Şimdi Ara

OBSESİF KOMPULSİF BOZUKLUK (TAKINTI) HASTASI ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aramızda benden başka bu hastalığa sahip arkadaşlar var mı? Varsa ne zamandan beri bu hastalığa sahip? Kullandığı ilaçlar neler? İçimizi dökelim biraz

• bende biraz var gibi sanırım öle ahım şahım değil ilerletmedim,hani evde gaz acık mı cam acık mı diye kontrol etmiyorum bir kere kontrol ediyorum fişten emin olmadıgım zaman fişi çekip ütüyü masaya koyuyorum bu ara bende azaldı bi sanki,aslında bakma bu takıntılıgın tek iyi yanı derside bu şekilde sorgulaman
  • her insanda vardır muhakkak takıntılar. hastalık derecesine geldi mi kötü işte
  • okb konusunda benden delisini bulamassin..
    bu rahatsizligin tek ilaci yuksek doz klomipramin ve fluoksetin kombinasyonudur. bu 2 ilaci kombine almadigi surece sittin sene duzelmez insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

okb konusunda benden delisini bulamassin..
    bu rahatsizligin tek ilaci yuksek doz klomipramin ve fluoksetin kombinasyonudur. bu 2 ilaci kombine almadigi surece sittin sene duzelmez insan.

peki kilo aldırıyor mu bu bahsettiğin ilaçlar?
  • spor yapman lazim. her antidepresan kilo yapar.
  • quote:

spor yapman lazim. her antidepresan kilo yapar.

spor yapsanda engel olamıyorsun. ben amerikadan doğal bi ilaç getirttim 3 aydır onu kullanıyorum. kimyasal ilaçlar kadar etkili değil ama kiloda yapmıyor. şimdi getirtemiyorum ve ilaçlarımda bitmek üzere. kargoylada türkiyeye gelmesi yasak böyle şeylerin. napcam bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takıntı hastlığı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ablamda var Allah kimseye vermesin,nerde saçma bir şey var onu takıyor kendini de bizi de harab ediyor.Şuan doğru hatırlıyorsam Oferta ve Efexor kullanıyor.
  • Sırf meraktan belirtiler The Aviator filminde ki gibi mi yoksa orada abatılmış mı ?
  • 2 senedir tedavi görüyorum
  • ara sıra oluyor ilerlemedi ama ...

evde kapıyı kilitliyorum aradan 2 dk geçiyor kapıyı çektimmi diyorum kendi kendime :D ilginç bişi...tek olduğum zamanlarda evde dışarı çıkacağımda uzun süre yoksa 1-2 saat gibi gazı kapatırım doğalgazı kapatırım.camı pencereyi şartelleri.
  • tam 1 sene oldu bu ay, psikiyatristin kapısını çalalı

zedprex, dideral, tofranil, desyrel

Allah a şükür olumlu yönde gelişme var epey
  • Beyler ben ondan nasıl olabilirim. Sanırım benim hastalığımda hiç okb olmama. Kötü birşey lan
  • aşırı derecede var bişiy aklıma takıldıysa 5 sene öncesine bile dönerim düşünerek
  • bir aydır kullanıyorum selectra ilaç
  • Vardı.
    Özellikle elektronik aletlerime elimi yıkamadan dokunmazdım, başkasına dokundurtmazdım.Bi gün lan onlar mı benim sahibim ben mi diye düşünürken bi anda aldım elime ps3 kolunu oynmaya başladım.O günden beri takmıyorum, he arada sırada aklıma gelmiyo değil takıntı ama eskisi kadar beter değil.

En önemlisi üstüne gitmek, ayrıca kullandığım bir yöntem daha vardı.Örneğin takıntı yaptığım bir aletin üstüne su dökülsün günlerce onu düşünürdüm, takıntıyı bitirmeden bi kaç gün önce hep şöyle düşünmeye başladım ulan kirlense ne olacak?

Bu birazda size bağlı emin ol benimki gerçekten çok ağırdı günlerce aynı şeyi düşündüğümü bilirim.Kafada bitirince bi kamışsın takıntılarda gitmiş, üstüne gitmen lazım, yok ben tek başıma yapamıyorum dersen tedavi göreceksin burda milletin önerdiği ilaçlarla geçmez bu.

• Kaç yaşından beri var olduğunu unuttum artık. Bu güne kadar çeşitli ilaçlar kullandım. En uzunu Prozac olmuştu. En son Selectra diye bir ilaç kullanıyordum ama bıraktım bir yararını görmediğimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünceli Karınca

quote:

spor yapsanda engel olamıyorsun. ben amerikadan doğal bi ilaç getirttim 3 aydır onu kullanıyorum. kimyasal ilaçlar kadar etkili değil ama kiloda yapmıyor. şimdi getirtemiyorum ve ilaçlarımda bitmek üzere. kargoylada türkiyeye gelmesi yasak böyle şeylerin. napcam bilmiyorum.

bende fluoksetin kullaniyorum kilo aldirmiyor bendr bir degisiklik goremedim aksine verdirme ihtimali de var ama sen sormussun sen cevaplamissin bende duzeltiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selectra 75 mg 2 seneden beri kullaniyorum. Arkadaslar sosyal fobi sorunlarim insanlara ve kendime takintim var. Hastaligin tanimi bence kanser gibi kanser nasil zor gecerse bu hastalikta zor geciyor. Ilac tedavisinin bence zararlari var. Unutkanlik yapiyo bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünceli Karınca

quote:

Doktora reçete yazdırıp o reçeteyle gümrükten alabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.