Şimdi Ara

O Şampiyonluk bize Allahın bir Lütfuydu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ts bölümündekiler damga yapıştırmaya çalışıyorlar ama o şampiyonluğa kimse leke süremez...

Sivas maçında ki frikikten tsnin kabullenişine kadar destansı bir şampiyonluktu o..
    __
    Allaha Şükür yüzümüzün kızaracağı bir şampiyonluğa imza atmadık..

Biz Ts ile bire birde önde önde olduğumuz için Sampiyon olduk, şampiyon olacak takım geldi kadıköy ve kabullenip gitti, 1 gol atmaya bile tenezzullenmedi. O 1 gol onları şampiyon yapabilirdi, Tsnin şampiyonluktaki tek rakibiydi o gün sahadakiler. Öyle kabullenmeyi diger 16rakip yapmadı yapsa icimde yeminle şüpe uyanırdı...

Bizim sampiyonluk 94.dk gol atıp atmamak kadar ince bir cizgideydi..

Bucada 55.dkdan sona 1-3 den kazanmamız gerektigi kadar ince cizgideydi..

bize celme cakmak icin herseyi göze alan Arenadaki Gs bize oyle bir motive olmuştuki son 15 dakikada kadar onlarca gol kaçıran takımı 1-0dan 1-2 yenmek kadar ince cizgideydi..

Bjkye inonude mağlup olduk dedik ama bir sille bizi hayata döndürdü, 1dk önce almeida karşı karşıya kaçırmasa 3-1 olacak ve o sille büyük ihtimal olmayacaktı, kazanmak boyle bir ince çizgideydi...

Sivas maçında Alexin frikiki barajın kafasına çarpmasa o top okadar köşeye gitmeyecekti ve korcanın kurtaracağı uzaklıkta olacaktı. Yobo 1senedir kornerlerde kafa vurmamış ve golü olmayan oyuncumuz gitti gol attı o deplasmada.. Yobo veya alexin golunden biri olmasa o mac %90 berabere bitecekti, 1 hafta yazılıp çizilenler sivası ayrı motive etmişdi, skorda 3-4 zaten..

Allaha Şükür tertemiz şampiyonluğumuz var...
    __

• O sezon Trabzon'un maçlarını da takip ediyordum.. Biz 5 zorlanıyorsak onlar 1 zorlanıyordu maçlarda.. Yerdeki topa kafa atmaya çalışmalar, 90 + 4 de malupken defansta top çevirmeler.. Hep gördük bunları ama beyin bedava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

O sezon Trabzon'un maçlarını da takip ediyordum.. Biz 5 zorlanıyorsak onlar 1 zorlanıyordu maçlarda.. Yerdeki topa kafa atmaya çalışmalar, 90 + 4 de malupken defansta top çevirmeler.. Hep gördük bunları ama beyin bedava...

Gelde anlat.

9puan fark varken Tsye devre arasında transfer lazım oldugunu biz bile söylüyorduk, o zokora devre arasında ransfer olsa o Selçukla bize asla şampiyonluk koklatmazdı... Yonetimin başarısızlık faturasını bize kesiyor millet..
  • 2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇEDİR BİTTİ.
  • biz 90+ larla zarzor kazanirken ts ayni takimlara karsi ilk yari 2 3 farkla soyunma odasina gitti. bizim vicdanimiz rahat geresi teferruat ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size pes diyorum başka bişe demiyorum sivas kalecisinin nasıl goller yediğini serdar kulbulgenin nasıl goller yediğini eskişrin diğer maçlardan nasıl farklı bir şekilde oynadığını futboldan anlayan insanlar biliyo sizi bunları hiç merak etmeyin

ha bu arada madem temizdiniz niye casa açtığınız davayı çektiniz tapeler sizin aleyhinize 3 kişinin ifadesi (zafer önder ipek ,iskender alın, ibrahim akın) sizin aleyhinize mahkeme kararları sizin aleyhinize siz hala içimiz rahat diyosunuz o iddinamedeki konuşmaların sonuçlarının kime hizmet ettiğini aklı başında insanlar çok iyi bir şekilde görüyo

trabzonspor 82 puan alarak başarılı bir sezon geçirmiştir şu ligde hangi takım 90 puanlarda şampiyon olmuştu bunu bi söyleyin bize o 9 puanlık farkın kapanması anormal bişe değildir normal bişedir ama bir takımın 17 maçtan 16 maçını kazanması normal bişe değildir.

hiçkimse kendi taraftarlık olgularıylan sahaya bakıp karar veremez trabzonspora hiç kimse laf uzatamaz o puanları tertemiz bir şekilde kazandık ve şampiyonlar ligine tertemiz bir şekilde gittik ve alnımızın akıyla orada top oynadık. birileri gibi mahkemelerde renkten renge girmedik.

• FB canla basla savasarak kazandi maclarini...

