Şimdi Ara

nvu mu frontpage mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• NVU

EN iyisi Dreaveawer
  • Eğer Dreamveawer Kullanmayacaksan Frontpage 2002 ve 2003 kullanmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman-Empire -- 14 Kasım 2007; 17:45:22 >
  • NVU 'yu hala kullanamadım ama kesinlikle FrontPage değil.

FrontPage adı üstünde zaten sadece ön sayfa, kapak sayfası tasarlarsınız.
    DreamWeaver ile tüm hayallerinizi tasarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

DreamWeaver ile tüm hayallerinizi tasarlayabilirsiniz.

adı üstünde zaten
  • Frontpage nin dreamweaver e göre pratik yerleri var dreamweaver inde frontpage e göre pratik yerleri var, bunun yanında frontpage türkçe. Gördüğüm kadarı ile aralarındaki fark dreamweaver da bazı şeyler hazır frontpage de yazmak gerekiyor. Ben frontpage kullanıyorum ve yapamadığım birşey çıkmadı şuana kadar.
  • DW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Python mu c# mı
    11 yıl önce açıldı
    Sizce XML mi JSON mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten dreamveawer demedim ki arkdaslar en iyisi olduğunu biliyoruz nvu mu frontpage mi dedim
  • Kesinlikle Frontpage 2003
  • Ben şimdi NVU 'yu indiriyorum. DW 'den sonra zor geleceğini biliyorum ama deneyeceğim.

FrontPage ile NVU karşılaştırmasında FrontPage diyen arkadaşlar umarım ikisinide kullanmış ondan sonra bu sonucu paylaşmışlardır.
  • nvu da türkçe arkadaslar ben çok menunum yani türkçe yamasınıda setup ve türkçe yamasınıda inndir. com da bulabilrisiniz türkçesini kurmayı bilmeyen arkdaslara yardımcı olabilirim
  • frontpage 2003 öneriyorum. nvu kullanmadım ama frontpage 2002 -2003 çok iyi bir şekilde kullanıyorum... kullanılacaksa da fp 2003 versiyonu kullanılmalı...

ben dw hakkında bir şey sorayım...
    php kullanılarak dinamik sayfalar oluşturabilirmiyiz?
    php + mysql kullanabiliyormuyuz...

php öğreniyorum da...?
  • Php ve Mysql, ASP, JSP JavaScript, gibi etkileşimli dillerin hepsini DW 'de kullanabilirsiniz.

FrontPage bu konuda maalesef sadece kapak tasarımı yapmakla yetiniyor.
  • quote:

Php ve Mysql, ASP, JSP JavaScript, gibi etkileşimli dillerin hepsini DW 'de kullanabilirsiniz.

FrontPage bu konuda maalesef sadece kapak tasarımı yapmakla yetiniyor.

senin bu sözlerine...

o zaman kimse nvu yada fp yle uğraşmasın...
    direkt dw ye yazılsın....
    ben frontpage de çok iyi olmama rağmen daha fazlasını yapmak istediğimde fp izin vermiyor...
    dream waver ile bu sınırlar daha da fazla genişletilebilir diye tahmin ediyorum...
  • Bende 2002 -2003 ile başladım ve çok iyiyim sonra bi ara DW öğrenim dedim hiç alışamadım sonra NVU keşfettim çok geniş içerikli kullanımı da çok basit ya ben şunu anladım hepsi hikaye fp 2003 - DW -NVU- önemli olan html - php - aspx vs vs bunları bildikten sonra noteped ile bile sayfa tasarım herseyi yapabilirsin

Pir Kadem Veledi Çakır'ın Çocuklarıyız 1000 yıldır karadenizi zapt eylemişiz ne kurtuluş bayramımız var nede isyanımız oğuz boyunun en temiz en asil soyuyuz Cennet mekan Oğuz Kağan oğluyuz
  • dw nin en kötü yanaı bana göre herşeyi hazır vermesi ben şahsen ısınamadım herşeyi fp 2003 te elimle yazma taraftarıyım bana kalırsa dw amatör işi ama webe başlayanlara tabiki dw öneririm çünkü görmeden kod yazmak ilk aşamada olanaksızdır onlar için...
  • quote:

Ben şimdi NVU 'yu indiriyorum. DW 'den sonra zor geleceğini biliyorum ama deneyeceğim.

FrontPage ile NVU karşılaştırmasında FrontPage diyen arkadaşlar umarım ikisinide kullanmış ondan sonra bu sonucu paylaşmışlardır.

Evet aynen Yarbayım bire bir denediğim için inatla frontpage 2003 diyorum gerisi yalan eğer Frontpage dışında bir program düşünuyorsan bu kesinlikle NVU derim

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.