Şimdi Ara

''O AN'' ın Öncesinde Yaşananlar | TOTEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatmaların nasıl geçtiğini hatırlamıyorum

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • söför olan sercan yildirim'a benziyor
  • Ben hatırlamıyorum maçtan sonra ne yaptığımı , maçı da çok hatırlamıyorum. Allahım o son saniyede Volkan'ın gelişi , topun şişirilmesi ölmüştüm sanki. Sonra Muslera'ya faul çalınınca tamam dedim şampiyonuz Düdük çalınca MJ dansı yaptığımı hatırlıyorum ama

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

2.videonun fake olduğu çok belli ama ilk videoyu izlerken insanın tüyleri diken diken oluyor.

Aynştayn geldi. Neye dayanarak fake diyorsun onu da açıkla bakalım.
    Diğer bankta da Fenerbahçeli bir arkadaşım yatıyordu. Hemen yolun öbür tarafında izlediğimiz mekan var. Sahil boyunca maç yayını yapan bir sürü yer var. Son saniyelerde '' Tamam abi şimdi ya senin takımının taraftarı sevinecek ya benim ya Galatasaray diye bağırılacak ya da Fenerbahçe.'' Kafayı kaldırdık ve GS'lilerin muhteşem sevinci. Sahilden mekana kadar koşarak çığlık atarak kutlamaya katıldım.
    O an yaşadığım duyguyu anlatamam.

Orijinalden alıntı: aslantoli

Yine ağlatıcaktı Maçın son 5 dk'sına kadar maçın 0-0 biteceğine ihtimal vermiyodum . Son 5 dk geldi çattı . Yoksa dedim ulan yoksa ? Söylemeye korkuyorum uğursuz gelir diye . Bir Cafe'deydik arkadaşlara ... Bir odası var özel orda izliyoruz . Son dakikalar herkes ayakta . Volkan ileri geliyo falan . Şeytan fısıldıyo olm bak volkan atcak görürüsün diyo yüzünde bu ifade töbe töbe git başımdan şeytan diyorum şöyle : Stoch bir top şişiriyo içeri top Musleray'yı geçiyo orda hakem faulü veresiye kadar yaklaşık saniyenin yarısı kadar bir zamanda kalbim göğüs kafesimde taklalar atıyo ve o düdük . FAUL . Şimdi bitti diyorum . Herkes çıldıracak gibi ... Sonra o düdük ve gerisini hatırlamak mümkün değil . Koyu Trabzonspor'lu babamla meydanda şampiyonluk turu atarken buldum kendimi . Asla unutmayacağım bir anım . Çok güzeldi be . Bu arkadaşlar daha yoğun yaşamış tabi . İzlemesem diye de çok düşündüm ama başka türlü olmayacaktı . İyi ki de izlemişim .

sen beni anlatmışsın o an volkan geliyor. 1 gece önce rüyamdada volkanın son dakikada gol attığını gördüm stochun ortasına. gözüm volkanda ve muslera yerde ve on an ölü gibi eve gittim. 3. kez o acıyı yaşıyorsun çok kötü birşey ben Galatasarayın 2. olduğu sadece 2 sezon hatırlıyorum diğerlerinde şampiyonluğa oynayınca şampiyon oluyor biz her sene oynuyoruz ama sonunu getirmeyi öğrenemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

2.videonun fake olduğu çok belli ama ilk videoyu izlerken insanın tüyleri diken diken oluyor.

aynştayn olmaya gerek yok biraz beyin olsa hatta beyincik bile yeterli, bi kere ifadelerin hepsi yapmacık, kaldı ki sanki şampiyon olacaklarını bilmiş gibi senaryolu bi video olmuş, ki izlerken bile hangisi daha duygulu anlayabiliyorsun. Diyelim ki beyinciğe sahip değilsin, o zaman akla şöyle bi soru gelebilir(bu kısım senin için geçerli değil, senin için dry run yapıyoruz), şampiyon olalı nerdeyse 1,5 ay oldu, b video bu zamana kadar neredeydi, bi günde fenomen olan "o an" videosunun arkasına bununda gelmesi gerekmez miydi?

• quote:

quote:

quote:

aynştayn olmaya gerek yok biraz beyin olsa hatta beyincik bile yeterli, bi kere ifadelerin hepsi yapmacık, kaldı ki sanki şampiyon olacaklarını bilmiş gibi senaryolu bi video olmuş, ki izlerken bile hangisi daha duygulu anlayabiliyorsun. Diyelim ki beyinciğe sahip değilsin, o zaman akla şöyle bi soru gelebilir(bu kısım senin için geçerli değil, senin için dry run yapıyoruz), şampiyon olalı nerdeyse 1,5 ay oldu, b video bu zamana kadar neredeydi, bi günde fenomen olan "o an" videosunun arkasına bununda gelmesi gerekmez miydi?

