da iyi kafa yapmış
    Arnold Schwarzenegger oynadığı Total Recall gerçek oluyor sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Ocak 2015; 5:46:12 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansakirt

ya şimdi bu piyasaya çıksa nolacak ki bunu benim kullanmam için nerden baksan 5 yıl beklemem gerekiyo

5 yıl sonra çıksa da aynı yorumu yapacaksın. Çıkmasın mı yani

• Mesut bey evrenin sırrını keşfetmiş gibi heyecanlı heyacanlı anlatmışsın beni de heyecanlandırdın:)

• burhan neo bunu hemen senin elde etmen lazım :)

• çocukluğumdan beri hayalini kurduğum düşlediğim birgün mutlaka olacak dediğim şeye adım adım yaklaşıyorlar. Mesut Çevik'inde dediği gibi hissetmeyide yaparlarsa matrix gerçek olucak :D

• Yurtdışından 1100 tl civarına getirilebilir. Fiyat iyi

• o cihazı gözlükle kullanmak mümkün mü?

• Güzel görünüyor. Fiyat bilgisi olsa iyi olurdu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.