Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT: SON 50 SİPARİŞ ALINACAKMIŞ



    Arkadaşlar hem başlık altında hem özelden tekrar tekrar aynı taleple mesajlar geldi, bu tadım paketlerinin indirim oranı için şöyle bir yeni indirim tanımladık.

    *Cold brew ürünümüz de bu kampanyaya özel tanıtımını yaptığımız ve sizlerin beğenisine sunduğumuz bir üründü.



    """ Tadım paketlerinden birisini seçip sepete bir de coldbrew eklerseniz bu iki ürün için tanımlanan indirim %55 olacaktır. Böylece kampanya başladığında %45 indirimle 190 TL'ye satılan 15x100Gr Yöresel Tadım paketi 156 TL'ye gelecektir. """ - %55 indirim için kod dh55



    *Ek olarak sepete tadım paketi ekledikten sonra ekleyeceğiniz diğer 250 gram kahveler de %55 indirimle sepete gelecektir

    --

    Dostlar merhaba,

    Daha önce e-gurme bize özel kampanya yapmıştı hatırlarsanız (aşağıda eski konuların linkini vereceğim) Mehmet bey yeniden benimle iletişime geçti ve yeni bir kampanya yapmak istediğini söyledi Kampanya açıklaması şöyle:

    Yöresel kahveler, Harman kahveler, Türk kahveleri ve Cold Drip kategorilerinde geçerlidir.

    Toplamda 5+ ürün alımında %45 indirim uygulanacaktır.

    5 adet altı alımlarda indirim oranı;
    4 pakete %35
    3 pakete %25
    2 pakete %15
    olarak uygulanacaktır.

    Tüm seçenekler için kargo ücretsizdir.

    İNDİRİM KODU: dh45

    Sepetin indirim uygulanmış hali

    *Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel!


    Diğer tüm detaylar ve S.S.S ikinci mesajda olacak.

    Eski konu 1:https://forum.donanimhaber.com/30-04-2015-aciklama-yeniden-e-gurme-com-da-kahve-kategorisinde-45-indirim--102678584
    Eski konu 2:https://forum.donanimhaber.com/kampanya-bitti-e-gurme-com-da-kahve-kategorisinde-45-indirim-kargo-ucretsiz--100072973



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 1 Şubat 2019; 14:23:31 >







  • Doğruları söylemek saldırmak mı oluyor ? Her yere bu firmanın linkini koymuşsunuz burada da sanki firmayla alakanız yokmuş gibi davranıyorsunuz.Bir kampanya foruma özelse foruma özeldir.Kullanıcılar zaten bu indirimleri alabiliyorsa, dhye özel diye burada paylaşmanın mantığı nedir ? Bir de açıklama yapmışsınız resmen komedi.Küçüldüköe küçülmüşsünüz okurken utandım.Yahu biraz samimiyet böyle hiçbir şey kazanamazsınız şimdiden müşterileri kaçırdınız.Ucuz üçkağıtlara gerek yok neyseniz o olun.Firmanın itibarını yerle bir etmişsiniz kim sizden alışveriş yapar artık.Konuyu kaldırtın bence
    Indirim falan yok arkadaşlar Kasım ayında fiyatlar şu anki indirim ile alınabilen fiyatlardı 1 kg kahve almışım Kasım ayında 25 TL olan kahve 45 TL olmuş 28 TL olan 50 TL olmuş . YERSEN kur güncellemesi yapmamıştır gibi komik bir savunma da ilginç oluyor . %80 artış olacak ne güncellemesi? Tamamen kandırmaca. Müşteriyi bu şekilde kandırmaya çalışan bir firmadan isteyen alışveriş yapsın ama ben yapmayı uygun görmüyorum. Mart ayından beri bile kur %30-40 artmış Kasım dan beri %80 zam yapacak ne oldu çok merak ediyorum . Ne hikmetse o zamanki fiyatlar şu an indirimde olan fiyatlar ile aynı. Müşteriyi kandırmaya çalışmadan da indirim yapılabilir %15-20 de güzel bir olandır yeter ki fiyat makul olsun.

    Konuda apple fanboy durmunun baska bir versioynu mevcut.

    Sanki dünyada sadece e-gurme firmasinin kahveleri iyi, diger tüm kahveler dünyanin en kotusu. Hatta eger yanliskla baska bir firmadan ürün aldiysaniz sizinde agzinizin tadi yok ve kahveden anlamiyor oluyorsunuz.

