Şimdi Ara

Oblivion - Tüm Major Skiller Master Olduktan Sonra Nasıl Level Atlanılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütün major skillerim 100 oldu yani master level 52-53 falan bundan sonra nasıl level alabilirim ? birde bazı ufak tefek sorularım daha olacak ölü birini canlandırmak için kullanılan büyünün ismi nedir nerden alabilirim ? ayrıca videolarda görüyorum ölmüş birini hareket ettiriyor sağa sola istediği yere onu nasıl yapıyoruz uzun zamandır oynuyorum ama bilmediğim çok şey var teşekkürler şimdiden yardımlar için....

• mage karakteri üstüne çok fazla gitmediğim için ölüyü canladırma büyüsünü hatırlayamıyorum..ama tüm major skilllerin 100 olduktan sonra level atlayamazsın onu biliyorum. ölüyü ya da itemleri hareket ettirme "z" tuşu ile.
  • teşekkürler hareket ettirme gerçekten işime yaricak skiller 100 olduktan sonra level atlayamamak çok saçma olmuş bazıları level 100ün üstünde olduklarını söylüyorlar(hilesiz) başka bir yöntemimi var acaba..
  • Hapse gir skillerin düşsün..
  • çok yaratıcı teşekkürler denicem :D
  • Max. skiller 100 oluyor hilesiz yani kim dediyse hurafe...

Bu arada mage karakterinde ölüyü diriltme büyüsü yok diriltmeyi;
    "é" tuşuna basarak konsolu açıyorsun diriltmek istediğin adama tıklayıp "resurrect" yazıyorsun.
  • Level atlama sınırını kaldıran bir mod vardı araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine tüm sorularıma dh yetişti
  • Hapse gir gir çık Skillerin düşecek ama levelın...
  • Bende mesaj bulundurayım bari oynarsam eğer bir gün belki işime yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

teşekkürler hareket ettirme gerçekten işime yaricak skiller 100 olduktan sonra level atlayamamak çok saçma olmuş bazıları level 100ün üstünde olduklarını söylüyorlar(hilesiz) başka bir yöntemimi var acaba..

Hocam ölü canlandırmayı mages guildin son görevinde kestiğin bosstan düşen staffla yapıyosun ayrı olarak büyüsü yok oyunda.

http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Staff_of_Worms

• ÖLÜYÜ CANLANDIRMA BÜYÜSÜ VAR..Bende staff var reanimate for 30 secs... ölen her canlıyı canlandırıyor mage görevlerinin birinde aldım.Ölen kişiye attımı adam ayağa kalkıyor ben denedim.(Staff of Worms) galiba ismi buydu yanlış yazdıysam başka zaman editlerim
    Mage görevlerinin birinden almıştım derken Arch-Mage olduktan sonra size veriliyor galiba bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 9 Ağustos 2011; 3:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

ÖLÜYÜ CANLANDIRMA BÜYÜSÜ VAR..Bende staff var reanimate for 30 secs... ölen her canlıyı canlandırıyor mage görevlerinin birinde aldım.Ölen kişiye attımı adam ayağa kalkıyor ben denedim.(Staff of Worms) galiba ismi buydu yanlış yazdıysam başka zaman editlerim
    Mage görevlerinin birinden almıştım derken Arch-Mage olduktan sonra size veriliyor galiba bu

Stafın kod unuda söyleyebilirmisin ? playeradditem için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

ÖLÜYÜ CANLANDIRMA BÜYÜSÜ VAR..Bende staff var reanimate for 30 secs... ölen her canlıyı canlandırıyor mage görevlerinin birinde aldım.Ölen kişiye attımı adam ayağa kalkıyor ben denedim.(Staff of Worms) galiba ismi buydu yanlış yazdıysam başka zaman editlerim

Stafın kod unuda söyleyebilirmisin ? playeradditem için ?

Şunu bir dene ~~ 0004A24E
  • @dabelebedyu kod çalıştı staf şekil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

@dabelebedyu kod çalıştı staf şekil

evet güzel staff :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.