Şimdi Ara

''O AN'' ın Öncesinde Yaşananlar | TOTEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son 5 dakikayı unutamam hayatım boyunca
  • ESkişehirde kamptaydım telefonlar çekmiyodu internet felan yok 1200 ft yükseklikteyiz ateşin başında küçük bi radyodan herkez dinliyo bende son 5 dk tribe girdim tırmanmaya basladım tepeye 5 dkda 5 sigara içtim sonra baktım bağırmaya başladılar düşşünüyorum ulan insemmi felan bağırdım kaç kaç diye 0-0 ı duyunca nevizadeyi bağıra bağıra söylemeye başladım ses yankı yaptığı için her yerden duyuluyor herkez sustu beni dinliyo sonra eşlik felan ettiler en güzel şampiyonluklardan biriydi . Neyse buda böyle bir anımdır :))
  • O son 5 dakikada öldüm öldüm dirildim Beşiktaşta arkadaşlarla birlikte maçı izliyorduk. Şampiyon olunca kafede bağıran çağıran 3-5 kişiden biriydim. Dışarıya çıktığımızda da beşiktaşlı başka bir grup saldırmak için bizi bekliyordu. Gidip adam gibi konuştuktan sonra anlayışla karşıladılar biz de yolumuza devam ettik. Yalnız bizden sonra kazanın önünde hep arabaları durdurup camlarını kırdılar. O son 5 dakika unutamayacağım anlardandır, ancak nevizadeye geçene kadar pek hoş değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.