< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınÇırağı -- 19 Haziran 2017; 19:06:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınÇırağı -- 19 Haziran 2017; 19:06:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu tamamen yanlış bir uygulama. Kimi okullar son sene sınav sorularını verip herkese 100 giriyor. Benim son yıl ortalamam 72 mesela. İlk 25-30kdayım. Ygs'de ilk 20bindeyim HAM. OBP:78 yazık günah değil mi ?
Sen de temel liseye geçseydin diyebilirsiniz o zaman ilkokulda 6. sınıftan beri çalışıp boşuna mı 487 puan alıp, adı sanı Türkiye'de bilinen bir anadolu lisesine girdim ben ? Hakkımı niye buradan mezun olmayarak buranın adını kullanmayarak yedireyim ki ? Buradan mezun olmak benim en doğal hakkım. Hadi bunların hepsini geçtim. Madem böyle bir şey yapıyorsun adam gibi herkesi aynı sınavdan geçir ki adil bir uygulama olsun. Sınavlarda olimpiyat soruları sorulan liseler de var, dört işlem soranlar da var. Belirli bir standardizasyon olmalı. TAMAMEN HAKSIZLIK Edit: Matematiğim 4 yıl boyunca: 57-66 arasında düştü karneme. LYS Mat beklediğim net: 62,25/80. Bu yazdıklarımda haksızsın diyecek olan varsa vicdanından şüphe ederim. Azcık elinizi vicdanınıza koyun; sonra aklınızla yorumlayın.. Fizik Kimya Biyoloji benim aptallığımdan düşük geldi. YGS 20 bin gelince mezuna kaldım diye çalışmayı bıraktım. Hiç kitap açmadım. Şimdi de Hamda rahatlıkla Diş kazandığım halde. OBP yüzünden 8k geriye atıyor. Eczacılık oluyor. Bu ülkede insan hayatıyla oynamak bu kadar basit işte. Adalet falan yok... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 23 Haziran 2017; 6:16:6 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MycaReer -- 19 Haziran 2017; 6:48:0 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|