Şimdi Ara

*Ocak Etabı Tamamlandı* Yeniden! E-Gurme Kahvelerinde %45 indirim - 6. Yıl Özel! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
4
Favori
16.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berke_han

Hocam 100 grlık 15 paket zaten 1buçuk kilo ediyor. En azından bu sete direkt %45 indirim yapılsa güzel olurdu. Hem tüm kahvelerini denemiş hem de ayağımız alışırıdı 😉

Stok yapıp bayatlatmaya gerek yok zaten kilo işi olarak sanalbaharattan çok daha uyguna alıyorum tüketince yenisi sipariş ediyorum

Alıntıları Göster
    Hocam şimdi sanalbaharat sitesine baktım da, kahveler.net'te yorum da okudum biraz. Açıkçası oradaki kahvelerle buradakileri bir tutmak bana doğru gelmiyor. E-gurme'nin söylediğine göre sipariş üzerine kavurma yapılırken, sanalbaharat'ın hem çekirdek kalitesi olarak bir iddiası yok hem de kavurma konusunda. Yanlış anlaşılmak istemem amacım firmayı kötülemek değil de ikinci konunun üçüncü mesajında firma derdini gayet iyi açıklamış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Hocam 100 grlık 15 paket zaten 1buçuk kilo ediyor. En azından bu sete direkt %45 indirim yapılsa güzel olurdu. Hem tüm kahvelerini denemiş hem de ayağımız alışırıdı 😉

Stok yapıp bayatlatmaya gerek yok zaten kilo işi olarak sanalbaharattan çok daha uyguna alıyorum tüketince yenisi sipariş ediyorum

Alıntıları Göster
    Evet hocam bu konuda haklısın, iletelim belki Mehmet bey bir çözüm önerisi ile gelir. Ben işte olduğum için mesajlara müsait oldukça dönebiliyorum o yüzden yeni gördüm mesajınızı.

• 15 paketlik deneme kahveleri için takip.

Bu üründe 1,5kg bunda da %45 olsun alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

15 paketlik deneme kahveleri için takip.

Bu üründe 1,5kg bunda da %45 olsun alalim.
    +1 ben de böyle bir indirim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Eğer filtre kahve için soruyorsanız benim tavsiyem South Africa Blend olan olur hocam. İnanılmaz güzel bir lezzeti var.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler hocam

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar; kahveler siparişiniz üzerine kavrulmaktadır. Espresso'da kendi kavurma profilimiz ve harmanlarımız için 8-12 dinlendirmenizi önermekteyiz.
  • Gercekten deneme paketlerinde %45 olsa efsane olur

• Merhabalar; deneme paketlerinde indirim oranları doğrudan girilmiştir. bu ürünler için 5 pakete tamamlama zorunluluğu yoktur. Algoritmasını oluşturmakta zorlandığımız için böyle bir uygulama yapmamız gerekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhabalar; deneme paketlerinde indirim oranları doğrudan girilmiştir. bu ürünler için 5 pakete tamamlama zorunluluğu yoktur. Algoritmasını oluşturmakta zorlandığımız için böyle bir uygulama yapmamız gerekti.
    Yani sepete ekleyince direkt indirim mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhabalar; cold brew üzerine 4 yıldır ar-ge yapıyoruz. Toptan müşterilerimize satışımız mevcuttu ancak e-ticaret sitemizde bu kampanya ile duyurusunu yaptık. Normalde kışın üretime ara veriyoruz ancak kampanyada lansman için sınırlı sayıda stoklarımızda. Keyifli alışverişler
    Hocam 4 senede otomobil üretiliyo Ne argesymiş bu

• sanalbaharat nasıl o fiyatlara satıyor yau. ağzım açık 10 sene önceki fiyatlar resmen.

espresso için 1kg kahve 37tl nedir :S

yani taze kavruluyorsa en kötü çekirdek bile starbacksın 30 liralık 250 gramından on kat iyidir.

harman alayım dedim sizin siteden ama 48-50 liraları buluyor harmanlarınız, barista sepetinin gold blendini kullnıyorum yıllardır çok da memnunun 30 tl orada 250 gra, sizdeki harmanlar bayağı yüksekten görünüyor liste fiyatı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

sanalbaharat nasıl o fiyatlara satıyor yau. ağzım açık 10 sene önceki fiyatlar resmen.

espresso için 1kg kahve 37tl nedir :S

yani taze kavruluyorsa en kötü çekirdek bile starbacksın 30 liralık 250 gramından on kat iyidir.

harman alayım dedim sizin siteden ama 48-50 liraları buluyor harmanlarınız, barista sepetinin gold blendini kullnıyorum yıllardır çok da memnunun 30 tl orada 250 gra, sizdeki harmanlar bayağı yüksekten görünüyor liste fiyatı olarak.
    Hocam -tahminimce- az çok kahve fiyatlarını bilen insanlar olarak ortak düşüncemiz şu: zararına satıyor. Yoksa bu fiyatlara satması bana imkansız gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fauntumnus

+1 ben de böyle bir indirim bekliyorum

Alıntıları Göster
    Bana da fena olmaz
  • İnşallah memnun kalırız 😍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    harmanlarınız biraz pahalı geldiği için, denemek adına uygun yöresellerden alacağım. çünkü bana göre 250 gram kahvenin bu tip bir yerden alırken ederi 30-36tl civarı olması normal.

yani indirim o zaman makul olacak, 50 liraya harman almak pek lüks kalır bana dolayısıyla indiriminizle anca normal seviyeye geliyor.

yöresellerde espresso için ne önerirsiniz? taze ise sorun olmaz sanırım ne alırsam alayım evde makine var öğütülmemiş olacağından 1-2 ay ömrü uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyhb

İnşallah memnun kalırız 😍
    Hocam ben kalacağınızı düşünüyorum açıkçası. Önceki kampanyalarda (Daha önce 2 dev kampanya yaptık) kargolamayı yetiştirememeleri dışında hiç sorun çıkmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

harmanlarınız biraz pahalı geldiği için, denemek adına uygun yöresellerden alacağım. çünkü bana göre 250 gram kahvenin bu tip bir yerden alırken ederi 30-36tl civarı olması normal.

yani indirim o zaman makul olacak, 50 liraya harman almak pek lüks kalır bana dolayısıyla indiriminizle anca normal seviyeye geliyor.

yöresellerde espresso için ne önerirsiniz? taze ise sorun olmaz sanırım ne alırsam alayım evde makine var öğütülmemiş olacağından 1-2 ay ömrü uzar.
    Hocam yanlış anladınız sanırım, benim firma ile bir bağlantım yok Mehmet bey espresso önerirse çok iyi olur başkaları da yararlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkytml

Tesekkurler hocam

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam, afiyet olsun şimdiden
  • 15 li deneme paketinde % 45 olmasa bile güzel bir indirim olsa(şöyle 150 gibi) dener,müdavimi oluruz.Firma sahibine duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

15 li deneme paketinde % 45 olmasa bile güzel bir indirim olsa(şöyle 150 gibi) dener,müdavimi oluruz.Firma sahibine duyurulur.
    Hocam mümkünse yaparlar sanırım, zaten söylediklerine göre çok düşük bir kar marjı ile çalışıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.