Tr cok iyi 37-3 sos iyi 16-1 Mat cook berbat cok… 25-8 Fen 16-4 total 90 mat sıçırttı.Kaç k gelir ki? Geçen sene 57k yapmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tr cok iyi 37-3 sos iyi 16-1 Mat cook berbat cok… 25-8 Fen 16-4 total 90 mat sıçırttı.Kaç k gelir ki? Geçen sene 57k yapmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dh burasi netinden memnun olan yazar bir de memnun değilmiş rpsi yapar yaaa çok daha iyi yapardım der
|
İllüzyon hocam. 100 Üstü çok nadir bir net özellikle mart ayları için, iyi netler 90-95-98 taş çaltasın 105 vs oluyor. Kötü netleri genelde kimse yazıp söylemiyor, iyi netler de 90-95 civarı sayıldığı için onlar yazıyor netini haliyle sanki herkes 90-100 müş gibi bir algı oluşuyor. Bu her sınavda oluyor zaten özellikle dh de. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yanlış hatırladığım yoksa tr 35-5 sos 14-4 mat 35-3 fen 18-2 total 98.5 geliyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cok iyi mat tebrikler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
@yığılmaolacak mı peki |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenna -- 27 Mart 2022; 15:42:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
netler vaya iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 27 Mart 2022; 15:44:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
türkçe 36-4 sosyal 16-3 fen 15-5 mat 24-2 86,5-88,5 en yüksek netimi yaptım max 82 görmüştüm |