Şimdi Ara

''O AN'' ın Öncesinde Yaşananlar | TOTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer haberlerini stresli ortamı bir yana bırakıp şampiyon olduğumuz güne geri dönelim, keyifli bir video ile..
    Alttaki videoyu herkes biliyordur. Videoyu çekenin kuzenim olduğunu söylemiştim ve bugün ''O an'' dan önce yaşadıklarını yayınladı bende paylaşmak istedim. Buyrun.

• bu 3. izleyişim yine ağlattı galatasaray sevgisi bambaşka
  • kendi "o an"ım geldi aklıma. kitlendim, son 5 dakkayı izleyemedim, maç bitince böğürerek biraz göz yaşı döktüm, sonraki 15-20 dakikayı net hatırlamıyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

kendi "o an"ım geldi aklıma. kitlendim, son 5 dakkayı izleyemedim, maç bitince böğürerek biraz göz yaşı döktüm, sonraki 15-20 dakikayı net hatırlamıyorum. :)

Ben maçı hatırlamıyorum.

Australian Dream
  • Her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor benimde ve gurur duyuyorum takımımla. Bende 2. yarıyı izleyemedim heyecandan çıktım kafeden dışarı oturdum bi sandalyeye bakamadım maça, Dia'nın atıldığı anı hatırlıyorum da nasıl tepinmiştim sokakta acayip. Dakika 82-84 arası tam hatırlamıyorum başladığım duaya ve son düdük çalana kadar. O düdük çalıncada amin dedim ve başladım deli gibi sevinmeye zaten üstümü falan çıkardım o anda. Hayatımda boyunca unutmayacağım bende o anı, unutulmaz.

Steady as she goes..
  • duygulandım lan yine
  • ürperdim gece gece lan

Management İnformation System
  • Bu bambaşka bir duygu ya. Şikenin paranın girmesine rağmen bu kadar duyguluyuz yine. Yine gözlerim doldu. Anlatılmaz bir olay.

Tamam hiç bir şey kanıtlanmış değil ama Fenerli taraftarlar seviniyor fakat mesela şampiyonlukta bir bit yeniği var kendini bilmez yöneticilerin yüzünden. O hiç bir şeyden habersiz Fenerli'nin ya da şikeyle şampiyon olmuş herhangi bir takımın taraftarının hakkı yeniliyor. Bilmiyorum ya çok büyük günah o insanların yaptıkları.
  • Yine ağlatıcaktı Maçın son 5 dk'sına kadar maçın 0-0 biteceğine ihtimal vermiyodum . Son 5 dk geldi çattı . Yoksa dedim ulan yoksa ? Söylemeye korkuyorum uğursuz gelir diye . Bir Cafe'deydik arkadaşlara ... Bir odası var özel orda izliyoruz . Son dakikalar herkes ayakta . Volkan ileri geliyo falan . Şeytan fısıldıyo olm bak volkan atcak görürüsün diyo yüzünde bu ifade töbe töbe git başımdan şeytan diyorum şöyle : Stoch bir top şişiriyo içeri top Musleray'yı geçiyo orda hakem faulü veresiye kadar yaklaşık saniyenin yarısı kadar bir zamanda kalbim göğüs kafesimde taklalar atıyo ve o düdük . FAUL . Şimdi bitti diyorum . Herkes çıldıracak gibi ... Sonra o düdük ve gerisini hatırlamak mümkün değil . Koyu Trabzonspor'lu babamla meydanda şampiyonluk turu atarken buldum kendimi . Asla unutmayacağım bir anım . Çok güzeldi be . Bu arkadaşlar daha yoğun yaşamış tabi . İzlemesem diye de çok düşündüm ama başka türlü olmayacaktı . İyi ki de izlemişim .

Wesley Sneijder

• Hakkaten tüylerin diken diken olmasına engel olunmuyo ya çok fena bi geceydi bi de kampüste gs-fb karışık bi ortamda izledim stresime stres kattı hatırlamak istemiyorum ''o an'' a kadar olan zamanı. ama o andan sonra etrafta bir tane fenerli kalmadı nasıl bi hızla uzaklaştıklarını hala çözemedim :D bizde direk atladık otobüse önce taksim sonra florya...
    Sonucu zaten izlemiştik.
    Sahi be 9 doğurmuştum resmen. Bitmek bilmeyen bir 90 dakika.

486 bilgisayar ( 4 GB ) +
    Nokia 1101 cep telefonu ( bulutut yok, ama feneri var ) +
    Kol saati Q&Q marka ( Sünnet hediyesi )+
    ipod yok onun yerine çift kaset çalarlı YU-MA-TU var ( iplikli elle arama modlu ) +
    Giydiğim don GÜNEŞ marka % 100 yerli..
  • Tekrar avize kırdırmayın bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.videonun fake olduğu çok belli ama ilk videoyu izlerken insanın tüyleri diken diken oluyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.