    Cidden cok ilginc bir durum var burda.

    Ayrica düzgün bir indirimden yararlabilmek icin 1 kilo 250 gram kahve almamiz gerekiyor. Bu kadar ürün alinca bile kilo fiyati 70-85TL arasina geliyor. Ben sicak firsatlik bir olay hala göremedim.
    Fiyatlari önce cikartip sonra indirim yapinca sicak firsat mi oluyor, yada bu sekilde olunca sicak firsatlar forumu ne zamandan beri bu oyuna inaniyor oldu?

    Cok merak ediyorum forumda kac kisi bu 1 kilo 250gram kadar kahveyi bayatlamadan tüketiyor ve kac kisinin kahve ögütücüsü var.

    Birde merak ettigim bir konu daha var, konu sahibi neden firma sahibinden daha cok insanlara cevap veriyor?
    Firma ile kar ortakligi olmadigini biliyoruz. Ama acaba konuyu acmak icin esantiyon bir hediye kahve paketimi aldi?

    Firma sahibi forumu kullanmasa anlarim fakat firma sahibinin üyeligi varken ve forumu aktif halde kullaniyorken konu sahibi neden firmayi bu kadar cok sahipleniyor.

    Ben bu durumlari anlamadim anlayanlar varsa lutfen bilgilendirsin.
    Tesekkürler.
    Haklısınız, tam kandırmaca başlık.

    Bir de millet alsın diye son saatler yazmışlar.

    Benim makine çekirdek kullanıyor. Almanyadan 10 euroya 1 kilosunu alıyorum. Hadi oradaki kadar ucuz olacak diye bir kaide yok ama 250 gram kahveye 40-60 arası çekmek ayıp.

    Kahve içenler halkın diğer kesimlerine göre maddi olarak görece daha iyi noktada. 3ü5i hesaplamaz geçiririz diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar.
    valla sipariş numarasına kadar paylaştım . kasım fiyatına % 80 zam yapılmış (donanım haber'in büyük bir aile olduğu ve bu tip fiyat değişikliklerinin yakalanabileceğine dikkat edilmemiş ) , kur ayarlaması imiş (inanmak serbest ) şimdi de % 45 indirim yaptık diyorlar (inanmak serbest ) . ben dürüst tüccar olunmadığını düşünüyorum . şu an 45 olan kahveyi 25 e satabiliyorsan bunu müşteriyi kandırararak %45 indirim miş gibi yaparak satmak doğru değil . en son fiyat uygun olabilir ama bu tarz tüccar dan ben alışveriş yapmayı tercih etmiyorum . Ben mi hatalıyım diye kahve aldığım tüm firmalardaki zam oranlarına baktım 1 sene geriye gittim hiç birinde % 80 zam yok
    Biz indirim beklerken önce zam+indirim oldu sanırım. Tek olarak alınca zaten 190 tl idi. şimdi 300küsürden kod kullanınca tekrar 190a iniyor. Açıkçası maliyet-kar dengesini siz bilirsiniz tabi de normalde dediğiniz gibi 4 paket 250 gr + 15li paketten alsaydık gün içinde 15li paket 105 tl ye gelecekti. Şu an tek fiyat 190 tl oldu. 5x250 gr (1250 gr) alımı ortalama 106-125 tl tutarken, 15 li de 1.5kg 190 tl oluyor. Bu durumda hayırlı satışlar diliyorum ama ben yokum.
    Gökçe hanım yahut bey, siz şaka mısınız ? Bu açıklamayı ciddi ciddi yaptıysanız, ya 3 yaşındasınız ya da 5.



    “Bir başka kaynaktan girip siteden indirimle kahve alınabiliyor olması, kampanyanın donanımhaber'e özel açıldığı gerçeğini değiştirmiyor yani.”



    :D Türkçe hocanız Demet Akalın’dı galiba.Firmayı öveceğim diye, alışveriş yapacak müşteriyide kaçırdınız.Böyle müşteri gibi görünmeyi de bırakın rica ederim.Firmanın reklamını yapacağım diye elde müşteriyi kaçırdınız.Daha iyi bir komisyoncu ya da reklamcıyla çalışmanız dileğiyle.
  • Ufak bir açıklama yapmak istiyorum: Bildiğiniz gibi bir önceki kampanyayı da ben paylaşmıştım. Ancak bizi tanımadıklarından () gelebilecek siparişleri öngöremeyip, tedarik konusunda epey sıkıntı yaşatmışlardı. Bu kampanyada özellikle teslimat ve üretim süreciyle ilgili hazır olduklarını belirtmemi istediler. Yeni kampanyada her şey için hazırlıklı olduklarını ısrarla söylediler.

