Şimdi Ara

NZXT Sentry 3'e 8 adet Fan Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki fan kontrolcüyü aldım amazondan ve fanlarıda, şimdi bu 8 fanı onun üzerinden şu şekilde kontrol edebilir miyim? " Ek kanlo alsam 3-4 tane her iki fanı tek kablosa birleştirsem o iki fanı tek fan gibi kontrol edebilir miyim? ikiside ayarladığım hızda dönecek yani? Fanlar Corsair SP140 (6 adet) SP120 (2 Adet)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Y fan splitter ile iki fani bağlayıp onu da kontrolcuye takabilirsiniz. Örneğin ön 2 fani splitter a bağlayıp diğer ucunu kontrolcüye takarsanız. O kanala verdiğiniz voltaj her iki fani da aynı devirde dondurur. Üst 2 yi de aynı şekilde yaparak. 4 fan yerine 2 fan girişi doldurmuş olursunuz.

• Amazon dan fan kontrolcu toplam kaç liraya mâl oldu ?

Türkiye fiyati 208,36 TL çok fark varsa amazon dan alalım mı ?

https://www.coraxalpha.com/nzxt-sentry-3

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Y fan splitter ile iki fani bağlayıp onu da kontrolcuye takabilirsiniz. Örneğin ön 2 fani splitter a bağlayıp diğer ucunu kontrolcüye takarsanız. O kanala verdiğiniz voltaj her iki fani da aynı devirde dondurur. Üst 2 yi de aynı şekilde yaparak. 4 fan yerine 2 fan girişi doldurmuş olursunuz.

Saol hocam yapacağımı biliyordum ama bi sorayım dedim, 5 tane girişi fan kontrolcünün ötekinede egzos'u bağlamayı düşünüyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Amazon dan fan kontrolcu toplam kaç liraya mâl oldu ?

Türkiye fiyati 208,36 TL çok fark varsa amazon dan alalım mı ?

https://www.coraxalpha.com/nzxt-sentry-3

ben yaklaşık bir ay önce sipariş etmiştim 190 liraya falan gelmişti, ama çok geç geliyor bence 208 liraya olanı almalısın :/ birde euro fırladı daha fazla tutabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

quote:

Y fan splitter ile iki fani bağlayıp onu da kontrolcuye takabilirsiniz. Örneğin ön 2 fani splitter a bağlayıp diğer ucunu kontrolcüye takarsanız. O kanala verdiğiniz voltaj her iki fani da aynı devirde dondurur. Üst 2 yi de aynı şekilde yaparak. 4 fan yerine 2 fan girişi doldurmuş olursunuz.

Saol hocam yapacağımı biliyordum ama bi sorayım dedim, 5 tane girişi fan kontrolcünün ötekinede egzos'u bağlamayı düşünüyorum, teşekkürler

Rica ederim ne demek. İnternette gördüğüm kadarı ile akasa ve ek var uyguna. Ek yi tercih etmenizden yanayım. İyi geceler dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferit34 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 20 TL için amazondan o kadar süre beklemeye değmezmiş, seninde dediğin gibi türkiyeden, coraxalpha sitesinden aynı ürünüü 208 TL,ye almak daha mantıklı, teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Yaklaşık 20 TL için amazondan o kadar süre beklemeye değmezmiş, seninde dediğin gibi türkiyeden, coraxalpha sitesinden aynı ürünüü 208 TL,ye almak daha mantıklı, teşekkür ederim bilgilendirme için.

Aslında aldığım fanlar hem türkiyede yoktu varsada çok pahalıydı, amazon bu fanları çift olarak 20€'ya satarken bizim sitelerde sadece 1 tanesi 70 küsür liraydı, fanlardan iyi kar yaptım NZXT'yide fanlarla beraber alayım bari dedim acelem yoktu aslında hemde 20 lira kar yaptım. Banka faiz alıyomuş eğer almasaydı bi 30 lira kar yapardım aslında 177 liraya falan geliyordu

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim ne demek. İnternette gördüğüm kadarı ile akasa ve ek var uyguna. Ek yi tercih etmenizden yanayım. İyi geceler dilerim.

Hocam şu linktekinden aldım 4 tane

http://m.n11.com/ek-cable-y-splitter-2-fan-pwm-fan-coklayici-kablo-P83277595

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şu linktekinden aldım 4 tane

http://m.n11.com/ek-cable-y-splitter-2-fan-pwm-fan-coklayici-kablo-P83277595

Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• RASP kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.