Şimdi Ara

Oblivion Vampir!(ACİL YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 23 lvl büyücüyüm her türlü yaratık çağırabiliyorum ama bi anda uyudum kalktım vampirism added diye bir yazı geldi bende vampir oldum bunu geçirmek için İmperial City Arcane Üniversity içindeki bi adamı bulmamız lazımmış. Bi kapıdan geçmem lazım onun içinde Arch-Mage olmak lazımmış bende ordan atıldım o yüzden kapılardan geçemiyorum. Vampir olmakta istemiyorum %100 vampirism olunca herkes senden korkuyo kimseyle konuşamıyorum Fighther Guild de beni almadı o yüzden acil yardım bunu geçirmem lazım!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator_5 -- 4 Mayıs 2009; 19:14:42 >

• Pc bölümünde vardı bunun çözümü cadıyı buluyosun grand soul gemlerle bi kaç otu birleştirip cadıya veriyorsun sonra oda kralla sana iksir yapıyor fln baya önce yapmıştım tam hatırlamıyorum pc bölümünde araştırırsan bulacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: predator_5

Arkadaşlar ben 23 lvl büyücüyüm her türlü yaratık çağırabiliyorum ama bi anda uyudum kalktım vampirism added diye bir yazı geldi bende vampir oldum bunu geçirmek için İmperial City Arcane Üniversity içindeki bi adamı bulmamız lazımmış. Bi kapıdan geçmem lazım onun içinde Arch-Mage olmak lazımmış bende ordan atıldım o yüzden kapılardan geçemiyorum. Vampir olmakta istemiyorum %100 vampirism olunca herkes senden korkuyo kimseyle konuşamıyorum Fighther Guild de beni almadı o yüzden acil yardım bunu geçirmem lazım!!!!!!

düzenli olarak kan emersen tam olarak vampir olmadığın için kimse senden kaçmıyor.ben de vampir olmak için uğraşıyorum.gecelerin adamı olmak iyi oluyo.baya da bi güçleniyor adamımız

• Skingrad'da 1-2 gece uyursan vampir olursun
  • offf yaaa bir ara oblivion konularının baş olayıydı vampirlikten nasıl kurtulunacağı...

genelde herkes en son save den tekrar başlamayı öneriyordu çok kasışmış kurtulması...
  • üni yıllarımın vaz geçilmez oyunu ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh
  • Allah acil şifalar versin

Hemen mage guildlara gidip 5 adet BOŞ grand soul gem bulup cadının kulübesine gidiyorsun o da sana kür için gerekenleri söylüyor.

OHAAAAA bunlar ne be diyip aramaya başlıyorsun sonra. İstersen level 550 ol fare gibi elalemin evinde sarımsak arayacaksın mecburen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    ACİL SKYRİM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oblivion' da kaçınılmazdır Vampirlik. Ne kötüdür ki PS3 Gotye versiyonunda bir bug yüzünden çaresi yok

Listeyi veriyorum not et;

2 demet Bloodgrass
    6 diş sarımsak Six Glaves of Garlic
    5 adet NightShade yaprağı Nightshade leaves
    1 hançer dolusu Argonian kanı Blood of an Argonian
    Güçlü bir vampirin külleri Ashes of A Strong Vampire

Öncelikle en yakındaki kiliseye gidip, Tanrım nasıl bulaştım bu belaya diye dua ediyorsun.
    Papaz seni bu hastalıktan kurtulman için, Drakelowe' da bu işin piri Melisande' ye yolluyor. Quest seni yönlendirmezse, haritandan işaretleyip bulman gerekli.
    Detaylı bilgiyi Arcane Univesrsity(Imperial City)' den Raminus Polus' dan alman lazım. Melisande' nin yanına ulaştığın vakit, 5 Büyük ruh mücevheri isteyecek senden. 5 Grand Soul Gem
    En iyi bulabileceğin yerler, Mages Guild' lerdir.Ayrıca büyücü tüccarlardan da bulabilirsin. Bir taneside Melisande' nin bodrumunda. İlk ve en kolayı.
    Bunları bulup geri döndüğünü var sayarsak senden yukarıda verdiğim listedeki nesneleri isteyecektir.
    Bloodgrass, Oblivion kapılarının içinde veya etrafında rahatlıkla bulunabilir. Sarımsak Skingrad' da hemen her evin bodrumunda asılı şekilde bulunabiliyor.
    Nightshade Leaves Imperial City Market District' te, Many Ingredients isimli dükkanda. Haritandan rahatlıkla yerini bulabilirsin.
    Argonian kanı şehrin hemen her yerinde bulunabilir. Mesela biri bu; Shaleez... Reptile' a benzer bunlar...
    Bravil' in kuzeyinde, Flooded Mine' da.. Ama herhangi bu türden biri yeterli. Sadece verdiği hançeri birkez saplayıp kan çekiceksin:D
    Güçlü vampir içinse endişelenmeye gerek yok. İsmi Hindaril. Cadı karıya sorarsan haritanda yerini işaretler. Normal veya üzeri bir modda oynuyorsan problem çıkarabilir yalnız. Dikkatli ol.
    Bütün eşyaları topladıktan sonra Cadıya geri dönüp iksirden 2 şişe alacaksın. Birini kendin iç iyileş, bir diğerini de istersen bi muhtaca verirsin. Geçmiş olsun

