ersinduzen Ersin Düzen gelen sorulara cevap: aleks, türk statüsünde oynamayacak... bunun için tc vatandasi olduktan sonra 5 yil geçmesi gerekiyor...
Ne[M]esis hocam totem felan değil dimi gercek
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
Türk statüsünde oynayabilecek mi ?
ersinduzen Ersin Düzen gelen sorulara cevap: aleks, türk statüsünde oynamayacak... bunun için tc vatandasi olduktan sonra 5 yil geçmesi gerekiyor...
Nobre elini kolunu sallaya sallaya Türk oldu.Gerekirse Yönetmelik değiştirilir Aleks Türk statüsünde oynatılır.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Türk değil, Türkiye vatandaşı...
Bende onu yazacaktım.
KrALEKS DE SOUZA
oynayamayacağını bile bile türkiye vatandaşı olması onun artık ne kadar bizden biri olduğunu göstermekte..
quote:
quote:
quote:
Türk statüsünde oynayabilecek mi ?
Nobre elini kolunu sallaya sallaya Türk oldu.Gerekirse Yönetmelik değiştirilir Aleks Türk statüsünde oynatılır.
harbiden o adamı niye 2 dk da Türk vatandaşı yapıp Türk statüsünde oynattılar :)
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Bende onu yazacaktım.
Fenerbahçeli Alex´in Türk vatandaşlığı başvurusu kabul edildi! Türk vatandaşlığına kabul edildi yazıldı.
Yönetmelik değişti ondan sonra benim bildiğim o yüzden oynayamaz..
O da artık bir Alex değil
quote:
Orijinalden alıntı: jacquel.dw
O da artık bir Alex değil
Haha bu iyiymiş.
quote:
Yönetmelik değişti ondan sonra benim bildiğim o yüzden oynayamaz..
Haklısın da 7 sene burada futbol oynamış bir oyuncu düşün.Ve bu oyuncu Türk Futbol Tarihinin gördüğü en iyi 2 oyuncudan biri.Zaten pratikte 7 sene kalmış bir oyuncu Türk Statüsünde oynatılmıyorsa bu çok büyük bir haksızlık olur.Bence Aziz Yıldırım bu işe boşa girmedi.Mutlaka bi bildiği vardır.Yüksek ihtimal o madde yeniden düzenlenir ve Alex Türk statüsünde oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: DR.ADNAN
quote:
Orijinalden alıntı: loko
quote:
Bende onu yazacaktım.
Fenerbahçeli Alex´in Türk vatandaşlığı başvurusu kabul edildi! Türk vatandaşlığına kabul edildi yazıldı.