Şimdi Ara

NVIDIA'nın GeForce Now oyun akış hizmeti ücretsiz beta olarak kullanıma açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
14.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 mbps hızım var 144p 30 fps çalışır herhalde
    Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
  • geforce now kullanabilmek için nvidia ekran kartımı gerekli? teşekkürler

• şuan türkiyedemi yok sadece indirme seçeneği ?????

• Bir dönemler OnLive vardı o geldi aklıma :D
    Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.
  • Bir haftadır kullanıyorum, kendimce bilgi vereyiö.

50 Mbit altı hıza sahip olanlar hiç yanaşmasın oynanmıyor.
    Ben geceleri 02:00 08:00 arası giriyorum 100mbit hızla akıyor maşallah. 24 GB'lık Tesla P40'a sahip bilgisayara bağlıyorlar.
    Haberde verilen fiyatları revize edeceklerini söylediler şu an ki haliyle istedikleri paraya değmez.
    Geforce Now desteklemese bile sahip olduğunuz oyunları her giriş yaptığınızda indirip oynayabiliyorsunuz, fakat oyun Steam Cloud ya da Uplay Cloud desteklemiyorsa save dosyalarınız kayboluyor.

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • Bu sistem orta derece oyuncularin gelecegi günde 1 2 saat stres atmak icin oyun oynuyorsan oyun icin ekstra bilgisayar toplamana gerek kalmiycak evindeki orta halli laptopdan girip oynucaksin ama online rekabetci oyunlarda bu sistem yemez adam 50 ping görunce pingim var diyor sen bide bu adama +15-20ms daha gecikme olucagini dusunursen o oyunda 1-0 geride baslarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HardMuz

arkadaşlar yıllar önce buna benzer bi sistem vardı internet ile bağlanıp uzaktaki bir sistemden oyun oynuyorduk 30dakikası filan bedavaydı adı neydi

Yukarıda da bahsetmiş hocam arkadaş, OnLive idi ismi ancak battı konsol çıkardıktan sonra.

• 50 megabit mi

50 yok 16 var onu verelim biz size

300'e yakın oyun eklemişler destekleme listesinde. Yalnız Şöyle bir şey var. Steam ve Uplay hesabınızda oyunlara sahip olmanız gerek. Geforce Now başladığında hangi oyunu oynamak isterseniz önce Steam ve uplay e bağlanıyor hesabınızda varsa başlatıyor , yoksa almaya yönlendiriyor. Playstation ya da xbox gamepass gibi her oyuna erişemiyorsunuz yalnızca hesabınızda sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

4 mbps hızım var 144p 30 fps çalışır herhalde
    aynı hıza sahibim ekran kartı driverimin güncellemesini yaparken 2.ci güncelleme yayınlanıyor

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Çok saçma olmuş bu. Zaten oyunu kaldıran pc olsa neden bu işe bulaşayım
  • Çok önceden beta için başvuru yapmıştım , konuyu görünce aklıma geldi mail adresime baktım redeem kodum gelmiş şimdi 58mb lık dosyayı indirdim kurup deneyelim bakalım.75mbit turknet kullanıyorum umarım sorunsuz kullanabilirim
  • Kurulumu yapıp fortnite pubg ve black desert online ı denedim..75mbit internetle hiç bir sorun yaşamadım gayet akıcı bağlantım her zaman 4 çizgi stabildi herhangi bi paket kaybı vs yaşamadım özellikle black desert te remastered ultra grafikleri açınca kendi pc mden soğudum:D güzel bi deneyimdi fakat reddit ve forumlarda da çok fazla dile getirilmiş olan çok can sıkıcı bir problemi var oda mouse input lag uygulamaya girdiğiniz anda mouse lag kendini aşırı derecede belli ediyor şu anda herhangi bir oyunu keyifle oynamanız mumkun değil çoğu insan controller kullanarak sorunu çözmüş yani bu sorun internet gecikmesiyle alakalı değil başka bi büyük problemi var onuda çözerlerse sırf bdo için bile kullanabilirim
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bana beta codu göndermişlerdi denemek için girip baktım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 31 Ağustos 2018; 11:21:1 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.