Şimdi Ara

Oblivion 'Türkçe kitaplar' yamamız en sonunda sizlerle-GÖREVLERİN ÇEVİRİSİ BİTTİ!.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
9
Favori
66.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

    http://forum.donanimhaber.com/m_40119507/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40119507
  • Arkadaşlar dosyayı data'ya attım,menüdende aktif ettim ama çalışmıyor,bu arada versiyon v 1.0 benim oyun,yamami yapmam gerekiyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hammerdown

    Arkadaşlar dosyayı data'ya attım,menüdende aktif ettim ama çalışmıyor,bu arada versiyon v 1.0 benim oyun,yamami yapmam gerekiyor ?


    1.2 patch'ini yükle.Aynı sorun bende de vardı versiyonu 1.2 yaptım düzeldi.
  • alperkurt hocam ben sorgu derken 4 seçenekli olan kişinin bizim karaktere bakış acısını degiştiren şeylerden bahsetmiştim...

    ayrıntılı türkçe bir dokuman olsa çok ama çok işimi görürdü...

    potları nereden alacagım. nasıl daha çok para kazanırım. nerelerden alışveriş yapabilirim kendi evim nerde sürekli otel gibi yerlerde mi uyuyacagım...
    yerde bulunan kemik ve fare etleri ne işe yarar birde orda statuslar hakkında bilgi almak istiyordum... konuşmaları azda olsa anlayabiliyorum... ne demek istedigini o kadar ingilizcem var... ama oyunun başlarında martini kurtardıktan sonra yanlışlıkla bir eve girdim haneye tecavuz yapmısım sanırımn tam karşıma polis geldiinde oyunu kaydetmiş sanırım yeni karakter açacagım...
  • Neden yeni karakter açıyorsun :)

    Hapise düştüğün zaman kurtulmamak diye bir şey yok ki. İşin güzel yanı burda zaten. Rol yapmak :) Diğer bahsettiğin şeyler için ise hepsinin cevabını bulabileceğin Türkçe bir kaynak bilmiyorum ama yabancı olarak çok var. Müsait bir zamanda buraya bir kaç şey yazayım, ya da sen doğrudan oblivion konusuna da sorabilirsin bunları.
  • yok kardeşim ben bu oyunu türkçekleştiremiyorum. windows 7 32 bit ultimate kullanıyorum.oyunu kurdum üstüne 1.2 patch kurdum denedim datanın içine atıp işaretledim çalışmadı sonra 1.2.0416 üstüne kurdum denedim tekrar yine çalışmadı.çok heves ettim ama yine yapamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memphis1tr

    yok kardeşim ben bu oyunu türkçekleştiremiyorum. windows 7 32 bit ultimate kullanıyorum.oyunu kurdum üstüne 1.2 patch kurdum denedim datanın içine atıp işaretledim çalışmadı sonra 1.2.0416 üstüne kurdum denedim tekrar yine çalışmadı.çok heves ettim ama yine yapamadım.


    Evet bu problemi bir kaç kişi daha yaşadı ve hala inanılmaz bir şekilde sorunun kaynağını bulamadık. Neyi denediysek Türkçe olmadı :S
  • bence oyundan kaynaklı olabilir bu sorun bir sürümünden kaynaklı olabilir.crack den kaynaklı olabilir.çalışan arkadaşlardan biri oyunu torent e atsa yada çalışanlardan biri crack dosyasını upload etse denesek olabilir diyorum.
  • arkadaşlar oyun game of the year versiyonda sorunsuz çalışıyor ben oyunu yeni indirdim...

    bu arada yeni karakter açmamın bir sebebi kitapların oldugu çeviriyi indirip oyunu indirip hiç karakter özellilerine bakmadan dogrudan oyunun oynanışına dalmamdır birde hiç bir itemi toplamadım hiç bir itemi satmadım. bi de karakterim imperial önceki ama şu an redguard açtım...warrior için en saglam build
    birde laptopta kasarak oynuyordum masaustu pcmde oynuyorum...

    bir sorum daha olacak bu kitapları nerelerden bulacagımıza dair yabancı yada turkçe bir kaynak varmı bir kaçını okudum oyunda ama bir sürü kitap ve bir sürü gizli mekan var oyunda...

    birde bildiginiz turkce yada yabancı olan bütün rehberleri nerden bulacagımı da söylerseniz sevinirim nesnexus dan modlara bakıyorum ama tam olarak çözemedim oyunu... ilk rpg deneyimim...
  • Arkadaşlar rica etsem oyunun c.raksiz exe sini yükleyebilir misiniz ? 1.2 lik patchi yüklerken hata alıyorum bunun yüzünden.
  • Harika bir iş çıkarmışsınız. Arşivden tozlu oblivion dvd'sini çıkardım ve çok az ilerlediğim bu oyunu tekrar türkçe görev açıklamaları + kitaplardaki bilgilerle bitirmek çok hoş olacak..

