Şimdi Ara

NY Central Park, Bilmeyenler Bakmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikayemde bir parkı anlatmak istiyordum ve araştırınca Central Park diye bir yer olduğunu öğrendim. Çoğu filmden bu parkı biliyordum zaten, ismini duyunca pek şaşırmadım. Resimlere bakınca kendimi kaybediyorum harbiden Amerika'ya gidersem buraya kesin gideceğim.

Biraz resim koyayım. Herkes uzanmış yatıyor valla ohh....

Gençler oturmuş bi yere manzara izliyor. Var mı başka?

Burada küçük bir göl var. Gerçekten harika. Sonraki resimde yanında oturan birkaç insan göreceksiniz.

Kayak yeri yapmışlar. Al buz pateni yap . Buraya giden varsa hislerini anlatsın. Tabi buraya gidip dh'ye gelen olur mu, emin değilim.
    http://wirednewyork.com/aol/images/aol_time_warner_central_park_wollman_31march02.jpg

Sonbaharda da bir başka olmuş Central Park.
    http://3.bp.blogspot.com/_Q-RsvNfVPZQ/TO0VvCC3h2I/AAAAAAAAABo/MKcwA8bp26Q/s400/bibikow-walter-central-park-new-york-city-ny-usa.jpg

Son resmi koyuyorum, yeter bu kadar doydum manzaraya. Hadi iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 12 Mayıs 2011; 22:13:48 >

• bızım burada olsa ortalıgı tezzek götururdu
    cekırdek cınten mı dersın
    cocugun bezını atan mı dersın
    pıknık ayagana etrafa kaka yapanmı dersın
    dersınde dersın blader biz medenıyetı 1938 te bırakmışız

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Türkiye de olsa etrafta gölgelere uzanmış kafasına gazete kağıdını örtmüş ayyakabılarını çıkartıp çalınacak korkusu ile baş ucunua yerleştirmiş ve iftar vaktine kadar da öyle duran insanlar görürdük.

Orijinalden alıntı: Einsteiin

Türkiye de olsa etrafta gölgelere uzanmış kafasına gazete kağıdını örtmüş ayyakabılarını çıkartıp çalınacak korkusu ile baş ucunua yerleştirmiş ve iftar vaktine kadar da öyle duran insanlar görürdük.

Türkiye'de zor böyle ortam tabi
    aynen resimlerdeki gibi fazlası var eksiği yok millet yeşillik bulduğu her yere uzanmış bikini ile şortla güneşleniyor kadın erkek farketmiyor tam kendi kendime diyordum ki neredeyse topless da görecem sağ tarafıma bir baktım erkek eleman yerde sırtüstü yatıyor dişi eleman da onun üzerine boylu boyunca uzanmış öpüşüp duruyorlar inanın dünya umarlarında değildi
    burası yaklaşık 900 m genişliğinde 4.5 km uzunluğunda içinde suni göllerin, çok güzel ağaçların çeşitli kuş türlerinin ve sincapların yaşadığı çok büyük bir ekosistem korunması için çok büyük paralar harcanıyor
    gezerken inanın kendimi ormanda hissettim çok güzel yürüyüş parkurları yapmışlar resmen kakuş cıvıltıları eşliğinde ağaçların arasında kayboluyorsunuz güvenlik önlemleri çok sıkı milletin sereserpe güneşlendiği yerler polis kaynıyor suni göllerde kayık kiralayabiliyorsunuz, ayrıca tarihi binalar da var ünlü metropolitan müzesi de yine bu parkta
    aklıma gelenler bu kadar herkesin görmesini kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 12 Mayıs 2011; 22:27:58 >

• Aksamlari cok tehlikelidir Central Park, geziceksen gunduz gez

Yüksek kalitede fotoğraflar için;

http://www.tonyfilms.net/images/panorama/NYC%20TOP%20OF%20THE%20ROCK%20CENTRAL%20PARK_Panorama1%20website.jpg

http://andrewprokos.com/d/central-park-lawn-panorama-2?g2_itemId=8139&g2_serialNumber=3

http://www.centralpark.com/usr/photos/large/83/central-park-from-above.jpg

http://taru-int.com/drupal-6.1/node/pictures/Central_Park-1187.jpg

Bir de bu siteye göz atın;

http://newyorkpanorama.com/category/central-park/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paintbox -- 13 Mayıs 2011; 5:37:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    south park hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • + 1905
    quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Aksamlari cok tehlikelidir Central Park, geziceksen gunduz gez

Orijinalden alıntı: miraculous

+ 1905
    quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Aksamlari cok tehlikelidir Central Park, geziceksen gunduz gez

Evet. Tehlike orani 70 ve 80lere gore daha az ancak hala kis aylarinda gece gidilmesi tavsiye edilmiyor. Yaz aylarinda ise parkin icinde etkinlik olan cesitli bolgeler oluyor, o tur bolgelere gittiginiz surece bir sey olmaz.