    --- BURADAN İTİBAREN KAMPANYA DETAYLARI VAR ---

    ***Kampanya ile ilgili sorularınız için Whatsapp hattı: 0555 617 3422***
    Herkese eşit ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmemiz için Whatsapp üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz.

    Geçen bu sürede yeni bir yapılanmaya giden e-gurme iş modelini daha butik bir hizmet vermek için yeniden kurguladı. Yöresel ve harman kahve çeşitliliği üzerine çalışmalar yapıldı, web sitesi mobil ve masaüstü tasarımları yenilendi. Enerjimizi sürdürülebilir kaliteyi en yüksek düzeyde sağlamaya odaklıyoruz.

    *Kampanya ile ilgili bilgilendirmeler.

    -Önceki kampanyalarda olduğu gibi yoğun talep olması durumunda kargoların gecikmesi sorunu yaşanmaması için tüm kahveler stoklarla sınırlandırılmıştır.

    -Gelen siparişler 25-26-27 Ocak kavurma, paketleme, kargolama sürecinden sonra 28 Ocak Pazartesi’den itibaren kargoya verilmeye başlanacaktır. Kargolama süreci Pazartesi-Salı-Çarşamba günlerini kapsayacak olup ilk gelen 200 sipariş Pazartesi kargolanacaktır.

    -Kahveleriniz sipariş üzerine kavrulmaktadır, gelen siparişlerin %90’ı açık kavurma, (light cinnamon, 1. Crack sonu) olarak geldiği için bu siparişler öncelikli olarak işleme alıp çıkarılacak (dark roast, 2. Crack veya hemen öncesi) kavurma talepleri Perşembe-Cuma (31 Ocak – 1 Şubat) günleri hazırlanacaktır. (Siparişleriniz bekletilmeden kargoya verilsin istiyorsanız aynı sepet içerisinde hem açık hem koyu kavrulmuş kahveyi eklememenizi öneririz.)

    -Yöresel kahveler kategorisinde 15x100 gram, harman kahveler kategorisinde ise 11x100 gram olarak yayınladığımız tadım paketleri ise 100 gramlık paketlemenin ekstra işçiliğinden dolayı 250 gramlık siparişlerin tamamı kargolandıktan sonra işleme alınacaktır. (bu süreç en geç 4 şubat tarinde kargoya verilecek şekilde yürütülecektir.) (hem tadım paketi sipariş verip hem de 250 gramlık paketlerden alım yapmak istiyorsanız, siparişinizin kargoya geç verilmemesi için bu iki farklı ürünü aynı sepet içerisine eklememenizi öneririz.)




  • Merhaba, ben E-gurme.com’dan Mehmet. Bu mesajı kampanya sürecinde sizleri çeşitli konularda bilgilendirmek için yazıyorum ve süreç boyunca düzenleyerek, güncel tutacağım.

    Fiyat konusu: öncelikle özelden gelen fiyat konusundaki eleştirileri yanıtlamak istiyorum. Rakip sitelere göre çok daha fazla yöresel ve harman çeşitliliği bulundurduğumuzdan ve sipariş üzerine kavurma amacı güttüğümüzden dolayı maliyetlerimiz artıyor. Fiyatları belirleme kaygımız ise sağlayabileceğimiz maksimum kalitenin sürdürülebilir olmasıdır.
    *Dönemsel kampanyalarımızın dışında, düzenli olarak alışveriş yapan müşterilerimize iletişime geçmeleri halinde, devamlılığı olan indirimler de tamamlamaktayız.

    Biz neredeydik? 3 yıldan fazladır kampanya ve yapılanma için çalışıyorduk. Sizin karşınıza bir kez daha problemler ile çıkmak istemedik. Bu süreçte, üretim safhalarımızı iyileştirdik, sipariş süreci ve sonrasındaki aşamalarda iyileştirmeler yaptık ve en önemlisi kahvelerimizi sizin için mükemmel hale getirdik.