    Not:Dvd okumadı ama bir şekilde kurup oynayacağım
  • Knights of the Nine ek paketi yüklü, görevlerde ve kitaplarda herhangi bir değişim göremiyorum ? Data bölümünden, diğer modların işaretlerini kaldırıp sadece Oblivion.esm ve Turkçekitaplar.esm'i aktif bıraktım. Yine de Türkçe olmadı. Bu konuda yapabilecepim bir şey var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Şuga

    Knights of the Nine ek paketi yüklü, görevlerde ve kitaplarda herhangi bir değişim göremiyorum ? Data bölümünden, diğer modların işaretlerini kaldırıp sadece Oblivion.esm ve Turkçekitaplar.esm'i aktif bıraktım. Yine de Türkçe olmadı. Bu konuda yapabilecepim bir şey var mı ?


    Knights of the Nine'ı çevirmedik, sadece ana oyun. Ama üç mesaj üstte de belirttiğimiz gibi bazı versiyonlarda ne yazık ki çalışmıyor yama. Game of the Year edition da çalışıyormuş. Bende ki o sürüm değil ama yine de çalışıyor. ,


    Hangi kitabın nerede bulunacağını gösteren liste burada.

    http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Books

    Aynı siteden ip uçlarına, skillere bakabilirsiniz. Ama ingilizce kaynaklı.




  • Sırayla, Oblivion - 1.2.0416 - Shivering Isles - Qarl's Texture Pack şeklinde kurulumu yapılmış oyunda denedim: menülerde sadece belli türdeki yazılar çevrilmiş olsa da (ki normal sanırım), kitaplar tamamen sorunsuzdu.
    Devasa bir emek verilmiş çalışma için teşekkürler ki, teşekkürden çok daha fazlasını hak ettiği açık. Kitapların çevrilmesi gerçekten çok iyi oldu.
  • arkadaşlar muhteşem bir iş çıkardınız. bu kadar verilen emek ve çabaya değdiğini düşünüyorum. oyunu oynayamayan, oblivion dünyasından habersiz olan ancak biz oynarken ağzı açık seyreden çoğunluk için büyük bir iş yaptınız.. heinize, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • 1.2 yaması yüklenmiyor old file not found falan diyor lütfen yardım edin? :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Hand X

    1.2 yaması yüklenmiyor old file not found falan diyor lütfen yardım edin? :(


    Oyuna Shivering Isles gibi bir eklenti kurduysanız silin. Oyunun kendisini silmeniz de gerekebilir, bilmiyorum. Diyeceklerim oyunu silmeden işe yaramazsa, oyunu silip yükleyerek tekrar deneyin.

    Kısaca, sadece Oblivion kurulu olsun, başka hiçbir işlem yapılmamış olsun. Sonra, şu yamayı indirin ve kurun:

    http://download.zenimax.com/elderscrolls/oblivion/patches/1.2/Oblivion_v1.2.0416English.exe

    Bu kadar. Bu yamadan sonra, -bence öncelikle Shivering Isles olmak üzere- istediğini kurabilirsiniz. Verdiğim link, Oblivion için olan yamadır; Shivering Isles için olan değil. Ancak, Shivering Isles için olan yamayı ben hiçbir zaman yükleyemedim. Ki zaten, Oblivion için olan yamanın yeterli olduğunu sanıyorum.

    Not: Bahsettiğim Oblivion + yama + eklentiler şeklinde kurulum yapmazsanız veya Shivering Isles için olan yamayı kurmaya çalışırsanız, yama kurulsa bile, oyunun grafiklerinde (örneğin ağaç gölgeleri) eksiklikler yaşayabilirsiniz. Yamalar grafiklerde ciddi geliştirme yapıyordu ve olması gerektiği gibi kurulmazsa görüntüde sorun çıkabilir.

    Not 2: Oyunun exe'sine yama öncesi bazı işlemler uyguladıysanız (ne kastettiğimi anladınız:)), yama kurulumunda bu da soruna yol açabilir.




  • benim Oblivion orjinal ama ondan olmuyor yama heralde :(
  • ben yaptım önce oyunu kurdum sonra en son yamayı yükledim ki bunu yapmadan önce oyunu cartlatmayın (ne demekse sen anladın onu:) daha sonra gereken işlemler yapılıyor ve oyun türkçeleşiyor burdaki ilk yanılgı ana menünün türkçe olarak çekilmiş resmi mesela bende türkçe olmadı ben olmadı sandım tam çıkıyodum çıkmak istediğine eminmisin yazısıı görünce aslında kısmen türkçe olduğunu gördüm ve oyuna başladım. ara ara türkçe genelde ingilizce olarak oynanıyor yalnız tüm kitaplar türkçe olmuş bu da süper olmuş zira büyücü olarak oynamayı çok istiyordum bir dünya büyü tarifi bulucam:)
  • Sonuçta dialoglara dokunmadık.

    Ama görev açıklamaları, neler olup bittiğini açıklayan tüm yazılar türkçe. Tabi Shivering Isles ve Nine paketlerini yüklerseniz onlaırn görevleri ve kitapları ingilizce.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.