Bundan 4 sene once Urban Park Rangers isteyenler icin geceleri de park icinde tur servisi veriyordu. Sonra kaldirildi mi bilmiyorum.
  • güzel yer ben gittim gezdim
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: radres 

bu parkı gören, üst katlarda bi daire kaç paradır?

residence da bir yaz boyunca kalmıştım aylık 3.500 dolardı kirası
  • ny'u yaşanılır kılan tek yerdir central park.. insan eliyle oluşturulmuş dünyanın tek yapay güzelliği.. aslında parktan daha çok koruluğa benzer. çünkü sadece ağaçlar ve topraktan oluşmaktadır. öyle çeşit çeşit bitkiyi pek göremezsiniz ( en azından hyde park taki gibi) içine girdiğiniz zaman sanki bir filmde oynuyormuş hissine kapılırsınız.. şu filmlerde hep gösterilen geniş çimenlikli yerin adı da sheep meadow dur. yaz aylarında ve sonbaharda muhteşem olur.. ama kış aylarında hava karardıktan sonra gidilmemesi gerekir.. hele ki tek başınaysanız çok tehlikeli olur.. ortalıkta cankiler kol gezer..

Orijinalden alıntı: elzemsin

ny'u yaşanılır kılan tek yerdir central park.. insan eliyle oluşturulmuş dünyanın tek yapay güzelliği.. aslında parktan daha çok koruluğa benzer. çünkü sadece ağaçlar ve topraktan oluşmaktadır. öyle çeşit çeşit bitkiyi pek göremezsiniz ( en azından hyde park taki gibi) içine girdiğiniz zaman sanki bir filmde oynuyormuş hissine kapılırsınız.. şu filmlerde hep gösterilen geniş çimenlikli yerin adı da sheep meadow dur. yaz aylarında ve sonbaharda muhteşem olur.. ama kış aylarında hava karardıktan sonra gidilmemesi gerekir.. hele ki tek başınaysanız çok tehlikeli olur.. ortalıkta cankiler kol gezer..

Şu akşamları ne olduğunu biraz daha açabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

ny'u yaşanılır kılan tek yerdir central park.. insan eliyle oluşturulmuş dünyanın tek yapay güzelliği.. aslında parktan daha çok koruluğa benzer. çünkü sadece ağaçlar ve topraktan oluşmaktadır. öyle çeşit çeşit bitkiyi pek göremezsiniz ( en azından hyde park taki gibi) içine girdiğiniz zaman sanki bir filmde oynuyormuş hissine kapılırsınız.. şu filmlerde hep gösterilen geniş çimenlikli yerin adı da sheep meadow dur. yaz aylarında ve sonbaharda muhteşem olur.. ama kış aylarında hava karardıktan sonra gidilmemesi gerekir.. hele ki tek başınaysanız çok tehlikeli olur.. ortalıkta cankiler kol gezer..

dostum central park güzeldir ama geceleri tekin bir yer değildir.. kontrolü yapılıyor ama her zaman her yerde değil.. geceleri sarhoşların, otçuların, evsizlerin, mekanı olur.. benim başıma bir keresinde geldi.. karşıma iki kişi çıktı.. haplılar zaten belli.. paramı aldılar. bişeyde yapamadım ellerinde sustalı bıçaklardan vardı.. bu tür şeyler çok oluyor orada.. birde böyle acayip kılıklı insanlarda var.. büyü falan yapıyorlar değişik değişik şeyler.. yani ben sana derimki central parkta geceleri dolaşma.. zira tehlikeli..

• quote:

quote:

quote:

dostum central park güzeldir ama geceleri tekin bir yer değildir.. kontrolü yapılıyor ama her zaman her yerde değil.. geceleri sarhoşların, otçuların, evsizlerin, mekanı olur.. benim başıma bir keresinde geldi.. karşıma iki kişi çıktı.. haplılar zaten belli.. paramı aldılar. bişeyde yapamadım ellerinde sustalı bıçaklardan vardı.. bu tür şeyler çok oluyor orada.. birde böyle acayip kılıklı insanlarda var.. büyü falan yapıyorlar değişik değişik şeyler.. yani ben sana derimki central parkta geceleri dolaşma.. zira tehlikeli..

O niyette değilim zaten, sağ ol Roman yazıyorum da, New York'ta geçiyor. Burayı da katmak istedim.

• quote:

quote:

quote:

illuminati ???

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!

• mesaj bulunsun

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.