İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 15 Ocak 2012; 17:47:36 >
quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar kardeş sen baya zenginmişsin birazını verde ev alayım kendime.
quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar benimki öyro hacii
quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar sananda parkeye kazımış sanacak al işte PAINT TERK.
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar sananda parkeye kazımış sanacak al işte PAINT TERK. Bu resmi başkası, benim diye koymasın diye yazdım onları. Einstein seni < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 15 Ocak 2012; 18:04:45 >
quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar sananda parkeye kazımış sanacak al işte PAINT TERK. Bu resmi başkası, benim diye koymasın diye yazdım onları. Einstein seni
quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar bomba hazır beyler herif pisligin teki çıktı
quote:Orijinalden alıntı: trlog quote:Orijinalden alıntı: AnotherPlanet İnanmayabilirsiniz ama benim hepsi 2 hafta önce çekmiştim fotosunu... Şuan bankadalar bomba hazır beyler herif pisligin teki çıktı