Şimdi Ara

Honda city alınır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Honda citiy görmüştüm 2024 1.5 iVTEC Executive paket gerçekten çok geniş duruyor. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen bahsedebilir mi ? Ayrıca ön arka park sensörleri oluyor mu ve Çarpışma önleme şerit takip filan var mı şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Honda’nın Avrupa pazarı ürün gamı içerisinde yer alan en dandik araba.Symbol, 301 gibi arabaların bir tık kalitelisi.Jazz daha mantıklı Honda tarafında.Üstelik Honda Sensing ile beklediğiniz özelliklerin fazlasını daha fazla performans ve daha düşük yakıt ile verir City’e göre.
    Bu paralara 1-2 yaşında bir araba alacaksam da Puma tercih ederdim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilginiz için teşekkürler hocam. Ayrıca puma dediniz de geçen ay eşimle karar almıştık ford kuga 1.5 ecoboost style manuel 120hp alacaktık daha çok suv seviyor eşim. Ama olumsuz yorumlar görünce vazgeçtik. Sizce alınır mı kuga özellikle 120 hp olanından hiç bir bilgi elde edemedim google den filan teşekkürler

Bir C-Suv’a göre sürüş dinamikleri başarılı, iç malzeme dayanıklılığı mükemmel, güvenlik sistemleri(Çarpışma önleme hariç) pek başarılı çalışmayan, performansı yeterli ile yetersiz arası ama yakıtı bir tık fazla ek olarakta kronik sorunları az olan bir araba.Soğutma tarafını kontrol ettirin almadan önce.

Sonuç olarak manuel olması sebebi ile bütünüyle düşünüldüğünde bu fiyatlara alamayacağınızı verir size bu araba.Gayette alınır lakin satarken alıcı bulma noktasında zorlanacağınızı bilerek alın.

Sıfır honda jazz alınır mı
    9 yıl önce açıldı
    Mazda Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı sürmeyip dıştan görüntüye laf söylemekte ne bilim ben 1.5 yil kullandim fiyatına göre on numara araba
    Eksikleri var ama 1.5 senede bir kere sanayiye servise götürmedi kaputu 1 kere açmadım cvt dünyanın en sorunsuz şanzımanı motoru da öyle araç geniş güzel otomatik 1.2 1.3 alacağın en iyi araçlardan çok boş yapan var
    .

• Ben de bi kaç gün ciddi araştırdım, o fiyata sundukları çok rekabetçi. Kullanıcılardan şikayet edeni görmedim. Genel olarak binicisi "verdiğim paranın karşılığı" diyor ancak dışardan bakanlar Honda'nın en adi ve en tipsiz arabası olduğunu söylüyor. 1.300.000 lira civarına düşük km yüksek model City yerine 2 yıl daha yaşlı, birazcık daha km yapmış Corolla Dream paket alınabiliyor ki arada çok ciddi kalite ve konfor farkı vardır.

• Ben 1,5 yıldır kullanıyorum. Paranın karşılığı bir araba. Sorunsuz sıkıntısız. İçi oldukça geniş. Ben 1.96 boyundayım arkama rahatlıkla biri oturabiliyor. Bagajı da geniş. Güvenlik asistanları yok. Bu bir eksik. Yakıtı çok iyi. Ben işe gitgel yoğun trafikte kullanıyorum günlük 40 km. Yakıt ortalamam 6,7. Daha az yakan atmosferik otomatik araba bilmiyorum. Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte bir araba.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.