Şimdi Ara

Nvidia sürücüsünü yükledikten sonra takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Msi laptop aldım. Daha 2 gün oldu. Sorunum şu ki masaüstündeyken herhangi bir uygulama açınca ve kapatınca ya da herhangi bir işlem yapınca PC takılıyor. Fare imleci takılıyor 1-2 sn.
    Aslında sorunun kaynağını biliyorum. Nvidia sürücüsüyle alakalı. DDU kullanarak sürücüyü kaldırdığımda sorun kalmıyor. Driverı tekrar yüklediğimde yine aynı sorun. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Bahsettiğiniz farenin takılması sorunu PC lerde de var. Son zamanlarda ortaya çıkmıştı. Grafik sürücülerinden olabileceğine ihtimal vermemiştim.

    Nvidia güncellemesinden sonra bunlar başladı bende de.

    Bir önceki sürücüleri yüklersek düzelecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia yeni güncelleme gelmiş. Ben sürücüyü güncelledim şu an sorun kalkmış görünüyor.
    Sizinki zaten güncel sürümse ya bir öncekini veya beta sürücüyü yükleyin.
  • Şimdi kontrol ettim en son 21 eylülde güncelleme gelmiş ve şuan bende yüklü olan o zaten. 385.69 sürücüsünden bahsediyorsunuz değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plyghst -- 1 Ekim 2017; 18:31:56 >
  • Sanırım fare işaretçisinin donma sorunu devam ediyor. Sürücü güncellemesinden sonra düzeldi sandım fakat özellikle internet tarayıcılarını kullanırken farenin takıldığını gözlemliyorum. Hem firefox hem de edge tarayıcısında aynı takılmalara rastladım. Belki de grafik sürücülerinden değildir.
    Sürücüleri kaldırıp tekrar kurma, usb slotlarını değiştirmeye kadar birkaç şey denedim sonuç değişmiyor. Windows 10 larda internette bu sorunların olduğunu okuyorum.
  • OzeNHocA kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorunum DDU kullanarak Nvidia sürücüleirni kaldırdığımda tamamen çözülüyor. Daha yeni tonla para verip aldığım pc de böyle bir problem olması canımı sıkıyor açıkcası.Çözümünü bulup rahatlasam keşke.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.