TS'nin nasil kazandigini biliyoruz Santra= Gol

Anadolu takimlari Yatiyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

size pes diyorum başka bişe demiyorum sivas kalecisinin nasıl goller yediğini serdar kulbulgenin nasıl goller yediğini eskişrin diğer maçlardan nasıl farklı bir şekilde oynadığını futboldan anlayan insanlar biliyo sizi bunları hiç merak etmeyin

ha bu arada madem temizdiniz niye casa açtığınız davayı çektiniz tapeler sizin aleyhinize 3 kişinin ifadesi (zafer önder ipek ,iskender alın, ibrahim akın) sizin aleyhinize mahkeme kararları sizin aleyhinize siz hala içimiz rahat diyosunuz o iddinamedeki konuşmaların sonuçlarının kime hizmet ettiğini aklı başında insanlar çok iyi bir şekilde görüyo

trabzonspor 82 puan alarak başarılı bir sezon geçirmiştir şu ligde hangi takım 90 puanlarda şampiyon olmuştu bunu bi söyleyin bize o 9 puanlık farkın kapanması anormal bişe değildir normal bişedir ama bir takımın 17 maçtan 16 maçını kazanması normal bişe değildir.

hiçkimse kendi taraftarlık olgularıylan sahaya bakıp karar veremez trabzonspora hiç kimse laf uzatamaz o puanları tertemiz bir şekilde kazandık ve şampiyonlar ligine tertemiz bir şekilde gittik ve alnımızın akıyla orada top oynadık. birileri gibi mahkemelerde renkten renge girmedik.

• Saracoglunda bizi 90 dakika zorlayan Gaziantepspor Trabzon macinda ilk yarida 3 tane yedi

• İnsanlar şunu hiç sorgulamıyor. Neden suç üstü yapılmadı. Madem örgütü belirledin sivas maçında yap kardeşim suç üstünü hiç kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Lig bitmiş üstünden 1,5 ay geçmiş. Sonra şike vardı diye operasyon yap. O 1,5 aylık sürede ne gibi pazarlılar yapıldı. Aziz Yıldırım a başkanlığı bırakması konusunda telkinler yapıldı mı? Bu sorulara kendi içimde ne zaman bir cevap bulursam bununda şike operasyonu olduğuna inanırım.
  • Trabzonspor'un ne olduğunu herkes biliyor. Gelen geçen yattı o sezon, her şeye rağmen şampiyon olduk. Bu bu kadar basit.

• Pfff artık leke sürülmesi mi kalmış, karar çıkmış, cezalar verilmiş.
  • Bariz bir şekilde ortadadır Fenerbahçe'nin o sezon şike yaparak şampiyon olduğu. İstediğiniz kadar yok deyin bunu artık bilmeyen kalmadı.
  • Benim diyeceğim tek şey var. Bize karşı resmen çanakkale geçilmez diyerek hareket eden takımlar Trabzona nasıl oynadı. Bu maçların hepsini izleyin. Sonra gelin konuşalım. Gerçi bu objektiflikte hareket edebilecek kimse yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

Bariz bir şekilde ortadadır Fenerbahçe'nin o sezon şike yaparak şampiyon olduğu. İstediğiniz kadar yok deyin bunu artık bilmeyen kalmadı.

Şike yaptık tescilli şampiyonuz yapmaya da devam edicez haddiii buyrun ligden çekilin
  • Ust duzey yoneticilerinjz şikeden ceza almiş daha temiziz diyosunuz sizin kadar yüzsüzünü görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

Bariz bir şekilde ortadadır Fenerbahçe'nin o sezon şike yaparak şampiyon olduğu. İstediğiniz kadar yok deyin bunu artık bilmeyen kalmadı.

Şike yaptık tescilli şampiyonuz yapmaya da devam edicez haddiii buyrun ligden çekilin

Afiyet olsun. Yapın da görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

size pes diyorum başka bişe demiyorum sivas kalecisinin nasıl goller yediğini serdar kulbulgenin nasıl goller yediğini eskişrin diğer maçlardan nasıl farklı bir şekilde oynadığını futboldan anlayan insanlar biliyo sizi bunları hiç merak etmeyin

18. şampiyonluğunuzda avrupaya gidemediniz, süper kupa oynanmadı, lig ertelendi 1 sene boyunca ali cengiz oyunları oynadınız ve sizi aklayıp paklayan adam daha önce uefayı sahtekarlıklan kandırmışve kendi kulübünü batırmış bir adam ha bu arada namus davanızın akıbetini söylemek bile istemiyorum.

geçen istanbul kaynarcadaydım futbol hastası 11 yaşındaki halamın oğlunun diline bile düşmüşsünüz .söylediği sözler evlere şenlik.

varın görün ne haldesiniz siz.

• Fenerbahçeliler bundan 1 sene sonra ne durumda olucak merak ediyorum.Sürekli beter duruma düşüyosunuz
  • quote:

"bise" den sonrasini okumadim :)

beyler biz gonlumuzce rahatiz Allah'ini seven acar maclari izler bakar soyle farkla cok kolay yenmis miyiz sike gorunuyor mu var mi acaba diye bakar hepsinde ikina ikina kanser ola ola karsi takim olumune oynarken kazanmisiz.Bir de acar trabzonun maclarini bakar bizim macta panter kesilen 90+ da cikan kaleci gelen her topu iceri aliyo kalesinde bile durmuyo.Bakar bir gol yiyo SANTRADAN rakipi YERE KAFA ATARAK gol atiyo :) Yiyosa hakettilerse yenselerdi ya bizi? hadi bakalim o zaman helal olsun sampiyon sizsiniz der cekilirdik.hala sike diye tutturuyolar nerde var sike?

yargitay da da karar bizim lehimize oldugunda hepiniz susacaksiniz insallah artik

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.