Şimdi Ara

Navix araç Multimedya cihaz kullanan var mı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen her cihazın konusuna raslamak mümkün...NAVİX Multimedya kullanan üye var mı...?

Bilgi paylaşılarak artar, azalmaz!!!
    Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, sende bir yumurta; bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, bende iki bilgi olur. (Konfüçyüs)
  • Bende Android versiyonu var....

AS 5739G Core 2 Duo T6600 2.20 GHz 800 MHz FSB | NVIDIA GF GT240M Up to 4095 MB TurboCache | 8 GB DDR3 1066 RAM | 320 GB HDD | 15.6" (16:9) HD LED LCD | Dolby Home Theater | TUBA CineBass Booster | DRAFT-N WLAN | HDMI + eSATA + 4 x USB |

~~C3~~
  • maximed kullanıcısına yanıt

Telefon ekran yansıtma harici memnunum, fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilgi paylaşılarak artar, azalmaz!!!
    Bende bir yumurta var; sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, sende bir yumurta; bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, bende iki bilgi olur. (Konfüçyüs)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OBD Cihazi Kullanan Var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.