OBD2 ELM327 HATA KODU GÖRMÜYO




-
-
standart elmler sadece pcm, motor kontrol unitesindeki arizalari okur.
-
Piyasada bolca ucuz çipli elm var sizinki hangisi o da önemli -
Bunu obd ye vermezki beyin? Bu hatayı göremezsiniz obd üzerinden
-
tabii ki gorunur.
-
Fren lambasını obd neden görsün hocam? Lastik basınç sensörü yandığında obd nin onuda görmesi o zaman. Obd bunu görmez
-
aracin farkinda oldugu her turlu ariza obd uzerinden ilgili modul uzerinden gorunur. gorunmuyorsa da o aracin duzgun programlamadigini gosterir.
daha gecen gun fordda gordum, sag donus fari patlamis normal kullaniciya verdigi herhangi bir uyarida yoktu. gece kullanmadigimdan bende fark etmemistim. obdden bakmasam hala haberim olmayacakti.
-
Alakası yok. 1 tane örnek görmüşsünüz kendinizide bir şeye inandırmışsınız. Lastik basınç sensörü düşük hava algıladığında yanıyor. Onu neden vermiyor? OBD arkadaşın attığı örnekte hata vermez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X