Bildirim
Octavia Style-A3 Sedan Attraction
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Audi -
Audi daha konforlu olacaktır. -
Günde 140 km için ev kiralardım şahsen,sürekli 5 kişi işin içine giriyorsa Octavia mantıklı...quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Audi daha konforlu olacaktır. -
Ev isi olmuyor hocam.Tun cocuklar benim degil. 😉 -
alsaydın octacia al derdim ama kiralayacaksın ve aynı fiyat... a3 al geç -
Kiralama fiyatları nedir ?
Kiralık araçlarımızdan biri olan fluence pert oldu. Dolayısı ile sözleşme iptal oluyor.
Biraz daha iyi birley bakıyoruz bu aralar.
A3 ü bugun inceledim ( başka iki model ile beraber )
Şahsen benim hoşuma da gitti açıkçası. -
Bence octavia, geniş olması sebebiyle. Çocuklar daha rahat eder. Audinin yanında skoda tercih edilmez Normalde ama bence genişlik büyük avantaj olur.
Hocam ayıptır sorması tam olarak ne yapacaksınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: individual
Kiralama fiyatları nedir ?
Kiralık araçlarımızdan biri olan fluence pert oldu. Dolayısı ile sözleşme iptal oluyor.
Biraz daha iyi birley bakıyoruz bu aralar.
A3 ü bugun inceledim ( başka iki model ile beraber )
Şahsen benim hoşuma da gitti açıkçası.
399 euro 20.000 kilometre 24 ay fiyatı. -
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
Bence octavia, geniş olması sebebiyle. Çocuklar daha rahat eder. Audinin yanında skoda tercih edilmez Normalde ama bence genişlik büyük avantaj olur.
Hocam ayıptır sorması tam olarak ne yapacaksınız?
İlçede oturuyorum.İl merkezinde okula çocuk kaydettirdim.Aynı ilcede aynı okula giden 4 çocuk var.Aileler olarak cocukları okula getirip götüreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talkie77 -- 30 Mayıs 2016; 8:15:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: talkie77
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
Hocam ayıptır sorması tam olarak ne yapacaksınız?
İlçede oturuyorum.İl merkezinde okula çocuk kaydettirdim.Aynı ilcede aynı okula giden 4 çocuk var.Aileler olarak cocukları okula getirip götüreceğiz.
Anladım hocam -
Hocam superb falan baksaniz 3 cocuk arkada rahat rahat gider. Hem de daha guvenli olur. -
Euro devamlı artacağı için TL'den kiralayın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Euro devamlı artacağı için TL'den kiralayın derim.
1 senelik bedeli karttan T.L olarak geçip 9 taksite bölüyorlar. -
Audi A3 kullanıcısı olarak genişlik için Skoda, konfor ve diğer her şey için A3. -
quote:
Orijinalden alıntı: SmuraY
Audi A3 kullanıcısı olarak genişlik için Skoda, konfor ve diğer her şey için A3.
Peki arkada 3 adet ortaokul öğrencisi rahat yolculuk yapabilir mi sizce?A3 sedanı canlı gorme şansım pek yok.Gönlüm marka olarak Audi diyor. -
Ortalama bir rahatlık sağlayacaktır. Normal bir C segment araçtan farkı yok. Skoda ekstra geniş. -
A3'te karar kıldım.quote:
Orijinalden alıntı: SmuraY
Ortalama bir rahatlık sağlayacaktır. Normal bir C segment araçtan farkı yok. Skoda ekstra geniş. -
A3 alın bence üç tane orta okul çocuğu arkaya sığar hocam. Geçen hafta bende Focus kiraladım, muadil araç olarak 2.800 km deki dizel otomatik Octavia verdiler. Arkası ve bagajı baya geniş gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: talkie77
A3'te karar kıldım.
Alıntıları Göster -
Okullarda bir dönem 90 iş günu yada 18 haftadır. 700 km haftada yapacağınız km. 140x5x18=12600 km ki bu sadece 1 dönemde yapılacak km. 2 dönemde 25200 km yapar ki sadece okul yolu olarak kabul edilirse. 20000 km üstü fiyatlara baksanız iyi olur.
Benzer içerikler
- honda crv 2.0 kronik sorunlar
- ford custom yakıt tüketimi
- seat arona yorumlar
- hyundai i20 1.4 mpi jump otomatik vites yorumları
- en konforlu arabalar
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X