Bildirim
Visual Studio da hangi aracı kullanmalıyım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
basitçe yaptım geliştirmesini yaparsın
-
Bu programin deneme sürümünü indirip baktım biraz. Yapan kişi 15 yıl falan uğraşmış galiba.
Windows Forms bazlı, geride Sql Server Compact var, pencere boyutu font boyu ayarlanamıyor, formlar çok kalabalık ve yavaş.
Böyle bir sektör, bir ihtiyaç olduğunu bile bilmiyordum. Yazan kişi sektörü biliyor belli ki, fakat programcılık az. Bu sorun hep var nedense: işi bilen kodlamayı bilmiyor, kodlamayı bilen işi bilmiyor, işi bilen kodlamayı bilene işi anlatmıyor kendi yapmaya çalışıyor, ortaya hilkat garibesi gibi şeyler çıkıyor... klasik.
Ne yaptığını tam anlarsam ben bunu max 2 ayda yazarım, web teknolojileri ile (browser'da çalışır) sms gönderme kısmı olmaz herhalde, mobil kullanıma uygun mu emin değilim (telefon ekranında girilebilir mi o bilgiler?) IndexedDB kullanırım database olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 28 Şubat 2025; 15:20:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X