Şimdi Ara

Ocak 2024’ten beri aynı km’deki araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el 2023 model bir clio bakiyoruz. Kaporasini verdik. Aksam evde servis gecmisini kontrol ederken arabanin ocak 2024 te 19.600de servise girdigini ogrendik. Bugun arabayı expertise soktuk bir sorun bulmadi ama arabanin kmsi 19800.

6 ay km yapmamis bir araba riskli olabilir mi? Detay tramer sorgusunda son 12 ay kaskosuz yaziyor.

tesekkur ederim simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 13 Haziran 2024; 21:25:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk muayeneye henüz girmeyen araçlarda km düşürme yapabiliyorlar özellikle yetkili servis yerine bakımları dışarıda yapılan araçlar oluyor
    Ara ara çalıştırılmış ise problem olmaz km kontrolü yaptırmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Hocam ilk muayenesini renault yetkili serviste yapilmis arabanin ruhsatindan bilgileri alarak kontrol ettim

• Kullanmamış olabilir ben sanmam 2023 model arabanın km düşüreceklerini 2021-2022 vs olsa belki

Mesela havaalanı vs özel araç taşıma hatta kiralama işleri yapıp 2-3-4 yaşında satanlarda olabiliyor o işler

Araç beyninden vs bakan oluyor öyle baktırmayı deneyin yada sıfır araba alın

• muhtemelen evin 2. aracı olarak alınmış, ihtiyaç olmayınca kasko yaptırmadan yatırmışlar aracı. sahiplik geçmişi kalabalık değilse ve direksiyon,vites topuzu iç aksamda yıpranma yoksa alınabilir bence.

• Unique For All kullanıcısına yanıt
    Ellerin sık temas ettiği yerlerde deformasyon yoksa orjinaldir yatması problem olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar icin cok sagolun araba 2023 haziran cikisli. 6 ayda 20 bin km yapip yatinca iskillendim. Tarcanlar a da sokmasini isteyecegim kabul etmezse vazgececem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın sadece ekranından değil, ana beyin varsa şanzıman beyni gibi farklı tüm çiplerden km kontrolü yaptırın.

• 2021 de aracı alınca ilk 8 ay belirli bir sebepten hiç kullanmamıştım neredeyse, ondan sonra aktif olarak kullandım, bu şahsın da böyle bir sebebi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci alalı 1.5 sene oldu 10 bin km anca yapmışım, bunun 5bin km si memlekete gidiş gelis (spontene gelişen bir olaylar yüzünden normalde aklımın ucunda dahi yoktu)

5 bin km ise 1.5 senede yaptığım yol. Yani toplasan ayda 300-400km anca yapmışım, gayet normal bir durum. Olabilir, adam al SAT yapıyor olabilir, bir yerden para gelmiştir arabaya yatırmış ve garajina arabayı koymuş olabilir.

Bu durum sorun yaratmaz detaylı exper sokarsiniz, sonra km sini detayli baktirin. Bu tür olaylar olabilir yani, hemen güvensizliğe kapılmaya gerek yok.
    Hatta son bir ayda hemen soyleyeyim 1km mesafe gidiş - 1km mesafe gelişte kullanıyorum aracı, rutin ve topladığın zaman son bir iki aydir maximum 60-70 km aylık yapmışım, şimdi yazınca fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 14 Haziran 2024; 1:55:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.