Birde önemli olan bişey varki, Vampirlik 1. safhadan çok ilerideyse, çarenin bulunması için gerekli 24 saat süre içinde büyük ihtimalle ölmüş olacaksın. O yüzden Vampirliğin başlangıç save' ini ve elini çabuk tutarsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Mayıs 2009; 21:24:48 >

• Vay be..Ne hastalıkmış..Bende bu yüzden bırakmıştım oyunu.Acaba reinstall mi yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Oblivion' da kaçınılmazdır Vampirlik. Ne kötüdür ki PS3 Gotye versiyonunda bir bug yüzünden çaresi yok

Listeyi veriyorum not et;

2 demet Bloodgrass
    6 diş sarımsak Six Glaves of Garlic
    5 adet NightShade yaprağı Nightshade leaves
    1 hançer dolusu Argonian kanı Blood of an Argonian
    Güçlü bir vampirin külleri Ashes of A Strong Vampire

Öncelikle en yakındaki kiliseye gidip, Tanrım nasıl bulaştım bu belaya diye dua ediyorsun.
    Papaz seni bu hastalıktan kurtulman için, Drakelowe' da bu işin piri Melisande' ye yolluyor. Quest seni yönlendirmezse, haritandan işaretleyip bulman gerekli.
    Detaylı bilgiyi Arcane Univesrsity(Imperial City)' den Raminus Polus' dan alman lazım. Melisande' nin yanına ulaştığın vakit, 5 Büyük ruh mücevheri isteyecek senden. 5 Grand Soul Gem
    En iyi bulabileceğin yerler, Mages Guild' lerdir.Ayrıca büyücü tüccarlardan da bulabilirsin. Bir taneside Melisande' nin bodrumunda. İlk ve en kolayı.
    Bunları bulup geri döndüğünü var sayarsak senden yukarıda verdiğim listedeki nesneleri isteyecektir.
    Bloodgrass, Oblivion kapılarının içinde veya etrafında rahatlıkla bulunabilir. Sarımsak Skingrad' da hemen her evin bodrumunda asılı şekilde bulunabiliyor.
    Nightshade Leaves Imperial City Market District' te, Many Ingredients isimli dükkanda. Haritandan rahatlıkla yerini bulabilirsin.
    Argonian kanı şehrin hemen her yerinde bulunabilir. Mesela biri bu; Shaleez... Reptile' a benzer bunlar...
    Bravil' in kuzeyinde, Flooded Mine' da.. Ama herhangi bu türden biri yeterli. Sadece verdiği hançeri birkez saplayıp kan çekiceksin:D
    Güçlü vampir içinse endişelenmeye gerek yok. İsmi Hindaril. Cadı karıya sorarsan haritanda yerini işaretler. Normal veya üzeri bir modda oynuyorsan problem çıkarabilir yalnız. Dikkatli ol.
    Bütün eşyaları topladıktan sonra Cadıya geri dönüp iksirden 2 şişe alacaksın. Birini kendin iç iyileş, bir diğerini de istersen bi muhtaca verirsin. Geçmiş olsun

Birde önemli olan bişey varki, Vampirlik 1. safhadan çok ilerideyse, çarenin bulunması için gerekli 24 saat süre içinde büyük ihtimalle ölmüş olacaksın. O yüzden Vampirliğin başlangıç save' ini ve elini çabuk tutarsan iyi olur.

Raminus Polus demişsin oraya gitmek için bi quest aldım Vampir Cure isimli. O adama gitmem lazımmış ama mages guildden atıldım ve geri girmem lazım o adamla konuşmak lazım. 20 deadre hearth istiyo ve 20 vampir dust istiyo deadre hearth buldum ama 7 vampir dust bulabildim 13 tane daha vampir dust bulabilirsem senin dediklerini uygulamaya koycam

• Yazdıklarını okudukça ağzımın suyu akıyor

oynamak için can atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 5 Mayıs 2009; 23:14:32 >
  • Bazı yerlerde 2.evreye geçmeden kilisede dua edersen kurtuluyorsun deniyor ama bende iksir yapıp iyileşmiştim.
  • astrol vapors nedir??
  • nasl vampır olcam. ve astrol vapors ne oluyor... ? sanrsam farklı bı hastalık kaptım...
  • Oblivion gibisi yok ya.Şu konuyu okuyunca bile tekrar oynayasım geldi.TES 5 bir gelseydi de özlemimiz bitseydi.
  • vampır olmakla ılgılı lutfen bısı yazn. burdakılerı denedım. ama olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.