Şimdi Ara

Nvidia: 'O Geliyor' GeForce GTX 690 için geri sayım başladı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok param olsaydı türkiye ye gelseydi alirdim falan filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

aslında yüzde yüz haklısın. acaba diablo 3 geliyor anlamında mı o? o zaman diablo 3 e filan sponsor mu oluyor bu adamlar physx on diablo 3 filan ayağına.

Yok ya. Oyun işi falan değildir sanmam Geçen yıl 590 içinde Kapalı Kutu ( pandora ) misali Reklam olmuştu.
    Bu seferde gizemli bir Tehtidkar reklam ile hava yaratılıyor.
    bu işiten az çok anlayan tekniği bilen kişiler zaten çift GPU da güçlü bir kart geleceğini biliyor.

Şimdi bu "GELİYOR" sözünden 690 mı, başka bir kartmı olduğunu bilemiyoruz elbette.
    habere istinaden yorum belirttim sadece.

Kişisel olarak samimi olmam gerekirse, ister gelsin ister gelmesin alacağım bir kart değil.
    Benc sonuçlarına bakar "Vayy beeæ" der geçeriz kartlar geldiklerinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

aslında yüzde yüz haklısın. acaba diablo 3 geliyor anlamında mı o? o zaman diablo 3 e filan sponsor mu oluyor bu adamlar physx on diablo 3 filan ayağına.

Yok ya. Oyun işi falan değildir sanmam Geçen yıl 590 içinde Kapalı Kutu ( pandora ) misali Reklam olmuştu.
    Bu seferde gizemli bir Tehtidkar reklam ile hava yaratılıyor.
    bu işiten az çok anlayan tekniği bilen kişiler zaten çift GPU da güçlü bir kart geleceğini biliyor.

Şimdi bu "GELİYOR" sözünden 690 mı, başka bir kartmı olduğunu bilemiyoruz elbette.
    habere istinaden yorum belirttim sadece.

Kişisel olarak samimi olmam gerekirse, ister gelsin ister gelmesin alacağım bir kart değil.
    Benc sonuçlarına bakar "Vayy beeæ" der geçeriz kartlar geldiklerinde..
    Hep böyle olmadı mı zaten

• nvidia gtx690 ı çift gpu değil tek gpu çıkartsa ortama heyecan gelse.
  • gelsin, ben alırım..netim..
  • Vay vay vay kral geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Hehe geliyomuş daha bizim ülkede gtx 680 yok.

vatan da var
  • ne oynicaz bunla adam akıllı oyun var sanki _
  • çift gpulu kartların f/p oranı çok düşük çoğunlukla %70 civarı (
  • kim iyise o kazansın ama amdnin ünvanı kaptırcağını hiç sanmam
  • kesin gtx 690 dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

kesin gtx 690 dır

ama danışıklı dövüş kurallarına göre 7990 a belli bir zaman sonra gelişine vurması lazımdı diye düşünüyorum.

gtx680 le zaten iyi bir hamle yapmışken amd den önce davranıp gtx690 sunarsa skoru 2-0 yapar ki benim beklediğim bir durum değil bu.
  • Nvidia, kesinlikle yüksek performans uygun fiyat getireceğini düşünüyorum bu sloganlar,esrarengiz kesik görseller.. Ayrıca sinyalleri önceden verilmişdi, %25 daha güçlü olacağı söylenmişdi artık düşübnemiyorum bile 7970 ile arasında olucak farkı..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Nvidia, kesinlikle yüksek performans uygun fiyat getireceğini düşünüyorum bu sloganlar,esrarengiz kesik görseller.. Ayrıca sinyalleri önceden verilmişdi, %25 daha güçlü olacağı söylenmişdi artık düşübnemiyorum bile 7970 ile arasında olucak farkı..:)

aynı naneyi tekrar yameyiz her gpu çıakrmadan aynı şey kaç senedir
  • Geliyoruz geliyoruz zafer bizim biliyoruz
  • abi ilk önce gtx 680 bi gelsin stoklar dolsun tasın sona okart anca 2013 mayısta türkiyede olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

kim iyise o kazansın ama amdnin ünvanı kaptırcağını hiç sanmam

Geçti o günler.
  • yeni nesil QUADROLAR gelecekmi acaba _
  • bu kadar kafa yormanıza gerek yok. nvidia gtx690 i bedava verse birçoğumuz kullanmayız; kart tek başına saatte 25-30 krs elektrik tüketir. ceyran parası çok geldi annem babam beni öldürecek diye kıvranıp durursunuz malum reklamdaki gibi bi fatura şokunu kaldıramaz duruma gelirsiniz. onun için ekran kartı almayı düşünenler kızmasınlar ama önce bu kartlara bakacaklar sonra gidip ya Tİ650 yada 7670 alıp evlerine gelecekler. sonuç:yaw çok pahaliymiş.
  • Evet geliyo %2 performans farkina 2 konsol bi monitor parasina 1 sene bilemedin 2 sene sona cop olacak bi urun geliiyoor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 19 Nisan 2012; 3:39:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.