Yani Sen diyorsunki 30 yaşında çoğu şeye sahip 2 adam orada burada popüler olmak için tekrar aynı kıyafetleri giyip aynı saatte arabayla aynı yerlerden geçip totem videosu diye yüzlerce kişi kekleyecekler öyle mi? he izleyen çokça insandan senin gibi 1-2 tane sivri zeka, müthiş bir beyne sahip insan çıkıp ''yeaa bu fake baksanıza ne kadar yapmacık'' demesi çok normal tabi, çünkü bu videonun fake olduğunu anlamayacak kadar herkes gerizekalı.

Peki ya yağan yağmur? Ankara' da şampiyonluk gününden sonra ne zaman aynı saatte böyle yağmur yağmış? Pardon o yağmur olayı felanda hepsi kurmaca videoları birleştirip sunmuşlar tabi ya. Bu kadar şeyi bir araya getirip yapan adam gidip film çeker ulan. Ki videodakilerden biri benim kuzenim, çok mu ihtiyacı var reklama 30 yaşındaki adamın? Yada benim? Ne çıkarımız olabilir lütfen açıklar mısın?

• Kimse alınmasın ve ya yanlış anlamasın ama 2. video feyik.

Orijinalden alıntı: vandosa

Kimse alınmasın ve ya yanlış anlamasın ama 2. video feyik.

banada öyle geldi yağmur yağımıyodu ki o gün

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Sen hangi ildesin birader? Şampiyonluk maçından önce yağmur yağıyordu, Ankara/Karanfil Duvarda ıslana ıslana izledi millet maçı. Biz de nasibimizi aldık tabi. Bir şey sallıyorsunuz neye dayandığınızıda söyleyin.
  • Vallahi Fatih Terim'in "maç bitti" hareketinden sonra Metin Oktay'a koştum, muhteşem bir gündü. Hatırlayınca yine tüylerim diken diken oldu, oradaki atmosfer, takım otobüsünün beklenişi, gelmeyişleri... "KUPAMIZI VERMİYOLARMIŞ, GİDİP ALALIM BEYLER" diyen sarhoş abi, mükemmel bi gündü.
  • quote:

quote:

quote:

Sen hangi ildesin birader? Şampiyonluk maçından önce yağmur yağıyordu, Ankara/Karanfil Duvarda ıslana ıslana izledi millet maçı. Biz de nasibimizi aldık tabi. Bir şey sallıyorsunuz neye dayandığınızıda söyleyin.

evet karanfilde o gün bayağı ıslanmıştık.o videoyu çekenlerde sanırım gölbaşında çekmişlerdi

• Boğazım düğüm düğüm oldu yine yok böyle bişey ya

quote:

quote:

istanbuldaydım birader maç öncesi yağıyomuydu net hatırlamıyom ama sonrasında yağmıyodu maç önceside de yağmadı yanlış hatırlamıyosam

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbuldaydım birader maç öncesi yağıyomuydu net hatırlamıyom ama sonrasında yağmıyodu maç önceside de yağmadı yanlış hatırlamıyosam

He Ankara' da yağıyordu işte.

• 2. video fake değil kesinlikle...

İlk videonun çıkış yeri bu site..,

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=8965&page=2

Zaten oradada yazıyor ;

Alıntıdır...

"Bu arada aslında maç sırasındada videolarımız vardı..Yani evden çıkarken ben çekmeye başlamıştım...Kızımla vedalaşırken...Arabama binerken..Saat 19:15 te , 19:30 da ilk yarı bittiğinde.2. yarı başlaıdğında..Kısa kısa 5 er dakikalık videolarımızda vardı..İzlemediğimiz maç ile ilgili yorumlar yapıyorduk Ben hepsini birleştirip yayınlayacaktım ama üşendim Sadece o anı burada paylaşmak istedim..Forumda 2 lay lay yaparız geçeriz diye düşünmüştüm ama baya bir geniş kitleye ulaşmış video..." 14-05-12, 10:51

• bu videoyu izleyip tüyleri diken diken olmayan galatasaraylı yoktur sanırım:)

benim böyle günlerde totemim maçı radyodan dinlemek hepte tuttu hiç tutmadığını görmedim:)

Orijinalden alıntı: mrc71

2. video fake değil kesinlikle...

İlk videonun çıkış yeri bu site..,

http://galatasaray.to/forum/showthread.php?t=8965&page=2

Zaten oradada yazıyor ;

Alıntıdır...

"Bu arada aslında maç sırasındada videolarımız vardı..Yani evden çıkarken ben çekmeye başlamıştım...Kızımla vedalaşırken...Arabama binerken..Saat 19:15 te , 19:30 da ilk yarı bittiğinde.2. yarı başlaıdğında..Kısa kısa 5 er dakikalık videolarımızda vardı..İzlemediğimiz maç ile ilgili yorumlar yapıyorduk Ben hepsini birleştirip yayınlayacaktım ama üşendim Sadece o anı burada paylaşmak istedim..Forumda 2 lay lay yaparız geçeriz diye düşünmüştüm ama baya bir geniş kitleye ulaşmış video..." 14-05-12, 10:51

Ellerine sağlık.

• Beni o ana yeniden yeniden götürüyor bu video. Galatasaray aşkı bambaşka.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.