Arkadaşlar o kadar araştırdım ama ne kadar program denediysem obd soketini android multimedyaya tanıtacak bir yazılım bulamadım.Dizüstü bilgisayar için var ama multimedya için böyle bir yazılım yok.Android multimedyalar için hep bluetoth obd cihazları kullanılıyor ama benim amacım elimdeki kablolu obd cihazının usb ucunu multimedya cihazına tanıtarak tork veya diğer yazılımları kablo üzerinden kullanmak.Bunun için bildiğiniz bir yazılım yok mudur? |
ELM-327 Cihazını Android Multimedya ile Kullanmak İçin Yazılımlar
ELM-327 cihazı, aracınızın OBD-II portuna bağlanarak araç verilerini okuyabilen ve görüntülemenizi sağlayan bir arabirimdir. Bu cihazı Android cihazlarınızda kullanmak istiyorsanız, aşağıda bazı popüler yazılım seçeneklerini bulabilirsiniz:
- ELM327 OBD2 Programı: En iyi OBD programı olarak kabul edilen bu uygulama, uitgebremiş araç teşhis bilgileri sağlar.
- OBD Droid: OBD2 verilerinizi gerçek zamanlı olarak görüntülemenizi ve kaydetmenizi sağlayan bir uygulamadır.
- Torque: Araç performansınızı ve yakıt verimliliğinizi izleyebileceğiniz, çok yönlü bir OBD2 programıdır.
- Car Scanner: OBD2 verilerinizi okuyabileceğiniz, arıza kodlarını temizleyebileceğiniz ve gerçek zamanlı grafikler oluşturabileceğiniz bir uygulamadır.
- OBD Fusion: Aracınız hakkında ayrıntılı veriler sağlayabilen, özel algoritmalar kullanan bir OBD programıdır.
Bu yazılımlar, ELM-327 cihazınızı Android multimedya sisteminizle uyumlu hale getirerek araç verilerine erişmenize ve aracınızın sağlığını izlemenize olanak tanır.
Anahtar Kelimeler:
- elm 327 program
- en iyi obd programı
- elm 327 obd2 program
- obd2 programı
- obd programı
- elm327 obd2 programı
- en iyi obd2 programı android