Şimdi Ara

Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne olur ne olmaz diye bu postun ekran görüntüsünü aldım :)

• JrDarKCzech kullanıcısına yanıt

Tr de hiç bir şeyin fiyatı düşmüyor ben görmedim hocam galax beyaz 4080 süper alacaktım 1 ay kredi kartının gelmsini beklerken kartın fiyatı 42 binde 60 bine kadar çıktı lanet olsun dedim bir ayda %50 arttırıyor bizim tefeci fırsatçı esnaf bende 50 bin TL vade farksız 12 taksitle Hepsiburada dan MSI 4080 süper ventus 3x aldım niyetim 4070 ti süper almaktı ama fiyatları neredeyse 4080 fiyatında saçma saçma fiyatlar eğer 12 taksit fırsatı olmasa yine almazdım acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar Bana makul geldi suan elimdeki 4070ti satip üste 20k verip almayı düşünüyorum suprim x

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LuNCoR kullanıcısına yanıt
    Vergi dahilse iyi fiyatlar ama mutlaka aç gözlülük olur hocam

• JrDarKCzech kullanıcısına yanıt

İnşallah o yazılan fiyatları göruruz diyeceğim ama Türkiye'de fiyat algısı o kadar bozukki ayrıca bizim esnafın ticari ahlakida olmayıp saçma fiyatlar yazdığı için hiç umudum yok acikcasi

• Vatandaşa dün %30 zam yapıldı. Enflasyon %60. Bunlardan biri bile kart fiyatlarını şoyle yapar:

5060: 40bin

5060 ti: 48bin

5070: 64bin

5070 ti: 90bin

5080: 110 bin

5090: 224 bin

Üstüne bir de gümrük, kdv vergisi de eklenecek. Sonra vatan kendi zammını ekleyecek.

5090: 300bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 7 Ocak 2025; 12:44:40 >
  • Herhalde vergiyi de hesaplamışlardır. Salak değiller ya!

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt

82.58 TFLOPS kartı 30.97 TFLOPS kartmı geçecek Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı 

dllsiz kapışsınlar bakalım 4kda Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı 

• Nvidia sitesinde yazılan TL fiyatları baz almayın boşuna. 4000 serisinde de aynısı oldu. O fiyatlardan alacağını düşünenler oldu. Alakası olmuyor. Ortalama %30 ekleyin orda gördüğünüz fiyatlara.

• Dh bi halt bildiğin yok algınıza sizin bunlar baz dolar fiyatı Türkiye fiyatı diye kandırmayın insanları

• 47bin tl ye aldığım 4090 tuf ile yola devam Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı 

5090 tuf 150-200bin tl arasında olur kesin. Yeni vergi falan da geldiyse gg wp Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı 

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Böbreği sat beni al diye subliminal mesaj var hocam

• Türkiye distribütörleri ve onların yandaş yayıncıları. "Arkadaşlar tedarik zincirinde büyük sıkıntılar var. Bu nedenle uzun süre 5000 serisi gelmeyecek sizin bulunduğunuz 4000 serisini alın" şeklinde stok eritme operasyonu yaparlar)))

• 25 bin = 50 bin. Burası Türkiye ☺️

• çakal satıcı ekibi siteyi bastı açıklanan fiyatlara itiraz ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 7 Ocak 2025; 21:31:14 >
  • 25 bin e bu kartı alabileceğinize inanıyorsanız dikkat edin size 3. Köprüyü bile satarlar.

• Bu fiyatlar çıplak fiyatlar. Şu an en ucuz rtx 4070 25 k zaten, yeni çıkacak 5070 25 olur mu? Bazıları da inanıyor. Sadece 5070 için için gördünüz fiyatın üstüne en az 10 k koyun. Diğer güçlü çipset kartlarda yüzde olarak daha fazlası olacak...

Değerli bir arkadaşımızda neden satıcıları ceseretlendiyorsunuz demiş. Piyasadan heberi pek yok herhalde yeni çıkan çipsetin bir önceki ile aynı fiyattan çıkacanı düşünüyor. Keşke ülke piyasası onun düşündüğü gibi hayal olsaydı.

Bu ülkede hiç bir zaman tavsiye edilen fiyatlar olmadı özellikle son 4/5 yılda...Hep % 35/40 fazlası oldu .

• Bence ilk cikis fiyatlari TR de assagidaki gibi olacaktir diye dusunuyorum.

Nvidia GeForce RTX 5070: 29.999 TL
    Nvidia GeForce RTX 5070 Ti: 39.999 TL
    Nvidia GeForce RTX 5080: 49.999 TL
    Nvidia GeForce RTX 5090: 99.999 TL

• 4080 ne bu fiyatı yazan tefecilerden bu fiyatları beklemek safliktir.

Nvidia RTX 50 serisi ekran kartlarının Türkiye fiyatları açıklandı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.