Şimdi Ara

octavia 1.6 tdi dsg nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.bürom da kullandığım aracımı değiştirmek istiyorum.aslında aracımdan memnunum ama bedelli askerlik meselesinden dolayı anlaştığım bir arkadaşa 30 bine satmayı düşünüyorum.araç 2008 vw jetta.benimde aklıma skoda octavia geldi.hem vw grubundan olması hemde f/p açısından iyi olması beni bu araca yöneltti.sizce alırsam doğru bir tercih yapmış oluşmuyum?diğer önerileriniz nelerdir>fluence hariç tümü olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

Arkadaşlar merhaba.bürom da kullandığım aracımı değiştirmek istiyorum.aslında aracımdan memnunum ama bedelli askerlik meselesinden dolayı anlaştığım bir arkadaşa 30 bine satmayı düşünüyorum.araç 2008 vw jetta.benimde aklıma skoda octavia geldi.hem vw grubundan olması hemde f/p açısından iyi olması beni bu araca yöneltti.sizce alırsam doğru bir tercih yapmış oluşmuyum?diğer önerileriniz nelerdir>fluence hariç tümü olabilir

130 km den sonra gelen rüzgar sesi ve sıcak asfalt olmayan zeminde gelen yol sesi sizi rahatsız etmeyecekse
    performans-yakıt ekonomisi-donanım zenginliği avantajı-sürüş kolaylığı v.s. nedenlerle iyi seçenek..

• 2006 Octavia kullanıyorum ve gayet de memnunum.Araçtan ne beklediğinle alakalı birazda .Jetta ile kıyaslayacaksan bazı kötü yönlerinin olduğunu düşünebilirsin .Ama octavia passat konforunu sunabilen bir araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905_

2006 Octavia kullanıyorum ve gayet de memnunum.Araçtan ne beklediğinle alakalı birazda .Jetta ile kıyaslayacaksan bazı kötü yönlerinin olduğunu düşünebilirsin .Ama octavia passat konforunu sunabilen bir araç bence.

katılıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.