  • Mesaj gelmişti @gokceonur isimli arkadaştan, bakalım neler varmış. Kendisine teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogandroid

    Mesaj gelmişti @gokceonur isimli arkadaştan, bakalım neler varmış. Kendisine teşekkür ederim.
    Rica ederim hocam, afiyet olsun şimdiden Benim tavsiyem South Africa Blend almanız eğer filtre kahve için alacaksanız, sanırım mesajda öyle demiştiniz.
  • başlık çok yanıltıcı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    başlık çok yanıltıcı .
    Tam stok yapmalık kampanya hocam, zaten eski konuda da hepimiz 1 kilodan fazla almıştık en az ki öyle bile 5 pakete ulaşıyor zaten.
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; başlığı Onur arkadaşım açtı, ancak bildiğim kadarıyla başlık açarken bir karakter sınırı var uzun detaylı bir açıklama girilemiyor. İndirim oranını belirtip, açıklama kısmında detay vermiş kendisi. Belirttiği gibi bir önceki kampanyada sepetlerdeki ürün ortalaması 5'in üstündeydi. Bu sebeple yanıltıcı olacağını düşünmedik.
  • 4 paket almışken 1 paket daha alayım dedim 5 paket aldım biri bedavaya gelmiş gibi oldu %45 indirimle fiyatlar avantajlı olmuş diğer sitelere göre, fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokceonur

    Rica ederim hocam, afiyet olsun şimdiden Benim tavsiyem South Africa Blend almanız eğer filtre kahve için alacaksanız, sanırım mesajda öyle demiştiniz.

    Alıntıları Göster
    Evet hocam, amatör de olsa bir de espresso makinem var, öğütülmüş halde alırsam çok mu bayatlar bilmiyorum ama sanırım 250 gr. kadarda denemek için Kenya AA alcam öneriniz varsa alırım




  • 100grlık deneme seyi 105₺ olaymış efsane olacakmış ancak en az 5 paket sipariş verme nedeniyle sıcak fırsat değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 24 Ocak 2019; 9:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogandroid kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; Yöresel seçeneklerinde çok geniş bir skalada tercih yapabiliyor olsanız da espresso için ilk önerim harman kahvelere yönelmenizdir. 4 farklı yöresel kahveyi farklı yüzdelerle ve iki farklı kavurma profiliyle harmanlayan "Balanced" Blend Coffee kahvemizi espresso önerilerimizde ilk sıraya yazmaktayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berke_han

    100grlık deneme seyi 105₺ olaymış efsane olacakmış ancak en az 5 paket sipariş verme nedeniyle sıcak fırsat değil
    Ben sizin gibi dusunmuyorum hocam, amacim kimseyi savunmak degil de, yukarda da belirttigim gibi kampanya stok yapma kampanyasi, herkes en az 1 kg alacak, haliyle 5 pakete tamamlamak kolay yani. Altinda alsaniz da 35 de iyi bi indirin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kilo kahve siparişi verdik. Geçen kampanyada da baya stoklamıştım :) Teşekkürler
  • 1 kg çekirdek kahveyi 2 kişi 1 senede ancak içeriz heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talvehtia

    2 kilo kahve siparişi verdik. Geçen kampanyada da baya stoklamıştım :) Teşekkürler
    Rica ederim hocam :) Neler aldınız? belki almak isteyenlere de yol gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melange

    1 kg çekirdek kahveyi 2 kişi 1 senede ancak içeriz heralde
    yok hocam ben ailemleyim, ben ve babam içiyoruz sadece, çoğu zaman ofiste olduğum halde 1-2 ayda bitiriyoruz 1 kg'yi.
  • Kampanya fena değil sıcak fırsat sayılır. Yalnız buranın kahveleri nasıldır? Daha önce alan oldu mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkytml

    Kampanya fena değil sıcak fırsat sayılır. Yalnız buranın kahveleri nasıldır? Daha önce alan oldu mu
    Eğer filtre kahve için soruyorsanız benim tavsiyem South Africa Blend olan olur hocam. İnanılmaz güzel bir lezzeti var.
  • Melange kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; Kahvelerimiz valfli ambalajda gönderiliyor. Espresso kullanımında 60, filtre kahvede 45 güne kadar yüksek performans alabilirsiniz. Espresso veya filtre demlemelerde 60-80 içimlik kahve çıkarabilirsiniz. Bu da 2 kişinin 1 ay tüketimi için ideal sayılabilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.