Şimdi Ara

NYKO External intercooler Fan Kullanan Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NYKO External intercooler Fan ların micrsoft tarafından tavsiye edilmediğini biliyorum ancak resimlerde gördüğüm kadarıyla açma kapama düğmeside var. Konsolu çalıştırdıktan sonra NYKO External intercooler Fan ı çalıştırsak yinede bir zararı olurmu? Konsolum ilk açılırken NYKO External intercooler Fan da çalıştığı için zazarlı denmişti. NYKO External intercooler Fan u konsoldan sonra çalıştırsak bir zararı olurmu yine?

NYKO External intercooler Fan u uzun süredir kullananlardan yardım bekliyorum.

• Onun acaip kötü bir sesi var,sana önerim onun içinde ki fanlardan 2 tanesini kablo uzatıp aletin yanına monte et,diğerinide sese katlanırım diyosan içinde dursun,katlanamazsanda 3. olanı iptal et,ben dediğim sistemi fanları tutabilecek birşey bulduğum zaman uygulayacağım, benim nyco da 1 fanı kırılmış,diğer 2 fanıda sökülmüş ve hava petekleri kesilmiş şekilde bekliyor zavallı.
  • Ben kullanıyorum. Ortadaki fanı yalama olduğu için zarrr! diye titreyerek ötüyor ; fakat yaptığı soğutma muazzam.
    Ben 5cm'Lik fanlar ile türbin tekniği uygulamıştım. Klasik ev malzemeleri ile. Şu anda 5 saat üzeri oynamalarda bile konsol ilk açıldığı serinlikte.
  • Peki ''konsolunu açtıktan sonra fanları çalıştırsak zararı olmaz'' düşüncem doğrumu?
  • Olabilir. Ama intercooler açıkken konsolda USB aygıt bırakma çünki fazladan elektrik yer zarar verebilir.
  • arkadasım 7 aydan beridir kullanıyor konsolu ilk parti uretimli oldugu için 3 kırmızı gordu .su anda nyko fan kullanıyor ve konsolu cok daha az ısınıyor.........ve bu zamana kadar da bir sorunla karsılasmadı.....

evet microsoft zararlı diyor ama tabikide arkadasımın kosnolu 3 kırmızı gormus zaten ne kaybederki su anda kullanıyor ve eskisinden cok da iii durumda......

konsolunuzda bir sorun yoksa kullanmayın----varsa bir sorun 3 kırmızı gormusse kullanın

bence cok ii bir sogutucu...bende yedek var kutusunda duruyor...ilerde ihtiyacım olursa kullanırım.........
  • Peki arkadaşlar Bu nyko fan nın elektriğini dışardan bir adaptör yardımı ile bağlayanlar var mı? Bu şekiilde olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz ve İntake Fan Nedir ?
    18 yıl önce açıldı
    Monster Turbo Fan Çalışmıyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir mudahale ile neden olmasın
  • Microsoft'un resmi olarak bu cihazı desteklemesi (işe yarasa bile) harakiri olurdu zaten.

Ben kullanmıyorum, çevremde de kullanana rastlamadım. Forumda kullananlar var mı?
  • ben fanstand kullanıyorum içindeki 5 w lık fanları 12.5 w olan 6cm likfanlarla değiştirdim elektriğinide önceden usb den alıyorum ama fanlarıdeğiştirdikten sonra adaptör iledışardan besliyorum muhteşem bir fark oldu ısınmada makine çalıştıkça daha serinliyor. hava sürkilasyonu çok iyi derecede. bu tarz çözümleri alıp biraz modifiye ederek çok daha sağlıklı çalışır hale getirmek iyi oluyor.

bu arada makineyi dik olarak kullandığım için gpu nun sıcaklığını kontrol edebiliyorum yarıyarıya bir fark oldu öncesiyle çok ama çok az bir ısınma oluyor gpu nun olduğu bölgede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 19 Nisan 2007; 11:43:38 >
  • 1-)Fanın makinanın içinde olanımı makbul dışında olanımı?
    2-)Fan 3 kırmızıyı ve makiannın içinde oluşabilecek bilimum hasarı önceden engeller mi?
    3-)Benim makina donmaya başladı 3 kırmızıya delalet edebilir diyorlar.İşte fan takarsam 3 kırmızı yada donmaa yaşarmıyım?
    4-)Fan takarsam eğer makinanın dışına,makinayı dik kullanmak zorundamı kalırım?Yer problemi var ama hallederim.
    5-)Fan fiyatları ne alemde?Hangisi ve nereden alınır tavsiyeniz varmı?
    ŞİMDİDEN SAOLUN
  • 1-aslında içine koymak cok daha verimli olur.ama orjinal sistemi bozmamakta yarar var..nyko fan kullanıyor arkadas 7 aydan beri 3 kırmızı gormus oldddugu xbox unda su zamana kadr sorun yok....

2-tabikide % 100 onleyecek demek cok zor.....konsolunda eger donma yada bu tip belirti gormussen nyko fan yada farkli bir tipde fan lardan kullanmaya baslasan yararlı olur......

3-dediğim gibi arkadasım 7 aydan beri kullanıyor nyko 3 kırmızı gordu konsolu.nyko kullandıgından beri sorun yok......3 kırmızı gorme belirtileri varsa kullan

yoksa kullanma....

4-nyko fan takarsan dik kullanırsın...aslında yatay da kullanabilirsin.

5-nyko fan 45 ytl........diğer marka fanların fiyatlarını bilmiyorum..........

yararlı olduysam ne mutlu bana
  • Saol gokhan, bu nyko fani cok duydum nereden bulabilirim 45 ytl`ye
  • istersen sana yurtdısından alabilirim 45 ytl ye ok.........
  • Kullanmayan var mı ki?

• ben kullanmıyorum..........
  • platın elektıronık 110ytl ye satıyorr galıba almak ısteyenlere bılgılendıreyım
  • 45 ytl .................

neyse buradan urunu satmak gibi niyetim yok isteyen olursa bana pm atabilir............
  • kullanılmıs satıon degmı gokhannn
  • hayır sıfır kutusunda ambalajında -------------acılmamıs.........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.