Şimdi Ara

OBP Saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bakan gecen aylarda konusmustu ozel okullar not konusunda denetlenecek diye de boş laflar. hangi birini denetleyecen o kadar ogrencinin hakkina girildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şerefsiz hocaların verdiği not yüzünden Trabzon'a gelmeme sebep olan sistem.5K sıralama mı düşer

• Maalesef öyle olacak 200-300 kişi sıkıntı değil de özel okullar vs. yüzünden Fazlası gelirse çok sıkıntı

• SADSADSAAD kullanıcısına yanıt
    tabi oyle matematikten 70-70 aldim sozlume 100-100 verildi ama hocanin iyi niyetinden tamamen.Mudurde baski yapiyo hocalara yazililar daha zor olsun diye

• Türk eğitim sistemi de dahil olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kurumları ve sistemleri birer bir çürüyor...
  • obp olmasa 12ye kadar ders çalışacak insan olmadığını biliyorlar. sistem kendilerince mantıksız değil ama mükemmelden çok uzak.
  • Ben hakkımı helal etmiyorum hakkım kaldıysa obp 77 ygs 19k ham 8 k gelirse ebesinin a.... Kadar atıyor neden??

• kesinlikle katılıyorum , 12.sınıfta sanat tarihi diye bir ders için ezber yapıyorduk hocalara 80-85 veriyordu sözlülere , başka bir sınıftaki hoca böyle bir derste kopya çekilmesine izin verirken ,bizim hocamız çalışmamızı bekliyordu daha neler neler.Tamamen haksızlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.